4 Ceremonii Womb Blessing pe an

TABEL DE CONȚINUT

female-energy-awakening

Cercul Moon Sisters: Ceremonii Worldwide Womb Blessing – Acordaj la Divinul Feminin

Cerc organizat de catre o Moon Mother, initiata de catre Miranda Grey, in care se sustine Acordajul la Divinul Feminin – Trezirea Energiei Femnine – Binecuvantarea Mondiala a Pantecului. In cercurile organizate de catre o Moon Mother energia este mult mai puternica, pentru ca si ea o emite!

Surorile care au parcurs Spirala I Love My Womb! pot participa la Ceremoniile din Cercul Moon Sisters. Aceaste binecuvantari sustin munca facuta in Spirala.

Va invit sa ne intalnim de 5 ori pe an, la Luna Plina, pentru a primi impreuna Acordajul la Energia Divinului Feminin – “Binecuvantarea Mondiala a Pantecului”.

O sa ne conectam cu femeile din toata lumea pentru a primi si darui Energia Divinului Feminin alaturi de Miranda Gray si Moon Mothers (Mamele Lunii).

Sunt o Mama a Lunii (Advanced Moon Mother, Mentor in Conectarea la Ciclul Feminin si Coordonator Womb Blessing Romania). Cand intr-un cerc, este prezenta si o Moon Mother, ea este un catalizator pentru energia Divinului Feminin. Organizez aceste Cercuri de surori avand sustinerea Mirandei Grey.

Cu fiecare Binecuvantare pe care o primim, energiile feminine se trezesc si mai mult, iar Divinul Feminin se intrupeaza mai adanc in fiinta noastra. Fiecare Binecuvantare este un pas in calatoria noastra catre recastigarea sacralitatii si a autenticitatii a cine suntem cu adevarat.

Binecuvântarea Pântecului Mondiala cu Miranda Gray

Este un sistem prin care se transmite energie de vindecare la distanta.

Aceste alinieri au loc de 4 ori pe an si ofera femeilor armonizare pe toate nivelurile. Reface energiile arhetipale refulate si valideaza feminitatea autentica. Este o trezire a constiintei feminine.

Cand au loc Ceremoniile

Aceste Binecuvantari au loc de 4 ori pe an, de Luna Plina, la inceputul fiecarui anotimp.

Ce este Acordajul “Binecuvântarea Pântecului”- Womb Blessing?

“Binecuvântarea Pântecului” este un cadou de energie provenind de la Divinul Feminin pentru a vindeca “Gralul feminin” – pantecul – şi a consolida conexiunea ta personală şi încarnarea Divinului Feminin precum şi a Lunii şi a Pământului în tine. Acest cadou ne ajută să readucem spiritul feminin în lume.
Un acordaj este o tehnică energetică ce conectează la energia de vindecare, iar “Binecuvântarea Pântecului” este o cale care-mi permite să canalizez o minunată energie spre tine.
Această binecuvântare nu este destinată numai pentru a oferi sprijin şi conexiune pantecului şi feminităţii tale, ea este concepută şi pentru a ancora binecuvântarea Divinului Feminin în Lumea ta – pentru a ajuta la trezirea energiilor Femininului Divin în toți oamenii și pentru a aduce lumii energia iubirii și creativităţii, inspirând o nouă direcție pentru umanitate.

Binecuvantarea Pantecului – Trezirea Energiei Feminine

Binecuvantarea Pantecului este o terapie energetica transformationala si o practica feminina care aduce cu sine o vindecare puternica si schimbari asupra pantecului si ciclului sau, precum si asupra energiei celor patru arhetipuri feminine, pentru a crea o conexiune cu feminitatea noastra, o stare de liniste si centrare, precum si o emancipare a femeilor si o stare de bine. Conexiunea cu Divinul Feminin ne deschide catre spiritualitatea noastra feminina naturala.
Binecuvantarea Pantecului este o cale personala, spirituala si mondiala prin care femeile sa se trezeasca la propria feminitate, sa isi vindece lipsa de armonie si sa traiasca constient viata lor de femeie.

Binecuvantarea Pantecului poate fi primita prin Binecuvantarea Mondiala a Pantecului sau, o data pe luna, printr-o Binecuvantare Personala a Pantecului, realizata de catre o Mama a Lunii autorizata.

Binecuvantarea Mondiala a Pantecului este un transfer energetic de la distanta, gratuit, oferit de cinci ori pe an, printr-o practica de meditatie focusata a Mirandei Grey. In cadrul Binecuvantarii Mondiale a Pantecului, femeile se conecteaza energetic la nivel global, sub forma unui grup, aducand cu sine frumoasa vindecare si trezire la tiparele comune impartasite de grup. De asemenea, Binecuvantarea Mondiala a Pantecului imprastie energia Binecuvantarii Pantecului in jurul lumii, prin fiecare femeie care participa, acesta avand rolul de a impartasi aceasta energie si de a-i impamanteni vibratia pe Pamant.

Binecuvantare Personala a Pantecului realizata de Mamele Lunii este un transfer de energie binecuvantatoare, realizat printr-o secventa de miscari ale mainilor si prin diferite respiratii. Binecuvantarea de acest gen se focuseaza pe energiile individuale ale fiecarei femei, pe trezirea sa personala si pe conexiunea cu propria sa feminitate, pentru a o ajuta sa traiasca o viata feminina mai constienta.

Binecuvantarea Pantecului Personala si cea Mondiala sunt importante in egala masura pe calea vindecarii dizarmoniilor din pantecele si ciclurile noastre menstruale, precum si din natura noastra feminina. In acelasi timp, ambele Binecuvantari sunt o importanta cale de acceptare si conectare la energiile noastre feminine si de trezire a sinelui autentic feminin.

Fiecare Binecuvantare a Pantecului, indiferent ca este personala sau mondiala, continua transformarea si vindecarea Binecuvantarilor precedente, aducandu-ne mai profund in natura noastra feminina si trezind si mai multe dintre energiile acestei naturi, care au fost reprimate, daramate, restrictionate sau reduse la o stare latenta.
Binecuvantarea Pantecului trezeste aspecte ale naturii noastre feminine care au fost reprimate sau se afla inactive, cum ar fi puterea si emanciparea, centrarea, intelepciunea intuitiva si inspiratia, energia dinamica, empatia si compasiunea, linistea interioara, creativitatea, sexualitatea si spiritualitatea.

Cateva dintre beneficiile unei Binecuvantari a Pantecului:

• Transformarea modului in care vedem si simtim lucrurile intr-unul constient centrat pe feminitate.
• Descoperirea si acceptarea feminitatii noastre originale si autentice.
• Conexiunea cu feminitatea noastra, indiferent de provocarile ivite din cauza faptului ca traim intr-o lume masculinizata.
• Vindecarea dezechilibrelor aflate in interiorul pantecelor noastre si a ciclurilor prin care trecem
• Vindecare fizica, mentala, emotionala si spirituala
• Eliberare de stres
• Abilitati de a manui viata si a aduce schimbari de natura feminina
• Simtirea unei conexiuni spirituale personale cu Divinul Feminin
• Centrare si emancipare
• Putere emotionala
• Simtirea unui scop al sufletului si intuitiei
• Eliberarea vinei si fricii de a nu ne ridica asteptarilor despre cum ar trebui sa fim ca femei.
• Trairea vietii intr-un mod mai feminin, care se simte natural, vesel si puternic.
• Reducerea competitivitatii si a comportamentelor bazate pe frica
• Crearea relatiilor cu barbati si cu femei, bazate pe propria ta feminitate.
• Daca avem ciclu menstrual, acceptarea naturii noastre ciclice si trairea in armonie cu aceasta.
• Realizarea faptului ca natura noastra feminina este puternica
• Trezirea spiritualitatii noastre feminine innascute, a sexualitatii, creativitatii. Eliberarea de asteptari si restrictii.
• Trezirea unor ascpecte suprimate sau latente ale energiilor noastre feminine si ale sinelui (cele patru arhetipuri feminine)
• Deschidere catre bucuria si libertatea de a exprima cine suntem cu adevarat, in toata splendoarea a ceea ce inseamna si fii femeie.
O Binecuvantare a Pantecului este un sanctuar al energiei Divinului Feminin, ferit de presiunile si stresul unei lumi masculinizate, unde te poti reconecta cu feminitatea ta in deschidere, acceptare si iubire.

Atunci cand:

  • lumea devine prea mult de dus
  • ne simtim goale, incomplete si vulnerabile.
  • nu stim cine suntem sau ce inseamna sa fii femeie, Binecuvantarea Pantecului ne aduce inapoi la natura noastra feminina, ne deschide spiritualitatea naturala si ne energizeaza centrul puterii feminine, chemand sufletul feminin inapoi la noi.


“Am vazut femei care s-au recunoscut pe ele insele ca femei, recunoscandu-si in acelasi timp corpul si pantecul ca fiind un salas al puterii, intelepciunii si informatiei. Pentru ca anumite femei simt ca pantecul lor a vindecat emotii reprimate si au avut simtiri pe care nici nu stiau ca le au. A fost deosebit de frumos sa fiu prezenta atunci cand se intampla asta.” – Mama a Lunii Avansata

De ce pantecul?

• Stresul si greutatea vietii moderne ne blocheaza energiile feminine, deconectandu-ne de la intreg spectrul de aspecte ale naturii noastre feminine
• Aceasta deconectare se poate manifesta prin probleme emotionale repetitive si probleme fizice suparatoare…
• …si cu cat ne uram corpul mai mult pentru perturbarile cauzate, cu atat devenim mai prinse in tipare de ura, durere si lipsa de echilbru.
Nu ne putem impotrivi naturii noastre feminine si nici nu putem sa o reprimam din cauza mediului inconjurator, fara ca trupul nostru sa reactioneze negativ.
Si, in ciuda a ceea ce am fost invatati sa gandim, pantecul nostru nu ne este dusman. Dimpotriva!
Pantecul nostru este frumos, este un centru puternic al energiilor feminine minunate, al darurilor si al aptitudinilor, al nivelurilor de constiinta ce pot crea o viata feminina care este plina de distractie, impliniri, iubire, impartasire, acceptare, intuitie, magie, intelepciune profunda si conexiune spirituala!
Pantecul nostru este mult mai mult decat o simpla fabrica de facut copii. Este centrul emanciparii feminine si centrul energiilor noastre vitale, creative, sexuale. Iar prin orice dezechilibru, ne transmite cu voce foarte tare ca gandim si traim intr-o maniera care nu este in armonie cu ceea ce inseamna sa fii cu adevarat femeie.

Cand centrul energetic al pantecului nostru este energizat, echilibrat si integrat, ne simtim impamantate si centrate in puterea noastra. Ne simtim complete si intregi, senzuale. Ne simtim, de asemenea, conectate cu lumea inconjuratoare si cu constiinta noastra spirituala.

Manuim cu usurinta schimbarile si ne simti sigure pe abilitatea noastra de a gestiona orice situatie, fara frica si sentimentul de coplesire.

Totusi, atunci cand suntem deconectate de la pantecul nostru, centrul energetic al acestuia devine epuizat si ne pierdem conexiunea la puterea ce salasuieste in partea de jos a abdomenului nostru, iar stresul lumii moderne risca sa ne copleseasca.

Stiati ca?

Pantecul exercita una dintre cele mai importante influente asupra vietii unei femei.

Ciclurile pantecului (cunoscute ca si ciclul nostru menstrual), energiile schimbatoare si nivelurile de perceptie asociate cu fiecare faza a ciclului au impact asupra fiecarui aspect al vietilor noastre. Aceasta include simtirile noastre fata de noi insine si fata de vietile noastre, relatiile noastre, munca, nevoile si dorintele, ceea ce ne face implinite, multumite si fericite.

Atunci cand ignoram acest ciclu natural si innascut sau atunci cand reprimam energiile ce curg prin el, pierdem una dintre cele mai importante unelte spre fericire si implinire pe care le avem. Cel mai important este faptul ca astfel, traim o viata restrictionata, care ne incatuseaza natura feminina inauntrul asteptarilor societatii si lasa sursa puterii noastre si casa sufletului nostru feminin desarte, asemeni unui pamant necultivat.

Binecuvantarea Pantecului ne ajuta sa ne reconectam cu pantecul nostru si sa ne vindecam acest centru energetic si energiile asociate cu el. Ne ridica nivelul de energie si constiinta pentru a trezi aspectele feminitatii noastre cu care am pierdut contactul. De asemena, ne deschide perceptia catre energiile pantecului nostru si al naturii noastre ciclice.

Centrul Pantecului este casa sufletului feminin.

Multe femei care urmeaza cai si practici spirituale inca se simt lipsite de putere, deoarece nu inteleg ca pantecul are nevoie sa fie acceptat ca si camin al sufletului feminin. Totodata, Binecuvantarea Pantecului ne consolideaza conexiunea cu Divinul Feminin si ne deschide catre spiritualitatea naturala feminina.

Participa la Cercul Moon Sisters si primim impreuna aceasta Binecuvantare

Meditatii Tematice pentru fiecare Binecuvantare a Pantecului Mondiala

La fiecare transmisiune este cate o meditatie suplimentara, pentru cine doreste.

  • Arhetipul Fecioarei – Primavara: Meditatia de regenerare a pantecului
  • Arhetipul Mamei – Vara: Meditatia acceptarii sexualitatii noastre
  • Arhetipul Maagiciana – Toamna: Meditatia Abundenta
  • Arhetipul Batranei – Iarna: Meditatia de vindecare a mamelor ancestrale

Ce o sa experimentam

  • Meditatia “Copacul Pantec”
  • Acordajul – Binecuvantarea Pantecului Mondiala
  • Partajarea Binecuvantarii
  • Meditatia pentru Arhetipul activ in acel moment
  • Binevenirea Anotimpului
  • Energizarea Pantecului

Câteva întrebări despre Binecuvântare

  • Poate oricine să primească energia?
    Orice femeie sau fată care a avut prima ei menstruaţie poate primi Binecuvântarea. Este o minunată oportunitate pentru mame şi fiice să partajeze împreună conecţia cu Divinul Feminin.
    Femeile care nu mai au ciclu pot şi ele primi Binecuvântarea.
    Femeile însărcinate pot primi Bincuvântarea.

    În orice transmisie la distanţă avem alegerea de a accepta energia sau nu, şi copilul poate să aleagă să primească energia sau să o respingă. Cadoul este “energia Divinului Feminin pentru binele suprem și în conformitate cu Iubirea Divină” şi va funcţiona în mod unic şi individual cu fiecare din noi acordându-se la nevoile şi calea nostră de viaţă.
  • Ce se întâmplă dacă nu sunt gata pentru această energie?
    Sinele superior o să ţină energia până când vei fi gata să o integrezi.
  • Este Binecuvântarea doar pentru fertilitate?
    Nu. Fertilitatea este o mică dar importantă parte a energiei feminine. Centrul nostru, Pantecul – Uterul şi ciclul menstrual ne aduc aşa de multe abilități şi daruri aşa de minunate şi puternice. Divinul Feminin este dinamic şi provocator, iubitor şi hrănitor, magic şi sexy, creativ şi intuitiv, puternic şi înțelept – şi aşa suntem şi noi.

Inainte si după Binecuvântarea Pântecului

Purificarea Binecuvântării Pântecului

De fiecare dată când lucrăm cu energia, corpul și sistemul nostru energetic are nevoia de a procesa și a integra schimbările energetice prin care a trecut. Acest proces delicat poate dura de la câteva minute până la 28 de zile. Nu toată lumea va experimenta acest proces de curățare și, de asemenea, nu toată lumea care va trece prin el va observa semnele acestui proces.

Câteva dintre semnele curățării care pot aparea ulterior Binecuvântării Pântecului

  • Dureri sau înțepături care arată că energia curăță tipare și răni vechi în corpul nostru;
  • Menstruația poate apărea mai devreme sau mai târziu decât de obicei, ca semn al interacțiunii energiei cu sistemul hormonal al corpului nostru;
  • Oboseala arată răspunsul corpului nostru la integrarea schimbărilor energetice care s-au produs;
  • Amintiri vechi care ies la suprafață pentru a fi curățate;
  • Emoții și gânduri ce apar pentru a fi eliberate;
  • Pot apărea stări de fericire și bucurie ca rezultat al eliberării vechilor blocaje, ieșind astfel la suprafață sinele nostru pur și autentic;
  • Sentimentul de a fi întreagă, pântecul fiind energizat de energia vitală;
  • Pace ~ energia reintegrează ființa în starea naturală de ”acasă”, stabilindu-se o conexiune mai profundă cu Divinul Feminin și cu misiunea spirituală a fiecăruia pe acest pământ.

Orice am experimenta, fie senzații de bine sau care ne pot aduce anumite provocări, ne arată faptul că energia Binecuvântării lucrează.
Tot ceea ce face energia Divinului Feminin este pentru Binele Superior și în aliniere cu Iubirea Divină.
După Binecuvântarea Pântecului, asigurați-vă că vă hrăniți corpul corespunzător; spre exemplu, odihniți-vă mai mult, acordați-vă vindecări ale pântecului și amintiți-vă că ați putea experimenta o purificare.

Detox
Un alt efect pe care lucrul cu energia îl are este o ușoară detoxifiere. Aceasta este etapa în care toxinele aflate în corpul nostru fizic sunt eliminate. Consumarea unei cantități mai mari de apă va spăla corpul de toxinele acumulate, dar dacă nu bem suficientă apă după vindecare putem experimenta o usoară durere de cap de detoxifiere sau simptomele unei răceli.
Dacă experimentați simptomele detoxifierii pur și simplu beți mai multă apă iar acestea se vor ameliora în câteva zile.
De asemenea, în zilele imediat următoare Binecuvântării puteți simți nevoia de a adopta o dietă mai sănătoasă, bogată în fructe și legume proaspete, cu mai puțină mâncare procesată. Cu cât mai puține toxine introducem în corpul nostru, cu atât mai puține acesta va trebui sa elimine – așa că pare natural să reducem tot mai mult toxinele pe care le consumăm!

Miranda Gray

Despre Miranda Gray si World Wide Womb Blessing

Miranda Gray este autorul cărţii Red Moon (Luna Roşie) – Înțelegerea și utilizarea darurilor creative, sexuale și spirituale ale ciclului menstrual (2011 * Macro Publishing) și The Optimized Woman (Femeia optimală) – Utilizarea ciclului menstrual pentru a atinge succesul și împlinirea. Ambele cărți au fost traduse în spaniolă, italiană și cehă. Red Moon a fost tradusă şi în franceză, germană și croată.

Miranda a început să scrie și să facă ateliere despre ciclurile menstruale în 1985. Autoare, artistă, teacher Master Reiki Shantihi, ea conduce ateliere pentru femei. Workshopurile ei sunt Red Moon, Red Moon de facilitare (curs on-line), Înţelepciune feminină (curs on-line), curs bazat pe “Femeia optimală”, “Reiki ale Zeiţei” și “Binecuvântarea Pântecului.”
Mirandei îi place să călătorească pentru a face cunoscute şi a partaja abilităţile ei!

Sunt foarte fericită pentru participarea Dvs. la Binecuvântarea Pântecului (Womb Blessing). – Miranda Gray

Această binecuvântare nu este destinată numai pentru a oferi sprijin şi conexiune uterului şi feminităţii tale, ea este concepută şi pentru a ancora binecuvântarea Divinului Feminin în Lumea ta – pentru a ajuta la trezirea energiilor Femininului Divin în toți oamenii și pentru a aduce lumii energia iubirii și creativităţii, inspirând o nouă direcție pentru umanitate.

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante