Limbajul Luminii

TABEL DE CONȚINUT

In anul 2012 am inceput sa vorbesc limbajul luminii in dialect Lemurian si Elohim. Folosesc acest limbaj in sedintele pe care le sustin, primind coduri de lumina de la Zeita Mama.

Limbajul Luminii vorbit sau cantat, este un limbaj al luminii si iubirii binevoitoare, avand numeroase dialecte. Unele dintre acestea sunt limbaje vechi ale pamantului, limbaje stelare sau coduri ingeresti.

Limbajul Luminii este limba galactica a iubirii si luminii. Pentru aceia care il aud si il vorbesc, acesta poarta cu el codari pentru frecventele vindecatoare, activatoare de AND, fiind utilizat in chestiuni de vindecare, acordaj, meditatie si aliniere…

Daca vreodata o sa vi se vorbeasca in limbajul luminii, veti simti vibratiile acestui limbaj, chiar daca nu intelegeti ce anume face el. Unii spun ca le suna familiar, ca dintr-un trecut indepartat. Unii oameni plang atunci cand il aud.

Nu este nevoie sa intelegeti ce anume se spune – intentia de vindecare sau de acordaj va facilita si directiona fluxul de energie in locul potrivit din structura voastra energetica.

Limbajul Luminii este un dar al inaltei frecvente vindecatoare. Aceste cuvinte sunt energie, sunet si vibratie. Ele sunt daruri de la spirit, menite sa trezeasca potentialului AND-ului. Acelasi lucru este valabil pentru limbajul scris al luminii, ca forma de asa-numita geometrie sacra.

Limbajul Luminii este deja codat in fiecare celula a corpului vostru. Cu totii avem aceste coduri de lumina, iar odata trezite de lumina ce umple forme de geometrie sacra, formeaza Limbajul Luminii.

Geometria sacra: este un mod de a primi informatie si energie, pentru a accelera procesul de ascensiune. Pe masura ce Limbajul Luminii curge din dimensiuni mai inalte in lumea noastra, poarta cu sine o inscriptie codata electromagnetica, in forme geometrice. O invatatura pe care o detinem la nivel celular si auzita de AND-ul nostru.

Geometria sacra, culorile, Limbajul Luminii vorbit, Limbajul Luminii cantat, toate acestea sunt limbaje ale luminii ce trezesc codurile divine…


Despre Limbajul Luminii via Jamye Price

Limbajul Luminii reprezinta canalizarea unei Frecvente de Codari a Sunetului si Luminii, care se ajusteaza in functie de nevoile vibrationale ale unei persoane, la un anumit moment, initiind curatarea, echilibrarea, activarea si alinierea cu o noua vibratie a starii de bine.
Limbajul Luminii este un limbaj interdimensional, care este inteles de toata lumea, la nivel de suflet. Inima ta vorbeste Limbajul Luminii fluent. Acest limbaj vindeca intotdeauna asa cum trebuie, asa cum si sunetul o face.

Limbajul Luminii vorbeste direct cu AND-ul tau, activand si recodand semnatura ta personala vibrationala, pe masura ce Sinele Superior activeaza acest limbaj. O mare parte din claritatea acestuia rezida in increderea in necunoscut, spargand barierele mentale si deschizand inimile inchise. Cel mai adesea, acest limbaj nu este tradus ca o transmisiune mot a mot, ci este format din straturi de transmisiuni alchimice de informatie pura.
Lumina este un vehicul al constientei si o baza a informatiei creative. Este o cuanta a naturii, deoarece interactiunea cu un observator/receptor creeaza o anumita informatie din potentialul dinamic al Limbajului Luminii sau un curcubeu metaforic al prismei.

Channeling de la Arhanghelul Metatron: Frecventa Limnajului luminii creeaza geometrii care sunt necesare spatial in corpul de lumina al unei persoane. Asemeni unei lumini solare, aceasta este o explozie ce ocoleste toate celelalte codari sau transductii, deoarece loveste imediat campul de energie, fara a fi nevoie de desfacerea ei in alte formate – asa cum se intampla cu intelegerea sau cu o emotie. Limbajul Luminii interactioneaza imediat cu corpul de lumina.

Limbajul Luminii este acel limbaj care este transmis, desi nu este la fel de liniar sau regulat precum celelalte limbaje. Este o informatie in straturi multiple. Nu este limitat la timpul liniar si poate fi un flux de limbaj venit din trecut, prezent sau viitor. Poate fi de origine angelica, galactica, elementala sau pamanteana.

Abilitatea de a vorbi o limba care nu este cunoscuta pe Pamant mai este cunoscuta si sub numele de glossolalia. Canalizarea unei limbi cunoscute pe Pamant, insa necunoscuta pentru canal in sine, se numeste xenoglossia. Limbajul Luminii este similar cu a vorbi o limba, numai ca nomenclatura este diferita, largind definitia intr-o conexiune cu baze stiintifice a naturii Luminii si informatiei (desi nu este neaparat recunoscuta sau explicata de un curent recunoscut al stiintei).

Limbajul Luminii este o comuniune cu si prin Sinele Superior, indiferent ca il transimiti sau il primesti

Limbajul Luminii este limbajul nostru original si tot ce a urmat dupa el. Nu este doar o limba vorbita ca limbile pamantene, liniare, limitate la cuvinte si filtre personale. Este insusi limbajul ADN-ului nostru.

Acest limbaj mai este numit si al Luminii, deoarece el declanseaza automat amintirile creatiei sau schema neuronala in sistemul fizic al creierului, ce transmite informatii corpului. Prin filtrul Sinelui tau Superior, codarile sunt activate pentru cele mai importante si reale nevoi ale tale, din acel moment. De fiecare data cand interctionezi cu el, primesti o noua vindecare, deoarece campul tau energetic este diferit.

Limbajul Luminii este variat, deoarece fiecare dintre noi poarta o semnatura unica de energii galactice, angelice si elementale.

Unele limbi au o baza mai mult pamanteana si “vorbesc” mai mult vindecarii tale fizice, emotionale sau istorice – atat pentru oameni, cat si pentru pamant. Unele limbi au o fundatie angelica si tintesc vindecarea emotionala si a sufletului. Alte limbi au mai degraba, o expresie elementala, de aliniere cu natura si cu energia elementala. Unele limbaje sunt galactice in natura si ajuta la transformarea ta intr-o fiinta personal responsabila, cu un crescut potential de manifestare. Puteti vedea intersectari intre toate asceste limbaje, avand in vedere ca nu exista o separatie bine delimitata intre acestea – toate formele lucreaza pentru vindecarea si progresul vietii.

Limbajul Luminii iese acum la suprafata, deoarece este un catalizator puternic pentru Ascensiunea umanitatii.

Este un dat din nastere tuturor fiintelor sa comunice cu Divinul. Limbajul Luminii este o cale de a deschide aceasta comunicare.

Limbajul Luminii va ajuta:

  • sa ocoliti limitarile mentalului;
  • sa va activati ADN-ul si glanda pineala;
  • sa va eliberati de blocajele energetice;
  • la conectarea mai puternica si imediata cu propria intuitie;
  • sa va clarificati comunicarea cu Sinele Superior;
  • sa va accesati intelepciunea innascuta;
  • sa va vindecati emotional, fizic si psihic;
  • sa va initiati Ascensiunea;
  • la vindecarea eterica, fizica si psihica;
  • la eliberarea de trecutul celorlalte generatii si de emotiile reprimate;
  • confera profunde sentimente de calmitate, pace, bucurie si protectie;
  • in adaptarea la noile energii ale pamantului;

Vorbitori cunoscuti – Limbajul Luminii

Vrei să te ținem la curent?

Primește cele mai valoroase articole ale noastre direct pe e-mail.

Articole interesante