Marilu Romedea

TABEL DE CONȚINUT

1. Chemarea Zeiței

Am simțit chemarea Zeiței Mamă încă de când eram mică și Mama m-a dus la Lourdes, unde m-am conectat prima dată cu Zeița prin Fecioara Maria. Apoi, câțiva ani mai târziu, mi-a apărut în vise și meditații. Pe măsura ce am început să pășesc pe drumul ei, mi s-a revelat sub diverse Arhetipuri Feminine, în funcție de nivelul meu de conștiință, în fiecare etapă a călătoriei mele. Studiind multe culturi și tradiții am înțeles că s-a manifestat în lumea întreagă sub diverse Zeități, dar esența ei este întotdeauna aceeași, natura ei fiind una holistică și ciclică.

Spre exemplu, prin observație am înțeles că statuetele de la Cucuteni reprezintă o formă a Zeiței Mamă, dar, în funcție de nevoile oamenilor, desenele de pe statuete reprezintă diverse energii. La fel și noi, în funcție de nevoile noastre, ne putem conecta la diferitele ei Arhetipuri Feminine precum: Sfânta Fecioară Maria, Maria Magdalena, Quan Yin, Tara, Isis, White Buffalo Woman, etc. Accesibilitatea și rezonanța pe care o simțim vine prin faptul că știm că și ele au avut vieți pe Pământ și au trecut prin ce trecem și noi. De aceea ne este ușor să rezonăm cu o anumită Zeiță, într-un anumit moment al călătoriei noastre sau pe tot parcusul călătoriei noastre.

La începutul călătoriei mele latura mea masculină era mult mai activă decât cea feminină și rănile din trecut nu mă lăsau să merg înainte. Aceste experiențe grele, într-un moment în care mă simțeam deconectată de mine, mi-au ghidat până la urmă pașii pe o cale în care am format o relație conștientă cu Mama Pământ, Luna, Spiritul Apei și Sacrul Feminin. Acum sunt într-un moment în care simt să împărtășesc ce am învățat în călătoria mea de a mă întoarce la mine, la punctul meu zero, simțind chemarea să fiu în serviciul Zeiței Mamă și a celor care îi aud chemarea, facilitând un spațiu sacru de întoarcere ACASĂ. Zi de zi învăț de la Zeiță, călătoria mea continuă alături de ea, am zile bune și zile grele, dar tot ce contează pentru mine este că știu că Ea pășește alături de mine.

Terapiile și Cercurile pe care le susțin sunt pentru a sprijini Trezirea, Vindecarea și Echilibrarea Energiei Feminine. Lucrez cu Limbajul Luminii pe care l-am primit ca inițiere în urma unei ceremonii sacre și cu Flacăra Magenta, care reprezintă iubirea Zeiță Mamă, pe care le-am primit în anul 2008 de la Zeiță și mai lucrez și cu Flacăra Turcoaz (iubirea Tatălui Cer / Divinul Masculin). Conectarea cu Zeița Mamă și chemarea pe care am simțit-o de a mă reîntoarce acasă, înapoi în mine, m-au îndemnat să creez un Templu pentru surorile care simt la fel ca mine.

2. Misiunea Moon Sister

Este aceea de a facilita un spațiu sacru în care te poți conecta cu Zeița Mamă așa cum simte sufletul tău. Sufletul tău îi aude chemarea de a veni în acest spațiu și pentru asta îți mulțumesc! Îți mulțumesc pentru că ai ales să vii în acest templu, prin care ne conectăm la iubirea Zeiței și devenim canale prin care naștem o nouă eră pe Mama Pământ. O eră în care matriarhatul și patriarhatul vin în sfârșit împreună.

3. In căutarea Zeiței

Mereu am simțit o atracție față de popoarele indigene sau culturile care își păstrează cunoașterea și ritualurile încă din perioada neolitică. Din păcate, cu venirea patriarhatului în epoca bronzului, tradițiile și ritualurile Zeiței Mamă de pe teritoriul nostru au fost uitate. Chemarea pe care am simțit-o a fost să caut vocea și limbajele ei în tradițiile în care încă mai este vie. Dar am înțeles clar după toate călătoriile mele și toate inițierile și cercetările, că Zeița Mamă este una, iar în funcție de fiecare etapă a evoluției omenirii s-a prezentat sub diverse forme pentru a fi înțeleasă și auzită. O regăsim peste tot. Vocea ei acum se reîntoarce într-o etapă a evoluției omenirii în care se dorește egalitate între matriarhat și patriarhat. Preotesele și preoții ei s-au reîncarnat și au început să-i spună din nou povestea. În călătoriile mele, m-am conectat cu shamanismul feminin și am învățat de la bunicile și femeile pământului sacralitatea energiei feminine. M-am conectat cu nativi din Brazilia, Columbia, Grecia, Africa, cu Nativi Americani Dakota/Lakota. Am participat la ceremoniile lor și am învățat despre tradițiile și cântecele lor. 

Sunt botezată în tradiția nativilor americani de către Chief Galen Lee Drapeau – Elk bundle carrier Dakota/Lakota, am fost helper în jurul altarului său la Vision Quest. Discipolă a lui medicine woman Aixa Amankay (Columbia) care este și una dintre organizatoarele Moon Dance Mexic. Mai sunt și practician de tehnici shamanice, inițiată de către Howard G Charing. Am susținut primul Red Tent în România în 2012. Am primit certificările de „Red Tent Women’s Circles Facilitator”, “Red Tent Academy – Facilitator”, am devenit și o „Advanced Moon Mother & Mentor pentru Conectarea cu Ciclul Feminin” în sistemul energetic Womb Blessing creat de către Miranda Grey. Sunt un Warrior Goddess Facilitator, inițiată de către Heather Ashamara, discipolă a lui don Miguel Ruiz, în shamanismul Toltec. Sunt și Facilitator de Ritualuri de Trecere Feminine de către Moon Woman și fac parte din comunitatea Wild Women Project, fiind o Wild Women Project Facilitator, inițiată de către Chris Maddox. Inițieri și acreditări în Red School, Rewilding for women, Magdalene Path – Womb Rites, Moon Woman, Womb Shaman, The Fountain of Life – Womb Awakening, Human Design, Somatic Archeology – Ruby Gibson, Terapia cu cristale cu Judy Hall etc.

4. Arhetipul meu Feminin

Am realizat că fiecare participantă se duce spre facilitatoarea cu a cărui arhetip feminin rezonează, și așa este și benefic. Arhetipul meu feminin predominant este cel al Magicienei / Wild Woman / Rebela / Amazoanca (Luna în harta natală este în zodia Leu – foc) și zodia mea este Scorpion, și știu că atrag femei ca mine. Atrag în mare parte surorile care s-au protejat cu masca masculinității și acum sunt pregătite să se elibereze de ea. Uneori pot fi prea intensă pentru femeile care manifestă mai mult Arhetipul Fecioarei (femei foarte feminine). Am observat că la cercurile mele vin surori care au ca Arhetipuri predominante Mamă, Bătrână sau Magiciană.

Am înțeles că fiecare percepe feminitatea prin arhetipul ei predominant, dar într-o societate distorsionata și lipsită de echilibru, aceste diferențe naturale se pot transforma în judecăți și proiecții. Frumusețea căii Zeiței Mamă este că ne aminteste de faptul că noi conținem toate aceste arhetipuri. Suntem și Fecioare și Mame și Magiciene și Bătrâne. Acestea sunt ritmuri ale energiei creative. Fiecare femeie creează în ritmul ei și suntem TOATE chemate să unim aceste ritmuri pentru binele următoarelor generații și vindecarea Pamantului Sacru pe care călcăm în fiecare zi.

5. Facilitez din următoarele roluri:

  • Preoteasă a Zeiței Mamă
  • Gardian al Flăcării Magenta
  • Fiică a Zeitei Brigit din Avalon
  • Shamanic Practitioner – Shamanism Feminin
  • Facilitator Acreditat de Cercuri de Femei – Cortul Roșu
  • Remote Practitioner – Moon Mother Level 3 Distant One-to-One “Female Energy Awakening” – Womb Blessing Attunement
  • Advanced Moon Mother Mentor – Womb Blessing Mentoring – Conectarea la Ciclul Feminin
  • Red Moon Oracle Certified Reader
  • Women’s Rites of Passage Facilitator
  • Warrior Goddess Facilitator
  • Wild Women Project Facilitator
  • Bach Flower Practitioner
  • Bioenergoterapeut acreditat, Maestru Reiki în mai multe sisteme
  • Human Design ABC
  • Specialist în activitatea de Coaching
  • Consilier de Dezvoltare Personală și Spirituală
  • Consilier Vocațional
  • Master în Managementul Resurselor Umane SNSPA
  • Organizator de evenimente: în trecut am organizat Festivaluri în natura și am organizat și primele zone de healing în cadrul unor Festivaluri în natura, în România, precum: Rebirth, Waha, Transylvania Calling, în București la Street Delivery, Green Hours etc.
  • Co-organizator al Festivalului Wild Woman România

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante