Spirala 2: Descriere

TABEL DE CONȚINUT

A. Despre Matricea Prenatală

Matricea Prenatală, dezvoltată de John–Richard Turner, este un sistem unic al realizării de sine, care ne duce înapoi în timp pentru a descoperi și de a deveni conștienți de sursa modelelor fundamentale pe care le întâlnim în viață.

Cuvântul Matrice mai înseamnă și Uter. Vine din MATRÍCE, care înseamnă geneză, naștere, obârșie, origine, proveniență. Așadar, Matricea prenatală reprezintă Pântecul Zeiței Mamă, punctul 0 al creației. Din el ne naștem și în el ne întoarcem. Mergem în Pântecul Mamei Divine să vedem fractalii care se perpetuează în viața noastră și de unde vin. Câmpul matricei se întinde din existența anterioară spre viitor.

B. Filosofia Matricei Prenatale 

Identificarea emoțiilor/blocajelor pentru a obține libertate pe linie ancestrală, acesta este scopul călătoriei.
Toate întrebările din Matricea Prenatală și răspunsurile se interconectează, vedem ce am moștenit din generațiile anterioare și ne vindecăm. Călătorim de la o încarnare anterioară în care am murit cu niște pattern-uri/probleme emoționale și ele continuă, de asemenea, în viața următoare. Apoi pe bază de rezonanță, suntem atrași de acei părinți care rezonează cu temele noastre neterminate. Părinții ne-au servit perfect dându-ne ocazia de a pune în scenă traumele nerezolvate. Familia ți-a reactivat traumele ca tu să le identifici pentru a le vindeca. Tu ți-ai ales părinții. Ca și conștiință, înregistrăm totul. Înregistrăm viețile trecute precum și conștiința dinaintea nașterii. Astfel, avem acces la conștiința noastră ca să lucrăm și să ne vindecăm.

Unele evenimente tot se întâmplă chiar dacă s-au petrecut în trecut. O traumă, dacă nu o închizi și nu o vindeci, ea încă are loc Acum, în prezent, totul se întâmplă acum. 

Călătoria pornește de la o încarnare anterioară, în care am murit cu niște pattern-uri emoționale. Scopul vieții este să activăm toate pattern-urile disfuncționale pentru ca ele să fie transformate și vindecate. Asta înseamnă vindecarea pattern-urilor ancestrale.

Matricea Prenatală constă în 22 capitole care conțin întrebări. Și aceste întrebări sunt sub forma unei călătorii șamanice. Călătoria, înaintea nașterii până în momentul nașterii, este codificată în ființa noastră, reprezintă cine suntem acum. O să identificăm, în urma călătoriei, contractele pe care le-am făcut cu părinții noștri când ne-am născut și, unde este cazul, vom lucra pe refacerea acestora.

Aceasta formare am primit-o de la Howard G. Charing, în calitate de Practician de Tehnici Șamanice. Howard a colaborat îndeaproape și a parcurs un training extensiv cu John-Richard Turner și este calificat pentru a practica și preda sistemele de auto-realizare Pre-naștere și Vieți Trecute întemeiate de John-Richard Turner.

Howard mi-a prezentat această metodă într-o sinteză unică de șamanism și psihoterapie. Și eu o prezint mai departe, în felul meu unic de a acționa, lucrând cu prezența și iubirea Zeiței Mamă, care ne susține pe parcursul acestei călătorii. Ea ne este ghid și aliat în această călătorie. Se mai adaugă și toba șamanică împreună cu miezul codului de practici și exerciții pentru integrare.

C. Această călătorie răspunde la întrebări precum:

Cine sunt eu? De ce fac ceea ce fac? De ce reacționez cum reacționez în anumite situații?

În această călătorie înapoi în timp, îți poți da voie ca, în condiții de siguranță și cu blândețe, să mergi înapoi la momentul concepției tale, și apoi, să continui într-o uimitoare călătorie de descoperire de sine, oferind înțelegeri profunde ale modelelor de interacțiuni emoționale, care dau formă vieții tale, ceea ce poate duce la înțelegere, integrare, schimbare și transformare.

Aceasta călătorie îți propune o metodă blândă, non-conflictuală, non-hipnotică, transpersonală pentru a descoperi, prin intermediul Matricii Prenatale că nu moștenim doar codificarea genetică-biologică de la părinții noștri, dar și stările lor mentale și emoționale din timpul celor nouă luni de dinainte de nașterea noastră. Acest lucru îți poate oferi cheia convingerilor inconștiente de bază din toate domeniile vieții tale, din relații, din interacțiunile cu alții și o înțelegere a sentimentelor interioare profunde și de durată care uneori sunt inexplicabile.

Cu puterea dată de această cunoaștere, poate avea loc o schimbare, o transformare profundă și o creștere. Metoda este transpersonală, având în vedere că este capabilă de a schimba structura de gândire a unei persoane, și este integrativă prin faptul că oferă un procedeu de a transmuta pattern-urile negative și consumatoare de energie în calități care să-ți sporească starea de bine și vitalitatea.

Realitatea este ceea ce în mod subiectiv crezi că se întâmplă, nu ceea ce terapia sau societatea îți spune că se întâmplă. Atunci când realitatea ta este aliniată cu adevărul tău, ai experiența sănătății, stării de bine, a împlinirii, a fericirii și bucuriei. Acesta este un proces de transformare personală plăcută, puternică și plină de umor.

D. După această călătorie este posibil:

  • să-ți transformi calitatea vieții și să înțelegi exact scopul tău în această viață;
  • să descoperi cauza fundamentală a nemulțumirii și nefericirii și să afli cum să te eliberezi de acestea;
  • să eliberezi blocajele care te opresc să te implici în relațiile semnificative și să trăiești intimitatea;
  • să elimini frici, fobii și atacuri de panică;
  • să descoperi o tehnică puternică pentru construirea încrederii în sine și a stimei de sine;
  • să te reașezi în locul de creator al drumului propriei vieți și să nu mai lași ca viața să-ți fie formată de limitările moștenite sau culturale.

Scopul final al acestui ghid de practici este libertatea care are implicații puternice. Printre acestea este faptul că oamenii trebuie să caute intenționat și să îmbrățișeze schimbarea. A îmbrățișa schimbarea și, prin urmare, a ne debloca din structurile rigide, pe care le-am moștenit, nu este o sarcină ușoară, dar avem calități magice înnăscute în noi înșine pentru a ne ajuta pe calea spre libertate.

Epigenetica – Human Genome Project – este un proiect care s-a ocupat cu Maparea genomului uman și reprezintă decodificarea ADN-ului (1990). În acest proiect s-a descoperit că experiențele umane ancestrale influențează ADN-ul. Oamenii ajung să trăiască traumele generațiilor anterioare. Patologiile, bolile și traumele sunt transmise prin ADN. Exemplu: foametea sau războiul. S-au cartografiat trecutul unor generații și au văzut cum au afectat următoarele generații. Oamenii suferă psihologic de efecte care țin de foamete din alte generații. Așadar, emoțiile se transmit din generație în generație. E-ADN – Emotional ADN – ADN-ul Emoțional ne arată că amintirile sunt stocate în câmpul de energie, nu în minte. Povestea vieții tale este în câmpul tău energetic. Este ca un fractal repetitiv, așa apare în țesătura 3D holistică a vieții tale.

„Modul în care ne folosim energia nu este un produs al șansei sau alegerii, ci al istoriei noastre personale. Când noi credem că facem alegeri, de fapt doar punem în mișcare gândurile și acțiunile care au fost programate în noi de trecutul nostru.” (Carlos Casteneda)

E. Elementul principal – clientul lucrează direct cu Ghidarea Zeiței Mamă 

Zeița Mamă cunoaște persoana la perfecție, precum și istoria ei personală, circumstanțele din viața clientului și simbolistica cu care lucrează persoana. În Călătoria Șamanică, clientul îi cere Zeiței Mamă o cale de a realiza și a de a aduce în viața lui sfaturile primite. De obicei, Zeița Mamă îi oferă persoanei o practică sau o ceremonie concretă pe care s-o efectueze, într-un limbaj pe care acesta îl (re)cunoaște. Această practică stă întotdeauna în puterea și capacitatea fizică a persoanei.

F. Descrierea Călătoriei Șamanice

Toba cântă încontinuu, tempo-ul și volumul scade în timp ce vorbește practicianul, iar când acesta nu vorbește toba cântă ca într-o călătorie șamanică tipică. Primul sunet pe care noi îl auzim sunt bătăile inimii mamei, când suntem în pântec. Toba are puterea de a ne conecta cu ritmurile inimii. Participantul este ghidat, fie către „Lumea de Jos” (Subconștient/Emoție), fie către „Lumea de Sus” (Spirit), adică în acel loc în care se simte cel mai confortabil. 
Procesul duce la întâlnirea de către persoană a Arhetipului Feminin a Zeiței Mamă, care îi apare în forma cea mai acceptabilă pentru ea. La această întâlnire, persoana poate primi cunoaștere revelatoare, o înțelegere și o cunoaștere mai profundă asupra unor probleme importante sau a circumstanțelor din jurul acestora, iar deseori ea are o experiență kinestezică puternică pe care o simte autentică.

G. IMPORTANT!

Recuperarea de Suflet este o tehnică de dezvoltare personală și spirituală și nu trebuie privită ca un substitut al psihoterapiei. Uneori Recuperarea de Suflet poate implica experiențe dramatice însoțite de reacții fizice și emoționale foarte puternice.

F. Acestă Spirală nu este recomandată femeilor însărcinate și persoanelor:

care suferă de boli psihice grave, care urmeaza un tratament psihiatric, cu probleme cardiovasculare, care suferă de hipertensiune arterială, care au suferit recent intervenții chirurgicale, fracturi, infecții acute sau crize de epilepsie.

Art: @tarnellisart

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante