Ședința 2: Integrarea unei părți din Umbră

TABEL DE CONȚINUT

Mantra: Îmi îmbrățișez Umbra!

A. Călătorie șamanică în Peștera Transformării a Arhetipului de Bătrână a Zeiței Mamă

Mergem în Peștera Transformării în care o să lucrăm cu un aspect al Umbrei tale, cu Arhetipul Bătrânei Oracol al Zeiței Mamă, cu Focul Sacru și cu procesul de moarte și renaștere.

Cuvinte cheie: moarte și renaștere, transformare, alchimie, a da drumul, înțelepciune, umbra, plângere, urlet

Umbra este creată de lucrurile pe care le respingi la tine. De multe ori la sursa durerii este o proiecție a altuiva. Când cineva te critică sau spune ceva despre tine pe la spatele tău. Simți că acele cuvinte pe care le-a spus despre tine sunt scrise pe tine. Sunt scrise pe fața ta, pe corpul tău. Și apoi acele cuvinte încep să devină un ecou în mintea ta. Și apoi există riscul ca acele cuvinte să devină o parte de cum te vezi pe tine. Ajunge să devină această parte pe care o respingi, un arhetip din tine cu care te lupți. Și de fapt, această parte din tine, nu vrea decât acceptare și iubire din partea ta.

Arhetipul de Bătrână a Zeiței Mamă înseamnă Moașa sufletelor și, prin urmare reprezintă Zeița morții și a renașterii. Ea este focul vindecător al Forjei ei, care prin Alchimie profundă separă zgurul vieții tale pământești, până nu ramane decât aurul curat al sufletului tău.

Bătrâna este Peștera Întunecată, Pântecul Pământului în care corpurile noastre se întorc pentru a deveni din nou una cu Ea. Ea este Iluminarea care luminează locurile din umbră din viețile noastre, locul pe care nu îl vedem altfel sau la care suntem rezistenți la a privi.

Bătrâna este Lumina Strălucitoare care ne ghidează între lumi și care te întâmpină pe masură ce trecem din această lume în alta, precum și lumina care te ghidează înapoi către o altă viață pământească dacă alegi sau ai nevoie să experimentezi mai mult plan terestru. Prin urmare, Bătrâna este cea care te poate ajuta să-ți reamintești tot ce ai uitat din momentul în care te-ai născut!

B. Armura de Iubire a Zeiței Mamă

Tehnică de împuternicire în lucrul cu umbra. Se face în momentele în care ai nevoie de împuternicire. În momentele în care vocile celorlalți au devenit realitatea ta și te simți deconectată de adevărul tău.

Art: @tarnellisart

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante