Detox înainte și după Womb Blessing

TABEL DE CONȚINUT

Inainte si dupa Binecuvantare pot apare simptome de Purificare. In lucrul cu energia, apar si crizele de vindecare. Dupa aceasta Binecuvantare, pana la urmatoarea menstruatie, vei curata blocajele din fiecare Arhetip Feminin.

Purificarea Binecuvântării Pântecului

De fiecare dată când lucrăm cu energia, corpul și sistemul nostru energetic are nevoia de a procesa și a integra schimbările energetice prin care a trecut. Acest proces delicat poate dura de la câteva minute până la 28 de zile. Nu toată lumea va experimenta acest proces de curățare și, de asemenea, nu toată lumea care va trece prin el va observa semnele acestui proces.

Criza de vindecare

Câteva dintre semnele curățării care pot aparea ulterior Binecuvântării Pântecului (se pot simti si inainte):

• Dureri sau înțepături care arată că energia curăță tipare și răni vechi în corpul nostru;
• Menstruația poate apărea mai devreme sau mai târziu decât de obicei, ca semn al interacțiunii energiei cu sistemul hormonal al corpului nostru; Atentie! Nu se recomanda sa folositi ca metoda contraceptiva “metoda calendarului”, pentru ca pot apare dereglari ale menstruatiei, de fapt se fac reglari.
• Oboseala arată răspunsul corpului nostru la integrarea schimbărilor energetice care s-au produs;
• Amintiri vechi care ies la suprafață pentru a fi curățate;
• Emoții și gânduri ce apar pentru a fi eliberate;
• Pot apărea stări de fericire și bucurie ca rezultat al eliberării vechilor blocaje, ieșind astfel la suprafață sinele nostru pur și autentic;
• Sentimentul de a fi întreagă, pântecul fiind energizat de energia vitală;
• Pace ~ energia reintegrează ființa în starea naturală de ”acasă”, stabilindu-se o conexiune mai profundă cu Divinul Feminin și cu misiunea spirituală a fiecăruia pe acest pământ.

Orice am experimenta, fie senzații de bine sau care ne pot aduce anumite provocări, ne arată faptul că energia Binecuvântării lucrează.

Tot ceea ce face energia Divinului Feminin este pentru Binele Superior și în aliniere cu Iubirea Divină.
După Binecuvântarea Pântecului, asigurați-vă că vă hrăniți corpul corespunzător; spre exemplu, odihniți-vă mai mult, acordați-vă vindecări ale pântecului și amintiți-vă că ați putea experimenta o purificare.

Daca dupa Binecuvantare aceste stari se amplifica nu va speriati, curatati energetic. Va pot spriji cu teramie Womb Healing pentru a echilibra procesul.

Detox

Un alt efect pe care lucrul cu energia îl are este o ușoară detoxifiere. Aceasta este etapa în care toxinele aflate în corpul nostru fizic sunt eliminate. Consumarea unei cantități mai mari de apă va spăla corpul de toxinele acumulate, dar dacă nu bem suficientă apă după vindecare putem experimenta o usoară durere de cap de detoxifiere sau simptomele unei răceli.
Dacă experimentați simptomele detoxifierii pur și simplu beți mai multă apă iar acestea se vor ameliora în câteva zile.
De asemenea, în zilele imediat următoare Binecuvântării puteți simți nevoia de a adopta o dietă mai sănătoasă, bogată în fructe și legume proaspete, cu mai puțină mâncare procesată. Cu cât mai puține toxine introducem în corpul nostru, cu atât mai puține acesta va trebui sa elimine – așa că pare natural să reducem tot mai mult toxinele pe care le consumăm!

Miranda Gray

Art: @helenclaira

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante