Templul SoLuna

TABEL DE CONȚINUT

Bun venit!

Templul SoLuna este un templu dedicat Zeiței Mamă și focului ei sacru, Flacăra Magenta

Acest Templu este un spațiu sacru pentru cei care aud chemarea de a se conecta cu iubirea Zeiței Mamă. Chemarea Zeiței Mamă la echilibru, regenerare și fertilitate. Este un templu dedicat tuturor persoanelor care simt să lucreze cu energia lor feminină și masculină, indiferent de orientarea sexuală sau religie.

1. Cine sunt Moon Sisters?

Moon Sisters sunt femei care aud chemarea Zeiței Mamă, care simt chemarea de a se conecta la:

  • natura lor feminină (vindecarea rănii de deconectare de la Zeița Mamă/Sacrul Feminin);
  • echilibrul SoLuna (Nunta Cosmică dintre femininul și masculinul interior);
  • Mama Pământ (corpul lor) și la anotimpurile ei (Arhetipurile Feminine);
  • ritmurile Lunare și la ciclicitatea menstruală (ritmul personal);
  • lumina și îmbrățișarea umbrei.

Ne conectăm la Zeița Mamă lucrând cu arhetipurile ei, cu ritmurile Mamei Pământ, anotimpurile, energia solară, energia lunară și sacralitatea menstruației noastre.

2. Cine sunt Mama Pământ și Zeița Mamă?

Mama Pământ reprezintă corpul Zeiței Mamă. Ritmurile pământului sunt și ritmurile naturii feminine. Anotimpurile, fazele Lunii și energia solară ne învață dansul ciclic și în spirală al limbajului Zeiței. În neolitic se onora acest dans ciclic al Mamei Pământ. Găsim în România, în cultura Cucuteni, rămășițe ale acestor vechi ritualuri. 

Frumusețea iubirii Zeiței Mamă constă în faptul că onorează unicitatea din fiecare dintre noi. Răspunde energiei noastre și alături de ea co-creăm această relație. Fiecare dintre noi reprezentăm la rândul nostru câte un Arhetip Feminin diferit. Fiecare dintre noi are individualitatea și darurile ei. De aceea rezonăm cu energii diferite, dar ea se mulează pe nevoile noastre.

În cel mai întunecat moment al nostru, lumina Zeiței Mamă ne veghează și așteaptă să o redescoperim. Să redescoperim îmbrățișarea ei. În îmbrățișarea ei te simți acasă. Te simți văzută, înțeleasă, auzită, acceptată și onorată. Nu ești pedepsită, judecată sau umilită.

Aici ești iubită și acceptată așa cum ești! Știu că esența ta feminină simte ceea ce spun. Simte o sete amestecată cu oboseală și dor, tânjește să se scufunde în iubire. Simte să se abandoneze ca într-un leagăn în care să se simtă conținută. Conținută ca să respire astfel încât sistemul nervos să se relaxeze, să se reseteze și să se încarce. Conținută pentru a te conecta la inima ta, la vocea ta interioară, la adevărul și esența ta. Conținută pentru a-ți potoli setea sufletului. Acasă, în centrul creației, unde ești una cu totul. Ești una cu iubirea Zeiței Mamă. Ești parte din ea, ești Zeița Mamă!

3. Ce este Flacăra Magenta?

Flacăra Magenta reprezintă iubirea Zeiței Mamă. Este un portal spre Pântecul ei, spre punctul zero al creației. Ea comunică prin acest portal cu noi prin Arhetipurile Feminine care vorbesc pe limbajul sufletului nostru, adică prin acele Arhetipuri și Zeități care au fost încarnate și le știm poveștile și cu care rezonăm. Gardienii acestei Flăcări sunt Maria Magdalena și Iisus, cât și cei care îi aud chemarea de a fi în serviciul iubirii ei. 

Flacăra conține atât coduri feminine, cât și masculine – așadar echilibrează energiile feminine și masculine din noi. Energia flăcării conține limbajul luminii și este plină de coduri de lumină care activează ADN-ul adormit, operând dincolo de dualitate. Lucrează pe rănile transgeneraționale și blocajele emoționale.

Te raportezi la flacără în funcție de nivelul tău de conștiință și rezonanță din acest moment al călătoriei tale.  Zeiță Mamă îți vorbește pe limbajul sufletului tău în așa fel încât să o poți auzi. Îți creezi, fără mijlocitori, propria relație cu ea și cu Arhetipul Feminin cu care rezonezi, în funcție de cultura în care ai crescut.

4. Ce este SoLuna Temple?

Un lucru puțin cunoscut este că femeile care trăiesc împreună au menstruația sincronizată, devenind Surori Ale Lunii, sau în engleză, Moon Sisters. De aici a venit și inspirația de a crea Cercul Moon Sisters – Cortul Roșu în anul 2012, care a devenit fundația SoLuna Temple.

În SoLuna Temple onorăm anotimpurile, elementele, fazele Lunii și fazele ciclului menstrual. Luna, prin magnetismul ei, mișcă apele de pe Mama Pământ, dar și apele din pântecul nostru. Astfel, regăsim cele 4 faze ale Lunii oglindite în ciclul menstrual, precum și energia celor 4 anotimpuri și cele 4 Arhetipuri Feminine.

Conectându-ne cu anotimpurile și arhetipurile, onorăm ciclicitatea naturii feminine prin Ceremonii și Ritualuri la Lună Nouă și Lună Plină. Prin a ne conecta conștient la ritmurile naturii și ale ciclului menstrual și prin a ne conecta la iubirea și energia Zeiței Mamă, Flacăra Magenta.

5. Ce facem în Templu?

În întâlnirile de Lună Plină și Lună Nouă, din Cercul Moon Sisters – Cortul Rosu, parcurgem în fiecare an “Roata Zeiței Mamă”, “Roata Sângelui Sacru”, avem ceremonii de Womb Blessing și Călătorii Shamanice – Womb Shamanic Journeys lucrând cu animalele de putere, cu gardienii Zeiței Mamă pe Mama Pământ.

În templu onorăm Roata anuală a Zeiței Mamă. Pe parcursul anului onorăm ciclul Lunii, al Soarelui și al anotimpurilor. Întâlnirile în Cercului Moon Sisters le păstrăm la Lună Nouă și Lună Plină, dar onorăm și echinocțiile și solstițiile la aceste întâlniri.

6. La Ceremoniile de Lună Plină

Trecem prin fiecare element în parte și lucrăm cu Zeița Focului, Zeița Apei, Zeița Pământului, Zeița Aerului și direcțiile (Nord, Sud, Est, Vest).
Urmărind aceasta Roată mai trecem și prin arhetipurile/anotimpurile Zeiței Mamă, prin Ceremoniile Womb Blessing:

  • Fecioara – Femeia Dinamică – Primăvara
  • Mama – Femeia Iubitoare – Vara
  • Magiciana – Femeia Sălbatică – Toamna
  • Bătrâna – Femeia Înțeleaptă – Iarna
  • Încheiem anul cu Cercul de Surori

Roata ne menține conectate la ritmul ciclic al vieții care era onorat și în perioada Cucuteni la noi în România. 

7. La Ritualurile de Lună Nouă

Lucrăm cu Umbra pe curățare energetică, cu animalele de putere și Focul Magenta.

Cortul Roșu este un spațiu sacru, în care femeile se întâlnesc lunar, la Lună Nouă, pentru a-și onora feminitatea și ciclul feminin, și pentru a se elibera de tensiunile și emoțiile acumulate, pregătindu-se pentru un nou ciclu.

Ciclul menstrual este conectat cu fazele lunii și la Lună Nouă, în mod normal, femeile sunt la menstruație. Cortul Roșu onorează menstruația / sângele sacru și momentul de moarte și renaștere prin care trecem în fiecare lună. Nu trebuie să fii neapărat la menstruație ca să participi, poate ești aliniată cu Luna Plină și la Lună Nouă ești la ovulație. Principiul ciclicității este să-ți permiți o dată pe lună să îți muți atenția din exterior în interior și să stai de vorbă cu tine. Să te întrebi ce funcționează și ce nu funcționează în viața ta. La ce ești pregătită să dai drumul și ce intenții îți setezi pentru următorul ciclu. Dacă ne îmbrățișăm acest ritm exterior – interior, începem să ne onorăm femeia interioară și ritmurile feminine.

8. Activități în Templu:

  • Sesiuni private 1 la 1 cu Moon Sister Marilu Romedea
  • Cercul Moon Sisters cu întâlniri la Lună Nouă și Lună Plină
  • Seminarii / Workshop-uri / Programe
  • Comunitate în care Moon Sisters și Sun Brothers se susțin reciproc

9. Lucrăm cu:

Tehnici shamanice feminine, Mama Pământ, Flacăra Magenta – Iubirea Mamei Divine, Sofia, Isis, Hathor, Quan Yin, Maria Magdalena, White Buffalo Woman, Îngeri, Elohimi, Maeștrii Ascensionați, Ființe Stelare, Lemuria, Flacăra Turcoaz – Iubirea Divinului Masculin / Tatăl Cer, Flacăra Curcubeu, Arhetipuri Feminine, cărți oracol, toba shamanică, cristale, uleiuri esențiale, ape florale, remedii florale, obiecte de fumigație, limbajul luminii, fazele lunii, menstruația conștientă, elementele, direcțiile, ritualuri, ceremonii, ritualuri de trecere feminine, womb blessing, womb healing, earth-yoni blessing, recuperări de suflet, animale de putere etc.

Dacă simți că rezonezi cu această cale, te aștept cu drag să explorăm împreună trezirea, vindecarea și echilibrarea energiei feminine!

May you walk in beauty!
Ahe!              

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante