Ședința 1: Womb Relax

TABEL DE CONȚINUT

Relaxare și Pufoșeală

Mantra: Îmi relaxez Pântecul!

Această ședință are rolul de a pregăti Pântecul pentru procesul pe care urmează să-l parcurgi în Spirala 1 : I Love My Womb!

Este o sesiune de relaxare prin care intri în contact cu Pântecul tău și te relaxezi.

Ai ocazia să observi cât de conectată ești cu Pântecul tău.

Este o modalitate blândă prin care te întorci la tine și îți anunți Femeia interioară că urmează să lucrezi cu ea.

Draga mea Femeie interioară,
Urmează să-ți ofer atenție și iubire. Pas cu pas mă întorc la tine și învăț să te onorez. În acest proces am să mă familiarizez cu un nou limbaj de iubire față de tine. Te rog să ai răbdare cu mine și te rog să fii deschisă să explorăm împreună această călatorie a Trezirii Energiei Feminine.

Ședința cuprinde 3 meditații:

1. Meditația Trezirea Pântecului

Această meditație ajută la curațarea pântecului, la mișcarea energiei din pântec, pentru a “trezi” pântecul şi pentru a primi energiile vindecării (Womb Healing) și binecuvantării (Womb Blessing) mai ușor. S-ar putea să apară senzații fizice în uter și ovare sau pot apărea emoții sau gânduri în timp ce energiile restrictive sunt spălate. Uneori se poate declanșa un mic proces de detoxifiere.

2. Meditația Copacul Pântec

Este o meditație de împământare, de conectare la energia aurie a Mamei Pământ.

Copacul Lunii este un vechi simbol al Divinului Feminin și îl putem utiliza în meditație ca o cale de conectare la pântecul nostru. Acesta se află chiar dedesubtul buricului. Pentru a face această meditație nu trebuie să fii bună în vizualizari sau capabilă să vezi imagini; energia urmărește intenția. În timpul meditației, fii atentă la emoțiile pe care le percepi, ce simți în corp și în jurul corpului. Poți simți căldură sau presiune în pântec și căldură în palme, deoarece energiile circulă și deschid centrele.

3. Meditația Razele Lunii

Această meditație este pentru încarcare și relaxare. Este un mod prin care te familiarizezi cu energia Divinului Feminin într-un mod blând și energizant.


Art: @helenclaira

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante