A. Integrarea Părții de Suflet recuperată  

TABEL DE CONȚINUT

Mantra: Îmi ofer timp și spațiu să mă întorc acasă!

Zeița Mamă va facilita întâlnirea cu partea de suflet recuperată. Deseori este de mare ajutor pentru client să-și accelereze și să-și completeze integrarea emoțională prin întâlnirea părților de suflet recuperate. În această întâlnire ei pot afla mai multe informații și pot avea un sentiment personal și intim de contact cu partea de suflet care s-a întors.

Cea mai memorabilă parte o reprezintă fuziunea spontană dintre părțile de suflet care s-au întors și persoană. Oamenii o descriu ca pe o “forță magnetică” care le atrage partea de suflet în inimă. Aceasta este pentru mulți o experiență foarte semnificativă și frumoasă, prin care pot simți cu adevărat și în mod tangibil cum li se deschide inima și exprimă iubire.

Aceasta este o întâlnire revelatoare pentru client, care poate nu a avut această experiență în timpul muncii inițiale de Recuperare a Sufletului sau în perioada următoare. De fapt, acest tip de experiență rezolvă în general sentimentele de disconfort, confuzie și „cruzime” emoțională care pot apărea după munca de Recuperare a Sufletului, care face parte din reuniunea vindecătoare cu energia forței vitale și care poate avea ca efect reconectarea persoanei cu amintirile și sentimentele uitate.

Art: @tarnellisart

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante