Ghidarea Mamei Pamant si a Divinului Feminin pentru fiecare Arhetip Feminin pentru intervalul de la Luna Noua la Luna Plina: 17 – 31 martie

„Suntem influentate de ritmurile anotimpurilor, de ritmurile Lunii si de ritmurile ciclului menstrual.” Moon Sister

FullSizeRender_1

Imbratiseaza-ti Natura Ciclica!
Aliniaza-te cu Ritmurile Mamei Pamant si Energiile Feminine se vor echilibra si in tine! 
Follow the Flow! 
Follow the Moon! 
Follow the rhythms of Mother Earth!

 

1. Introducere in povestea Ritmurilor Feminine:

Bine ai venit, draga Sora!

Sunt Marilu Romedea, Moon Sister, si imi doresc ca prin aceasta ghidare sa te sprijin sa te reconectezi la:
– energia Mamei Pamant;
– energia si fazele Lunii;
– energia Divinului Feminin;
– natura ta ciclica.

Sunt 4 ritmuri ale fortei creatoare, care sunt si in interiorul tau.

Fiecare Arhetip, Faza a Ciclului Menstrual sau Faza a Lunii, reprezinta un Ritm al Mamei Pamant si al Divinului Feminin.

Aceste arhetipuri coincid cu momentele importante (initierile) din viata unei femei. Multe dintre ele vin cu traume/blocaje transgenerationale. Dar acum, Mama Pamant este infuzata cu o noua energie a divinului feminin, care permite vindecarea, echilibrarea si integrarea acestor arhetipuri.

Suntem influentate de ritmurile anotimpurilor, de ritmurile Lunii si de ritmurile ciclului menstrual. Femeile care traiesc impreuna au menstruatia sincronizata (Moon Sisters) si ele sunt sincronizate si cu fazele Lunii, pentru ca magnetismul Lunii misca apele din pantecele lor. In mod normal, ele au Faza Menstruala sincronizata cu Luna Noua – Arhetipul Batranei si au ovulatia la Luna Plina – Arhetipul Mamei. Sunt unele femei care au ciclul menstrual invers. Au menstruatia la Luna Plina si ovulatia la Luna Noua.
Mesajele Corpului: Ai menstruatia sincronizata cu Luna Noua sau Luna Plina?


2. Poti folosi acesta Etalare, la alegere intuitiva, in functie de:

• Arhetipul Feminin Predominant: Iti identifici Arhetipul Feminin Predominant si citesti ghidarea pentru acesta.
Arhetipul predominant iti indica natura ta. Dar asta nu inseamna ca nu le contii si pe celelalte. Dimpotriva, ele sunt toate prezente, doar ca pe celelalte le manifesti mai putin.

•  Pentru Moon Sisters – Faza Ciclului Menstrual si Fazele Lunii: Pentru surorile care sunt in contact cu fazele ciclului menstrual, aceste ghidari pot fi de folos in faza in care se manifesta acel arhetip in ciclul menstrual; Femeile care nu au menstruatie, precum cele insarcinate sau cele care sunt la menopauza, se pot ghida dupa Fazele Lunii. In mod normal menstruatia ar trebui sa fie la Luna Noua si Ovulatia la Luna Plina.

Arhetipurile feminine:
Arhetipul tau predominant este cel indicat de pozitia Lunii in harta natala.
Daca nu stii pozitia lunii in harta natala, poti afla aici

 • Luna in semne de Apa – Pesti – Rac – Scorpion – Arhetipul Fecioarei– Faza foliculara – Primavara.
 • Luna in semne de Pamant – Capricorn – Taur – Fecioara – Arhetipul Mamei – Faza ovulatorie – Vara.
 • Luna in semne de Foc – Berbec – Leu – Sagetator – Arhetipul Magicienei (Seducatoarea/Amazoanca)– Faza secretorie (luteala) – Toamna.
 • Luna in semne de Aer – Varsator – Gemeni – Balanta – Arhetipul Batranei (Inteleapta/Preoteasa) – Faza menstruala – Iarna.

3. Ghidare pentru intervalul de la Luna Plina la Luna Noua: 2 – 17 martie

Femeile sunt influentate de energia Mamei Pamant (anotimpurile) si a Divinului Feminin (fazele Lunii).

A. Arhetipul Mamei Pamant (Anotimp): Primavara.
Energia Arhetipului Fecioarei este de nou si prospetime. Pot aparea colaborari noi. Este un timp bun pentru a ne planifica intreg anul. Focusul o sa inceapa sa creasca, la fel si energia noastra. O sa incepem sa avem putere de manifestare pentru ca o sa avem claritate si directie. Primavara este perioada de actiune.
Sfat: miscati energia prin exercitii fizice, dans, plimbari in natura, etc.

 B. Arhetipul Divinului Feminin – Energia Lunii Noi in Pesti (Apa): Arhetipul Fecioarei


C. Arhetipurile Feminine:

1. Arhetipul Batranei (Preoteasa/Inteleapta)
EnergieMeditez la viitorul lumii!
Faza lunii: Luna Noua
Faza ciclului: menstruala
Zilele ciclului: 1-6
Elementul: Aer

FullSizeRender_3Integrity 18 – Integritate
„The secret of the Gift of Integrity is to be able to hold your own space without reacting to your judgments or self-judgments.”

Darul cardului pentru tine: Sunt aici ca sa te ajut sa-ti completezi perioada copilariei. Este nevoie de curaj sa descoperi ranile din trecut. Pe masura ce te eliberezi de mesajele si limitarile care nu iti mai servesc, vei fi libera sa vezi si sa primesti darurile de la parintii tai cu inima plina de compasiune. Cand esti cu adevarat in spatiul de Integritate, nu poti lua personal judecatile celorlalti, sau sa te identifici cu rolul de victima. Nu este o cale pe care sa pasesti singura, asa ca cere sprijin. Permite unei prietene sau unui terapeut, mentor sau consilier spiritual sa te acompanieze in calatoria de a revizita acele experiente dureroase care ti-au ingreunat inima, care te-au facut sa te simti inferioara sau superioara, sau te-au impiedicat sa te exprimi liber si sa te conectezi in profunzime cu tine. In timp, vei invata sa nu mai judeci cu mintea ci cu inima.

Intrebari la care sa contemplezi:

 • In ce aspecte ale vietii ai tendinta sa te simti inferioara sau superioara? Fata de cine esti dura, chit ca iti este greu sa recunosti asta?
 • Unde este judecata de sine cea mai activa in viata ta? Cu cine te compari in mod negativ?
 • In ce feluri, judecata de sine, te tine blocata in a-ti asuma si onora autoritatea interioara?
 • Ce inseamna pentru tine Integritatea? Numeste un lucru pe care il poti face azi care te poate face sa-ti onorezi Integritatea?
 • Cum poate perfectiunea sa fie o inspiratie in viata ta, inloc sa fie o forta care te trage spre un ideal de neatins?

Cheile Genelor
Dar: Integritate
Umbra: Judecata
Siddhi (Darul Divin): Perfectiune


2. Arhetipul Fecioarei
Energie: Descopar lumea!
Faza lunii: Luna in Crestere
Faza ciclului: foliculara
Zilele ciclului: 7-13
Elementul: Apa

FullSizeRender_4Authority 21 – Autoritate
„Ultimately, the only ones who will be given positions of control will be those who have given up being in control.”

Darul cardului pentru tine: 

Am venit sa-ti impartasesc ca adevarata putere nu are nimic de a face cu banii sau controlul. Adevarata putere este despre a vorbi si actiona din inima si a impamanta tot ceea ce vrei sa faci intr-o dorinta adanca de a fi de folos. A deveni adevarata autoritate in viata ta necesita si sa te predai, si sa te ridici pentru a intampina tot ceea ce vine spre tine cu entuziasm, recunostinta si cu un sens profund de responsabilitate. O sa stii ca detii autoritatea cand vei inspira loialitate si conectivitate oriunde mergi. Cand toti cei pe care ii reprezinti, indiferent de rolul pe care il joaca, se simt imputerniciti, pasionati si respectati. Este timpul sa asculti atent vointa grupurilor din viata ta, si sa actionezi cu sinceritate in beneficiul lor. Este timpul sa devii acea persoana de incredere care stiu ca poti sa fii.

Intrebari la care sa contemplezi:

 • Unde in viata ta te simti controlata?
 • Cum poate frica de a fi controlata sa iti conduca viata, sau iti influenteaza deciziile pe care le iei?
 • Iti este frica sa iti utilizezi puterea incorect astfel incat nu mai simti sa o folosesti deloc?
 • In ce relatii ai tendinta sa fii in control sau supusa?
 • Gandeste-te la cele mai frumoase relatii pe care le-ai avut. Care au fost conditiile care te-au facut sa te simti in siguranta si sa te deschizi, in care ti-ai asumat autoritatea?
 • Unde in viata ta poti renunta la control?

Cheile Genelor
Dar:
Autoritate
Umbra:
Control
Siddhi (Darul Divin):
Vitejie


3. Arhetipul Mamei
Energie: Socializez cu lumea!
Faza lunii: Luna Plina
Faza ciclului: ovulatorie
Zilele ciclului: 14-20
Elementul: Pamant

FullSizeRender_5Orientation 2 – Orientare
„ As you come more into contact with your unity with all creatures, you also witness an enhancement in your own uniqueness, particularly through your creative process.”

Darul cardului pentru tine: Am venit ca sa-ti aduc darul Orientarii. Cand te uiti in ochii mei, permite-mi sa-ti aduc aminte de cel mai profund adevar, acela ca suntem cu toti Unul. Tu si cu mine aratam diferit, dar in profunzime, suntem la fel. Sa iti pese mai putin despre ceea ce cred ceilalti despre tine, si mai mult despre tine, ca parte dintr-un intreg. Deschide-te spre o cale a sincronicitatii pe masura ce te deschizi privirii mele. Nu te gandi prea mult. Permite sigurantei  – ca suntem una cu totii si suntem conectati – ca toate lucrurile se intampla exact cand trebuie. Sa fi sigura ca faci parte din Izvorul Vietii.

 Intrebari la care sa contemplezi:

 • Te simti pierduta, singura si nesincronizata cu viata?
 • Sau incerci mereu sa-ti controlezi, definesti si organizezi viata?
 • Cand a fost ultima data cand ai simtit un sentiment profund de Unitate, ca si cum erai pe flow si erai conectata la tot? Unde erai? Cu cine erai?
 • Gasesti un mod prin care te poti conecta cu acel sentiment azi. Du-te in natura. Canta, danseaza, razi cu cei apropiati. Du-te intr-un loc preferat, conecteaza-te cu flow-ul si respira.

Cheile Genelor
Dar:
Orientare
Umbra:
Dislocare
Siddhi (Darul Divin):
Unitate


4. Arhetipul Magicienei (Seducatoarea/Amazoanca)
Energie: Transform lumea!
Elementul: Foc
Faza ciclului: secretorie (luteala)
Zilele ciclului: 21 – sangerare
Faza lunii: Luna in Descrestere

FullSizeRender_2Innovation 3 – Inovatie
„ Who, what and wherever you are, if you are not continually transcending, then you are dying.”

Darul cardului pentru tine:

Sa nu te lasi pacalita! Sunt tanara dar inteleapta! Vin atunci cand este momentul sa imbratisezi noile inceputuri cu o inima plina de inocenta. Si pentru a descoperi cat de puternica si transformatoare poate fi contributia ta pentru intreaga lume. Sunt un agent al schimbarii si inovatiei. Cand ma uit in ochii  tai, pot sa vad in ce locuri inca nu ai incredere in viata.

Permite-mi sa-ti spun un secret. Suntem cu totii construiti pentru schimbare. Precum florile infuzate pe fata mea, si tu ai menirea constant sa infloresti, sa te ofilesti si iar sa infloresti. Asa ca nu este nevoie sa controlezi sau sa eviti haosul. Asta ar insemna sa te protejezi constant impotriva Cosmosului. Orice dogme, idei si credinte ai avea, da-le drumul. Macar pentru acest moment. In loc, incearca sa te bucuri si sa te distrezi. Improvizeaza! Spune DA la orice se intampla si bucura-te de calatoria magica, indiferent unde te va duce.

 Intrebari la care sa contemplezi:

 • Viata ta este adesea dezordonata si haotica sau incerci mereu sa detii controlul?
 • Cand te confrunti cu haosul, cum reactionezi?
 • Iti este frica de schimbare atat in interiorul tau cat si in exterior?
 • Cum te-ai simti diferit daca te-ai imprieteni cu necunoscutul, in loc sa ii rezisti?
 • Ce noi aventuri te aseapta?
 • Ce aspecte ale vietii tale fac apel la inovare?

Cheile Genelor
Dar:
Inovatie
Umbra:
Haos
Siddhi (Darul Divin):
Inocenta

Sa avem o Luna Noua Binecuvantata!

Citire intuitiva: Marilu Romedea

Cardurile folosite: The Wisdom Keepers – The Human Face – Rosy Aronson


19397151_1549357988467665_2661588978882876417_nSesiuni Individuale
In calitate de Moon Mother initiata de catre Miranda Grey, lucrez cu Energia Divinului Feminin si daca simti nevoia de un sprijin, te pot asista cu Pachetul Trezirea si Echilibrarea Energiei Feminine care contine: Terapia Vindecarea Pantecului (Womb Healing) si Acordajul la Divinul Feminin – Binecuvantarea Pantecului (Womb Blessing). Sau prin Codurile de Lumina ale Divinului Feminin si Mamei Pamant, care lucreaza direct in ADN + Harta Human Design.
Programari la: marilu@moonsister.ro