Ședința 1: Recuperarea Sufletului

TABEL DE CONȚINUT

Mantra: Mă întorc Acasă!

A. Întâlnirea cu Zeița Mamă prin unul din Arhetipurile sale cu care rezonezi

În practica mea onorez fiecare tradiție. Astfel, în călătoriile pe care le facilitez te susțin să te conectezi și să lucrezi cu cine simiți că rezonezi.Poți lucra cu Arhetipurile Feminine ale Zeiței Mamă precum: Sfânta Fecioara Maria, Maria Magdalena, Isis, Quan Yin, Brigid etc. Dacă nu rezonezi cu arhetipurile feminine atunci putem lucra cu mesagerii Zeiței Mamă și anume cu animalele de putere.

B. Zeița Mamă va facilita recuperarea unei părți de suflet. 

Când venim pe lume, ne naștem cu o anumită cantitate de suflet. În timp, pierdem (ne deconectăm) bucăți din suflet, pierdem părți de energie vitală care pot rămâne blocate în trecut, în anumite traume, locuri, persoane, etc. Apoi, ajungem să ne trăim viața, fără acea energie vitală, până ajungem într-un punct în care simțim că nu mai avem putere, sau ne simțim blocați și ne este greu să înaintăm. 

În procesul de Recuperare a Sufletului, Zeița Mamă călătorește împreună cu noi dincolo de timp și spațiu, pentru a merge în trecut și a ne elibera din închisoarea în care o parte din sufletul nostru a rămas blocată. 

C. Criza de vindecare

În momentul în care o partea a sufletului se întoarce, urmează o perioadă de integrare și această perioadă se numește “criza de vindecare”. Acea parte, care a fost atât de mult timp departe de noi, vine cu acele amintiri și emoții care acum sunt pregătite să fie descărcate. Acum, suntem pregătiți să le descărcăm și să lucrăm cu ele conștient. Criza de vindecare durează în funcție de intensitatea și vechimea rănii cu care am lucrat. De la o săptămână la șase luni sau poate chiar un an.

Dacă simți nevoia de susținere în această perioadă poți să:

  • faci o ședință de Integrare a Sufletului
  • lucrezi cu un psiholog
  • lucrezi cu un bioenergoterapeut
  • apelezi la uleiuri esențiale, remedii florale, cristale etc.
  • masaje, plimbări în natura etc.
  • *gasești mai multe detalii în articolul despre Criza de Vindecare

D. Teme până la următoarea ședință

Vei primii o unealtă de lucru pentru a te susține în procesul de integrare și vei avea și alte teme pe care le stabilim împreună. Cel mai important lucru este să miști energia și să te onorezi.

E. Clientul se implică în procesul de vindecare

Clientul trebuie să fie dispus să-și asume această perioadă de integrare și să lucreze activ cu el înainte de a decide să înceapă acest Proces. În funcție de tema cu care lucrăm, pot recomanda și lucrul împreună cu un Psihoterapeut în procesul de integrare sau pot recomanda lucrul cu un Maestru Reiki pentru dezlegări de blesteme.

Art: @tarnellisart

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante