Ședința 2: Eliberăm sufletul și vindecăm rănile emoționale

TABEL DE CONȚINUT

Mantra: Mă eliberez de trecut!


Este o călătorie de vindecare a rănilor cu care am ramas de când au cazut templele Zeiței Mamă.

Dacă în ședința 1 a ieșit la suprafață o moarte violentă atunci când Patriarhatul a invadat templele Zeiței Mamă, în această ședință lucram pe Eliberea Sufletului rănit din altă viață când eram în serviciul Zeiței.

Zeița Mamă va facilita eliberarea unei părți de suflet care a ramas blocată în altă viață atunci când s-a suferit o moarte violentă. Dacă ai avut premoniții, vise sau ți s-a revelat că în altă viață ai avut o moarte violentă pentru că erai în serviciul Zeiței Mamă, această călătorie va facilita eliberarea acelei părți blocată dincolo de timp și spațiu, în acea amintire.  

Când venim pe lume, ne naștem cu o anumită cantitate de suflet. În timp, pierdem bucăți din suflet, pierdem părți de energie vitală care pot rămâne blocate în trecut, în anumite traume, locuri, persoane etc. Apoi, ajungem să ne trăim viața, fără acea energie vitală, până ajungem într-un punct în care simțim că nu mai avem putere, sau ne simțim blocați și ne este greu să înaintăm. Dar acest lucru se aplică și în alte vieți. Avem vieți în care am suferit morți violente și în această viață simțim acest lucru sub forma unui blocaj.

Exemple de blocaje:

frica de a străluci, frica de a-ți asuma misiunea și a-ți împărtăși darurile cu ceilalți, frica de a fii vazut că se poate întampla ceva rău. Deconectarea de relația cu Divinul Feminin – propria feminititate, furie pe Zeita Mamă ca te-a abandonat, furie mare pe Patriarhat,  frica de a inainta – îngheț/fugă, frica de asumare a responsabilității pentru propria viață etc.

Sau pot fi senzații in corp: nod în gât – simți că nu te poți exprima. Durere în inimă – simți o jale profunda. Sistem nervos dereglat – stari de anxietate și atacuri de panică – frică/teroare/groază.

În procesul de Eliberare a Sufletului, Zeița Mamă călătorește împreună cu noi dincolo de timp și spațiu, pentru a merge în trecut și a ne elibera din închisoarea în care o parte din sufletul nostru a rămas blocată. 

Criza de vindecare

În momentul în care eliberăm o parte de suflet blocată într-o traumă din altă viață, urmează o perioadă de integrare și această perioadă se numește “criza de vindecare”. Acea parte, care a fost atât de mult timp departe de noi, vine cu acele amintiri și emoții care acum sunt pregătite să fie descărcate. Acum, suntem pregătiți să le descărcăm și să lucram cu ele conștient. Criza de vindecare durează în funcție de rana cu care am lucrat. De la o săptămână la șase luni sau poate chiar un an. Rănile din alte vieți apar ca teme repetitive și în această viață. Este ca un fractal/program care nu se oprește decât daca îl dezactivezi în momentul în care s-a creat.

Teme până la următoarea ședință

Vei primii o unealtă de lucru pentru a te susține în procesul de integrare și vei avea și alte teme pe care le stabilim împreună.

IMPORTANT!

Clientul trebuie să fie dispus să-și asume această perioadă de integrare și să lucreze activ cu el înainte de a decide să înceapă acest Proces.
Dacă perioada de integrare îți este grea putem să facem o ședință de Integrare a Părții de Suflet Recuperată.

În funcție de tema cu care lucrăm, pot recomanda și lucrul împreună cu un Psihoterapeut în procesul de integrare sau pot recomanda lucrul cu un Maestru Reiki pentru dezlegări de blesteme.

Art: @tarnellisart

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante