Ședința 1: Scanăm o Viață anterioară

TABEL DE CONȚINUT

Mantra: Călătoresc în trecut!

Este o călătorie în altă viață, când erai în serviciul Zeiței Mamă în unul din templele sale. Este o călătorie în scare scanăm acea viață în care ai fost în serviciu până când au căzut templele Zeiței Mamă, la venirea Patriarhatului. Îți vei reaminti darurile și inițierile tale din era Matriarhatului și anume sub ce formă erai în serviciu.

Poate unii dintre voi aveți amintiri sau aveți senzația că vă este familiară energia Zeiței Mamă pentru că în alte vieți ați fost conectați cu ea sau în serviciul ei. Ne vom reconecta la esența templelor ei și la amintirea din altă viață când ați fost inițiați în templele ei.

Vom indentifica rănile pe care le purtăm de când era templelor ei a cazut. Mulți dintre noi purtam o astfel de rană de frica de a ne expune sau de a straluci sau de a ne trăi viața din cauza durerii și torturii pe care am simțit-o atunci. Și astfel ne-am blocat amintirea puterii noastre și a darurilor și inițierilor pe care le-am primit.

În această călătorie Scanam Viața Anterioară pentru a avea imaginea de ansamblu, la urmatoarea ședință facem recuperarea sufletului blocată în altă viață și la ultima ședință reactivam inițierile și darurile și ne reconectam la Iubirea Zeiței Mamă.

Dacă deja ți-ai vindecat rănile din viețile anterioare și ai vindecat rana deconectării de Zeița Mamă, acum te poți conecta mai profund cu inițierile și darurile din acele vieți pentru a le aduce în momentul prezent.

Elementul principal – clientul lucrează direct cu Ghidarea Zeiței Mamă. 

Zeița Mamă cunoaște persoana la perfecție, precum și istoria ei personală, circumstanțele din viața clientului și simbolistica cu care lucrează persoana. În Călătoria Șamanică, clientul îi cere Zeiței Mamă o cale de a realiza și a de a aduce în viața lui sfaturile primite. De obicei, Zeița Mamă îi oferă persoanei o practică sau o ceremonie concretă pe care s-o efectueze, într-un limbaj pe care acesta îl (re)cunoaște. Această practică stă întotdeauna în puterea și capacitatea fizică a persoanei.

Procesul duce la întâlnirea de către persoană a Arhetipului Feminin a Zeiței Mamă, care îi apare în forma cea mai acceptabilă pentru ea. La această întâlnire, persoana poate primi cunoaștere revelatoare, o înțelegere și o cunoaștere mai profundă asupra unor probleme importante sau a circumstanțelor din jurul acestora, iar deseori ea are o experiență kinestezică puternică pe care o simte autentică.

Art: @tarnellisart

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante