MoonSister.ro

Hora de la Frumușica – cultura Cucuteni

Marilu & Hora de la Frumușica – cultura Cucuteni

Earth Keeper and Water Protector!

Platforma MoonSister.ro este dedicata Vindecarii, Trezirii si Echilibrarii Energiei Feminine si Shamanismului Feminin – Conectarea cu Mama Pamant.

Moon Sister inseamna Sora a Lunii – dar mai reprezita si o sora cu care ai menstruatia sincronizata. (ENG: Moon Sisters – Girls who have periods at the same time).

Terapii individuale si Ritualuri de Trecere Feminine – Sesiuni Meraki 
Meraki este unul din cuvintele mele preferate, inseamna a face ceva cu suflet, creativitate, sau iubire; a pune ceva din tine în munca ta.
Acest cuvant descrie modul prin care imi desfasor activitatea. (Meraki – to do something with soul, creativity, or love; to put something of yourself into your work.). Pe langa cunoasterea pe care am dobandit-o din calatorii si initieri, am si energia mea, care are darurile si frecventa ei. Ma onorez pe mine si pe celalalt, punand suflet si autenticitate in tot ceea ce fac.

In intalnirea cu TINE, ma deschid si las sa curga creativitatea, energia si inspiratia. Nicio sesiune nu seamana cu cealalta pentru ca si noi suntem intr-o continua miscare si evolutie. Ma las ghidata de Divinul Feminin / Spirit / Mama Pamant / Ghizi si iti creez experienta de care ai nevoie acum in evolutia ta!

Sunt o Moon Mother Avansata, Mentor in Conectarea cu Ciclul Feminin si Coordonator Womb Blessing Romania. Practic Shamanismul Feminin si imi doresc sa lucrez prin terapiile, ritualurile, calatoriile, workshop-urile si cercurile create, cu toate surorile care simt nevoia de sprijin pentru trezirea si echilibrarea feminitatii lor. Acest lucru este posibil prin terapii precum Vindecarea PanteculuiBinecuvantarea Pantecului si Limbajul Luminii. Si prin intalnirile lunare din Cercul de Surori: Cortul Rosu “Moon Sister”.

Sustin si vindecarea si echilibrarea masculinului prin terapia „Darul Personal” – Darul de iubire a Divinului Feminin pentru Barbati pentru a-si deschide inimile si a se reconecta la masculinitatea lor autentica. In aceasta perioada multi barbati aleg sa-si vindece relatia cu femininul din ei si din viata lor.


1Despre Marilu (Maria-Luiza) Romedea

Arhetip Feminin Predominant: Arhetipul Magicienei
Zodie: Scorpion
Human Design: Generator Manifestator

 • Moon Mother Level I Initiation – martie 2016, Milano – initiere primita de la Miranda Gray – http://www.mirandagray.co.uk/
 • Moon Mother Level II Initiation – septembrie 2016, Paris – initiere primita de la Miranda Gray – http://www.mirandagray.co.uk/
 • Advanced Moon Mother Mentor – training in “Womb Blessing Mentoring” – septembrie 2016, Paris – initiere primita de la Miranda Gray
 • Coordonatoare Moon Mother in Romania – martie 2016 – Womb Blessing Romania
 • Facilitator Cort Rosu, Cerc de Femei – Red Tent Women’s Circles Facilitator – mai 2016, Australia – certificare primita de la Tanishka – The Moon Woman –  Director of Star of Ishtar – www.starofishtar.com
 • Menstruality Mentor – Red School – Live your feminin power! – 2016
 • Vindecarea Sufletului – Light Language – Limbaj de Lumina – coduri de lumina pentru ADN – Sesiuni de curatare, vindecare si activare a noilor coduri ale Mamei Pamant si Divinului Feminin. Aceasta initiere am primit-o in 2008, intr-o ceremonie, acordajul fiind primit direct de la Sursa. Codurile mele sunt Lemuriene si Siriusiene.
 • Harti de Human Design – International Human Design School – http://www.ihdschool.com/
  – Living Your Design with Carol Zimmerman – aprilie 2012
  – Rave ABCs with Carol Zimmerman – octombrie 2013
  – Rave Cartography with Carol Zimmerman – septembrie 2014
 • Shamanism Feminin – 2008 – 2016 – In ultimii ani am calatorit si am invatat calea pastratorilor pamantului. Am lucrat cu Nativii Americani din tribul Lakota, cu un preot din tribul Kogi din Columbia, in Brazilia am invatat mult despre Mama Pamant si Energiile Feminine lucrand si cu altii nativi din Columbia si Africa. Este timpul ca femeile sa se reconecteze cu pamantul si cu sacralitatea corpului lor, ele fiind cele care nasc o noua lume. Nu pretind ca sunt un shaman, folosesc aceste unelte pentru ca rezonez cu ele si pentru ca ele fac parte din cea mai veche religie de pe pamant – conexiunea omului cu natura.
 • Certificari – Consilier de Dezvoltare Personala si Spirituala, Consilier Vocational, Bioenergoterapeut;
 • Initieri – Huna, Maestria in Reiki: Usui, Gendai, Karuna, Seichim, Shamballa, Conectarea cu Maestrii Ascensionati, Soarele Central, Lemuria, Sirius, Cristale Eterice, Cele 7 Raze Planetare, Ingeri & Elohimi, Flacara Violet,Flacarile Gemene, Gridul Mamei Pamant, Astrologie, Numerologie, Citiri intuitive cu Cartile Oracol;
 • Participari la Workshop-uri
  – Cristalele: porti catre o constiinta mai inalta, cu Judy Hall – octombrie 2015
  – Arheologie Somatica, cu Ruby Gibson – octombrie 2015
Catalina Boncila Coordonator Womb Blessing Frata - Miranda Gray - Marilu Romedea Coordonator Womb Blessing Romania (Paris septembrie 2016)

Catalina Boncila Coordonator Womb Blessing Frata – Miranda Gray – Marilu Romedea Coordonator Womb Blessing Romania (Paris septembrie 2016)

Trezirea Energiei Feminine – Sesiuni Individuale

Womb Healing-Vindecarea Pantecului

Terapie pentru Barbati – Armonizarea cu Divinul Feminin

Darul de la Divinul Feminin pentru Barbati

Darul de la Divinul Feminin pentru Barbati

Sustin si vindecarea si echilibrarea Masculinului prin terapia „Darul Personal” – Darul de iubire a Divinului Feminin pentru Barbati pentru a-si deschide inimile si a se reconecta la masculinitatea lor autentica. In aceasta perioada multi barbati aleg sa-si vindece relatia cu femininul din ei si din viata lor.

 

Ceremonii pentru Ea si El: Acordaj la Divinul Feminin

annelie-solis5
EA – primeste Binecuvantarea Pantecului – Womb Blessing
EL – primeste Darul Divinului Feminin – The Gift

In calitate de Moon Mother Avansata pot oficia aceasta Ceremonie pentru voi.

Aceasta Ceremonie are ca scop conectarea cu Divinul Feminin. Multe cupluri aleg sa primeasca impreuna aceasta energie pentru a sarbatori o etapa din relatia lor. O sa va creez o ceremonie de reconectare si reinnoire a relatiei voastre!

 

Ritualuri de Trecere Feminine – Women’s Rites of Passage

The-Sacred-Feminine

The-Sacred-Feminine

Aceste Ritualuri marcheaza initierile din viata unei femei si ofera sustinere si pentru momentele grele. Se fac ritualuri de trecere pentru: prima menstruatie, cand devii sotie, mama si cand se iese la menopauza. Se mai fac aceste ritualuri dupa terminarea unei relatii, dupa o depresie etc.

Imi place sa creez ritualuri personalizate in functie de momentul pe care doresti sa-l celebrezi. Un ritual poate contine: ritualul apei, al focului, curatare shamanica cu penele si uneltele de fumigatie si rugaciuni.

Binecuvantarea Pantecului se mai ofera in ceremoniile legate de momentele importante din viata unei femei, mergand pe onorarea celor 4 arhetipuri feminine:

 • Se ofera fiicelor noastre pentru a celebra venirea primei menstruatii. Este foarte important sa onoram momentul in care devine o femeie, fiind sustinuta de toate femeile din viata sa. Astfel imbratiseaza sacralitatea corpului ei si incepe sa se armonizeze cu cilucirle Lunii si a anotimpurilor, asa pubertatea nu o sa fie la fel de intensa. Acesta este si rolul Cercului de Surori Cortul Rosu (Red Tent), este un spatiu in care femeile din toate generatiile se aduna si isi impartasesc cunoasterea si se sustin reciproc.
 • Putem crea alaturi de prietene tale o ceremonie pentru a celebra momentul in care devii sotie, mama sau pentru a onora trecerea la menopauza.

Unele femei au nevoie de un nou inceput dupa incheierea unei relatii, dupa un divort sau dupa pierderea unui copil, Binecuvantarea venind ca o alinare si ajutandu-le sa renasca.

Cercuri de Surori

logo-ms04-red-tent

Cortul Rosu “Moon Sister” – Cerc de Surori la Luna Noua

photo-44

Corturile Roșii sunt o mișcare globală a femeilor care se unesc pentru a găsi timp să fie exact acolo unde sunt, pentru a întâlni alte femei în comunitatea lor și pentru a se bucura de șansa femeilor de a-și împărtăși într-un mod mai profund decât o dac de obicei. Iar acest lucru se poate face într-o mulțime de feluri. În fiecare lună, femeile se invită în casele lor, în spații deshise sau publice și își petrec timpul împreună, pe durata întregii zile, după-amiezele sau serile.

Citeste si despre:


Vindecarea si Trezirea Energiei Feminine –
Binecuvantarea Mondiala a Pantecului

Aliniere de la distanta cu Miranda Gray – La Luna Plina

c

Alinierea “Binecuvântarea Pântecului” este un cadou de energie provenind de la Divinul Feminin pentru a vindeca “Gralul feminin” – pantecul – şi a consolida conexiunea ta personală şi încarnarea Divinului Feminin precum şi a Lunii şi a Pământului în tine. Acest cadou ne ajută să readucem spiritul feminin în lume.
O aliniere este o tehnică energetică ce conectează la energia de vindecare, iar “Binecuvântarea Pântecului” este o cale care-mi permite să canalizez o minunată energie spre tine.
Această binecuvântare nu este destinată numai pentru a oferi sprijin şi conexiune pantecului şi feminităţii tale, ea este concepută şi pentru a ancora binecuvântarea Divinului Feminin în Lumea ta – pentru a ajuta la trezirea energiilor Femininului Divin în toți oamenii și pentru a aduce lumii energia iubirii și creativităţii, inspirând o nouă direcție pentru umanitate.

Aceste Binecuvantari au loc de 5 ori pe an, de Luna Plina:

 • 22 februarie 2016
 • 21 mai 2016
 • 18 august 2016
 • 16 octombrie 2016
 • 14 decembrie 2016Programari si inscrieri: marilu@moonsister.roTe astept cu drag!

logo-ms03Maria Luiza (Marilu) Romedea

Facilitator Acreditat de Cercuri de Femei – Cortul Rosu
Moon Mother Avansata & Mentor in Conectarea cu Ciclul Feminin
Coordonator Womb Blessing Romania
Consilier de Dezvoltare Personala si Spirituala
Shamanism Feminin

Copyright (C) 2016 Moon Sister. Toate drepturile rezervate.