Cercul Moon Sisters

TABEL DE CONȚINUT

1. Cercul Moon Sisters – Cortul Roșu

Cercurile pe care le susțin au la bază autenticitatea și umorul. Îmi place să creez o atmosferă intimă, relaxată, naturală, ca între surori de suflet. În Cerc, surorile te vor primi cu inima deschisă. Surorile sunt și ele femei care au simțit chemarea Mamei de a veni ACASĂ, au rezonat cu limbajul și cântecul ei.

Prin urmarea îndemnului ei, Moon Sisters devin femei conectate cu Zeița Mamă și Gardiene ale Flăcării Magenta. Ele devin canale ale iubirii sale, oracole care sunt în serviciul Ei și a celor din jur.

În Cerc lucrăm cu emoțiile pe care le simțim în momentul prezent și suntem pregătite să lucrăm cu ele. Uneori poți participa la un cerc pentru curățare și eliberare, uneori poți participa pentru echilibrare și încărcare și alteori simți o chemare pentru a susține, să fii în serviciul Zeiței Mamă pentru surorile tale. Energia pe care o vei simți în cerc se transformă în funcție de intenția ta de lucru, tu ești propria-ți stăpână pe experiența ta prin a-ți da voie să îți onorezi nevoile din momentul prezent. Cercul este un spațiu în care cobori în interiorul tău și lucrezi cu tine, te reconectezi la vocea interioară și la divin, onorându-ți ciclicitatea.
Aș dori ca acest spațiu să fie un Acasă pentru Moon Sisters și prietenele lor. Îți mulțumesc pentru că rezonezi cu energia Mamei Pământ și a Zeiței Mamă. Îți mulțumesc pentru că simți să-ți vindeci rănile femeii interioare. Îți mulțumesc pentru că vrei să vindeci rănile din neamul tău, pentru a deschide o cale nouă  pentru următoarele generații. Îți mulțumesc pentru că ai simțit o chemare să te întorci Acasă, printre surori! Te invit cu drag să ni te alături!

2. Cercul Moon Sisters este pentru tine dacă:

  • Simți nevoia să te conectezi și cu alte surori care sunt pe aceeași frecvență cu tine;
  • Simți nevoia să te reconectezi la esența ta feminină;
  • Simți nevoia să te descarci emoțional după o perioadă intensă;
  • Simți să lucrezi cu tine într-un spațiu sacru dedicat femeilor;
  • Simți nevoia de susținere pentru această etapă din viața ta;
  • Simți să te reconectezi cu natura ta ciclică.

În aceste cercuri se lucrează cu umbra, cu acceptarea și îmbrățișarea ei. În “Cercul de Împărtășire” ne putem elibera de emoțiile care ne controlează. Se creează o conexiune profundă cu celelalte surori, pentru că se conștientizează faptul că toate trecem prin provocări asemănătoare. Învățăm una de la cealaltă și împreună co-creăm aceste întâlniri.

3. Surorile care vin la cerc:

  • Se simt blocate în trecut;
  • Sunt pregătite să-și ia puterea înapoi;
  • Vor să se reîntregească și să se centreze;
  • Rezonează cu Spiritul Sălbatic (Rebele, Amazoance, Femei puternice care uneori au fost judecate ca fiind prea masculine).
  • Sunt interesate de sau lucrează cu sisteme energetice;
  • Sunt interesate de sau lucrează cu sistemul chakrelor;
  • Sunt interesate de sau fac meditații;
  • Sunt interesate de sau lucrează la dezvoltarea personală;
  • Sunt familiarizate cu crizele de vindecare;
  • Lucrează deja cu un terapeut și simt să meargă mai în profunzime;
  • Terapeute care simt nevoia să lucreze în profunzime;

4. Cercul Moon Sisters

Este o cale a blândeței, prin care ne reconectăm cu natura noastră autentică și cu Sacrul Feminin, cu Zeița Mamă. Aici ne dăm voie să ne întoarcem la noi. Trăim niște timpuri în care femininul este susținut să fie vindecat după o lungă perioadă trăită într-un patriarhat abuziv. Mama Pământ ne cheamă să ne reconectăm cu ea, cu corpul nostru și cu ciclicitatea naturii, a Lunii și a menstruației. Noi suntem casa spiritului, noi avem puterea de a da viață, de a naște o lume nouă. Suntem sprijinite să ne reconectăm cu Pântecul nostru. Să nu îl mai încărcăm cu neîncrederea în sine, cu neiertare și agresivitate. Este o lecție a iubirii de sine prin care învățăm să creăm mai curat, mai autentic.

Scopul unui Cerc al Lunii este acela de a ne uni, de a ne aduce împreună. Este să creăm spațiu (holding space) una pentru cealaltă, pentru a împărtăși ce se întâmplă cu adevărat în interior.

Acest Cerc este pentru acele surori care simt să se reconecteze la: Femeia Interioară – Puterea Personală – la Preotesele din ele (Preotese ale Divinului Feminin) – la Zeița interioară – la Centrul Lor de Putere: Pântecul – la Conexiunea cu Zeița Mamă și Mama Pământ – la Ritmurile Feminine – la Ritualurile de trecere feminine și Medicine-ul Personal.


Întâlniri la Lună Nouă (Cortul Roșu) și
la Lună Plină (Womb Blessings)

5. Ce este Cortul Roșu?

Este o întâlnire lunară la Lună Nouă – Lucrăm cu Umbra pe curățare energetică, cu animalele de putere și cu Focul Magenta. Cortul Roșu este un spațiu sacru, în care femeile se întâlnesc lunar, la Lună Nouă, pentru a-și onora feminitatea și ciclul feminin. Și pentru a se elibera de tensiunile și emoțiile acumulate, pregătindu-se pentru un nou ciclu. Acest spațiu oferă femeilor posibilitatea de a-și onora ritmul ciclic de a face și a se odihni.

Ciclul menstrual este conectat cu fazele lunii și la Lună Nouă, în mod normal, femeile sunt la menstruație. Cortul Roșu onorează menstruația / sângele sacru și momentul de moarte și renaștere prin care trecem în fiecare lună. Nu trebuie să fii neapărat la menstruație ca să participi, poate ești aliniată cu Luna Plină și la Lună Nouă ești la ovulație. Principiul ciclicității este să-ți permiți o dată pe lună să îți muți atenția din exterior în interior și să stai de vorbă cu tine. Să te întrebi ce funcționează și ce nu funcționează în viața ta. La ce ești pregătită să dai drumul și ce intenții îți setezi pentru următorul ciclu. Dacă ne îmbrățișăm acest ritm exterior – interior, începem să ne onorăm femeia interioară și ritmurile feminine.

Pe vremuri, femeile care trăiau în triburi, când le venea menstruația se retrăgeau de la treburile tribului într-un Cort Roșu, unde sângerau pe pământ. Acest act era considerat un ritual sacru de rugăciune, curățare și conexiune cu Mama Pământ și Zeița Mamă. Ele se rugau atât pentru ele căt și pentru tot tribul. Există o veche profeție Hopi care spune: „Când femeile își vor da sângele înapoi pe pământ, bărbații vor veni acasă din război și pământul va găsi pacea”. Acest ritual ajută la consolidarea conexiunii cu ciclul tău și transformă rușinea în mândrie.

Prin vise și intuiție femeile primeau premoniții și mesaje pentru trib și după ce ieșeau din cort împărtășeau cu tot tribul noile viziuni. În triburile indigene, femeile la menstruație erau considerate sacre. Erau considerate oracole pentru trib, pentru că atunci când femeia este la menstruație este conectată cu planurile superioare. De aceea femeia prin natura ei este considerată sacră.

În acest cort se adunau femei de toate vârstele. Tinerele fecioare erau inițiate în tainele menstruației, printr-un Ritual de Trecere, de către femeile din toate generațiile. Cortul Roșu este considerat Pântecul Zeiței Mamă, un spațiu sacru în care femeile se conectau cu Zeița Mamă și cu celelalte femei din trib. Aici ele se deconectau de la viața cotidiană și se puteau odihni.
Acum Corturile Roșii sunt o mișcare globală a femeilor care se unesc pentru a găsi timp să fie exact acolo unde sunt, pentru a se întâlni cu alte femei din comunitatea lor și pentru a se bucura de șansa femeilor de a-și împărtăși într-un mod mai profund decât o fac de obicei. Iar acest lucru se poate face într-o mulțime de feluri. În fiecare lună, femeile se invită în casele lor, în spații deschise sau publice și își petrec timpul împreună, pe durata întregii zile, după-amiezele sau serile.

Mișcarea Cortului Roșu a luat amploare în întreaga lume după apariția cărții “Cortul Roșu” scrisă de Anita Diamant. Cartea ei a fost ecranizată și într-un serial tv. Mișcarea “Red Tent Movement” este creată de catre Alisa Starkweather. Acum mulți ani am luat legatura cu ea și am primit binecuvantarea ei să țin Cortul Roșu în România.

Conținutul fiecărui Cort Roșu este în funcție de pregătirea și formarea facilitatoarei care îl susține. Spre exemplu daca facilitatoarea are formare în yoga, acea întalnire o sa fie structurată pe yoga, daca este psiholog atunci cercul este structurat pe terapie etc. În întreaga lume sunt Corturi Roșii de dans, yoga, shamanism, meditatii, terapie, astrologie, aromaterapie etc. Așa fiecare femeie poate alege să participe la Cortul cu care rezonează. Ideea de baza este ca femeile să se adune, să se susțină și să vindece împreuna, este precum o șezătoare.

“Acesta este un loc în care femeilor le este permis mai degrabă să fie, decât să facă.

Fiecare femeie aflată la menstruație cunoaște ce înseamnă să tânjești după acel moment de liniște și solitudine, în acea perioadă. Fiecare bucățică din ea și din sufletul ei are nevoie de odihnă, în timp ce cultura în care trăim noi ne face să dăm înainte, indiferent de situație.

Cortul Roșu, Moon Lodge (Cabana Lunii), Adăpostul Lunii, așa cum mai este cunoscut și în culturile indigene din întreaga lume, este un loc de respirație pentru femeile pe stil vechi.” – DeAnna Lam (inițiatoarea mișcării “Red Tent in every neighborhood”).

6. Ce este Womb Blessing?

Este o întâlnire lunară la Lună Plină – Binecuvântarea Pântecului. Lucrăm cu Energia Lunii Pline pe Femeia interioară, pe curățare și încărcare energetică cu sistemul energetic Womb Blessing creat de către Miranda Grey.

În cadrul Cercului Moon Sisters, lucrăm cu Sistemul Energetic: Womb Blessing Attunement – Female Energy Awakening – www.wombblessing.com

Binecuvântarea Mondială a Pântecului cu Miranda Gray, este un sistem prin care se transmite energia Divinului Feminin de vindecare la distanță. Aceste acordări energetice au loc de 5 ori pe an, câte una în fiecare anotimp, și oferă femeilor armonizare pe toate nivelurile. Acordajele refac energiile arhetipale refulate și validează feminitatea autentică, facilitând o trezire a conștiinței feminine. La fiecare întâlnire se lucrează cu câte un arhetip al Mamei Pământ.

Alătură-te mișcării spirituale din întreaga lume pentru a celebra corpul femeii și Divinul Feminin! Conectează-te la o comunitate de peste 240.000 de femei, 3.500 de Moon Mothers (femei inițiate de către Miranda Grey) din 150 de țări. Fii un canal al Divinului Feminin în comunitatea ta!

În calitate de Moon Mother Avansată și Mentor, inițiată de către Miranda Grey si Coordonator Womb Blessing România, am binecuvântarea Mirandei să susțin în România aceste cercuri. Având în vedere că sunt o Moon Mother, energia în grup o să se simtă mult mai puternic, pentru că și eu emit Energia Divinului Feminin în România.

7. Despre Miranda Gray

Miranda Gray este autorul cărții Red Moon (Luna Roșie) – Înțelegerea și utilizarea darurilor creative, sexuale și spirituale ale ciclului menstrual (2011 * Macro Publishing) și The Optimized Woman – Utilizarea ciclului menstrual pentru a atinge succesul și împlinirea. Miranda a început să scrie și să facă ateliere despre ciclurile menstruale în 1985. Autoare, artistă, teacher Master Reiki Shantihi, ea conduce ateliere pentru femei. Workshopurile ei sunt Red Moon, Red Moon de facilitare, înțelepciune feminină, curs bazat pe cărțile “Femeia optimală”, “Reiki ale Zeiței” și “Binecuvântarea Pântecului.” Mai multe detalii găsiți pe: www.wombblessing.com

Binecuvântarea Pântecului” este un cadou de energie provenind de la Divinul Feminin pentru a vindeca “Gralul feminin” – pântecul – și a consolida conexiunea ta personală și încarnarea Divinului Feminin precum și a Lunii și a Pământului în tine. Acest cadou ne ajută să readucem spiritul feminin în lume.

“Un acordaj este o tehnică energetică ce conectează la energia de vindecare, iar “Binecuvântarea Pântecului” este o cale care-mi permite să canalizez o minunată energie spre tine. Această binecuvântare nu este destinată numai pentru a oferi sprijin și conexiune pântecului și feminității tale, ea este concepută și pentru a ancora binecuvântarea Divinului Feminin în Lumea ta – pentru a ajuta la trezirea energiilor Femininului Divin în toți oamenii și pentru a aduce lumii energia iubirii și creativității, inspirând o nouă direcție pentru umanitate.” – Miranda Grey

Binecuvântarea Pântecului poate fi primită prin Binecuvântarea Mondială a Pântecului sau, o dată pe lună, printr-o Binecuvântare Personală a Pântecului, realizată de către o Moon Mother (Mama a Lunii) autorizată.

Această Ceremonie este pentru tine dacă:

  • Ai mai lucrat cu tine în ultimii ani și ești pregătită să treci la o nouă frecvență;
  • Pântecul tău a suferit: avorturi, operații, abuzuri etc. și dorești să aduci vindecare și iubire;
  • Ai probleme legate de fertilitate;
  • Ai devenit recent mamă sau soție și simți să onorezi acest moment printr-o Ceremonie/Ritual de Trecere Feminin;
  • Simți nevoia echilibrării chakrelor 2,4,6;
  • Simți că îți folosești mai mult partea masculină decât cea feminină;
  • Simți să te reconectezi la femeia din tine;
  • Simți să te conectezi la Divinul Feminin, Mama Pământ și Arhetipurile Feminine;
  • Te simți deconectată de corpul tău;
  • Ai avut o perioadă grea;
  • Ai încheiat o relație, dar emoțional încă te simți agățată și simți nevoia să te resetezi;
  • Ai avut o perioadă de depresie și vrei să te reconectezi la tine;
  • Vrei să-ți vindeci blocajele pe feminitate moștenite pe linia ancestrală;
  • Dacă simți să te reconectezi cu tine după o perioadă tensionată în care te-ai îndepărtat de la esența ta și ai nevoie de un nou început – renaștere personală;
  • Ești conștientă ca în lucrul cu energia poate apărea Criza de Vindecare / Detox / Proces de renaștere. În momentul în care îți ridici vibrația, lucrurile din viața ta se schimbă. Dacă până acum ai fost împotriva ta și ai făcut multe compromisuri în relația cu tine și în cea de cuplu, în luna ce urmează, de după Cerc, o să treci printr-o perioadă de purificare, în consecință adevărul iese la suprafață. Cu cât ai fost mai departe de tine, cu atât perioada de purificare poate fi mai intensă.

8. Centrul Pântecului este casa sufletului feminin

Multe femei care urmează căi și practici spirituale încă se simt lipsite de putere, deoarece nu înțeleg că pântecul are nevoie să fie acceptat ca și cămin al sufletului feminin. Totodată, Binecuvântarea Pântecului ne consolidează conexiunea cu Divinul Feminin și ne deschide către spiritualitatea naturală feminină.

Câteva dintre beneficiile unei Binecuvântari a Pântecului:

• Transformarea modului în care vedem și simțim lucrurile într-unul conștient centrat pe feminitate.
• Descoperirea și acceptarea feminității noastre originale și autentice.
• Conexiunea cu feminitatea noastră, indiferent de provocările ivite din cauza faptului că trăim într-o lume masculinizată.
• Vindecarea dezechilibrelor aflate în interiorul pântecelor noastre și a ciclurilor prin care trecem
• Vindecare fizică, mentală, emoțională și spirituală
• Eliberare de stres
• Abilități de a mânui viața și a aduce schimbări de natură feminină
• Simțirea unei conexiuni spirituale personale cu Divinul Feminin
• Centrare și emancipare
• Putere emoțională
• Simțirea unui scop al sufletului și intuiției
• Eliberarea vinei și fricii de a nu ne ridica așteptărilor despre cum ar trebui să fim ca femei
• Trăirea vieții într-un mod mai feminin, care se simte natural, vesel și puternic
• Reducerea competitivității și a comportamentelor bazate pe frică
• Crearea relațiilor cu bărbați și cu femei, bazate pe propria ta feminitate
• Dacă avem ciclu menstrual, acceptarea naturii noastre ciclice și trăirea în armonie cu aceasta
• Realizarea faptului că natura noastră feminină este puternică
• Trezirea spiritualității noastre feminine înnăscute, a sexualității, creativității. Eliberarea de așteptări și restricții
• Trezirea unor aspecte suprimate sau latente ale energiilor noastre feminine și ale sinelui (cele patru arhetipuri feminine)
• Deschidere către bucuria și libertatea de a exprima cine suntem cu adevărat, în toată splendoarea a ceea ce înseamnă sa fii femeie.

O Binecuvântare a Pântecului este un sanctuar al energiei Divinului Feminin, ferit de presiunile și stresul unei lumi masculinizate, unde te poți reconecta cu feminitatea ta în deschidere, acceptare și iubire, atunci când:

  • lumea devine prea mult de dus
  • ne simțim goale, incomplete și vulnerabile
  • nu știm cine suntem sau ce înseamnă să fii femeie, Binecuvântarea Pântecului ne aduce înapoi la natura noastră feminină, ne deschide spiritualitatea naturală și ne energizează centrul puterii feminine, chemând sufletul feminin înapoi la noi.

“Am văzut femei care s-au recunoscut pe ele însele ca femei, recunoscându-și în același timp corpul și pântecul ca fiind un sălaș al puterii, înțelepciunii și informației. Pentru că anumite femei simt că pântecul lor a vindecat emoții reprimate și au avut simțiri pe care nici nu știau că le au. A fost deosebit de frumos să fiu prezentă atunci când se întâmplă asta.” Mamă a Lunii Avansată

Cine poate primi această energie?

Orice femeie sau orice fată care și-a început ciclul menstrual poate primi energia Binecuvântării. Aceasta este o ocazie minunată pentru ca mamele și fiicele să împărtășească această conexiune la Divinul Feminin.
De asemenea, femeile aflate la menopauză sau care nu mai au menstruație din motive medicale sau chimice, pot primi Binecuvântarea.

Femeile GRAVIDE pot primi Binecuvântarea?

Femeile gravide pot și ele primi Binecuvântarea. În orice lucrare energetică de la distanță avem libera alegere de a accepta energia, iar fătul va putea alege dacă să primească energia sau nu. Acest cadou energetic este în acord cu Voința și Iubirea Divină, și lucrează pentru fiecare în parte în funcție de nevoile noastre și de calea fiecăruia.

Și dacă nu sunt pregătită pentru a primi această energie?

Sinele tău Superior va “păstra” această energie până în momentul în care vei fi pregătită să o integrezi.

Este Binecuvântarea doar despre fertilitate?

Nu. Fertilitatea este o parte mică, dar importantă a energiilor feminine. Centrul pântecului și ciclul nostru menstrual ne aduc foarte multe abilități minunate și daruri de putere. Divinul feminin este dinamic și provocator, iubitor și hrănitor, magic și sexi, creativ, intuitiv, puternic și înțelept – și așa suntem și noi.

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante