newmoonlibraLuna Noua care are loc in data de 19 octombrie este una puternica, care sub influenta lui Uranus ne va aduce surprize neasteptate! Poate o relatie puternica? Abundenta? Schimbare? Tinand cont de alinierea acestei lunatii cu stelele Arcturus si Spica, avem potentialul pentru bunastare si onoare.

Bineinteles, punctul in care va aflati acum si ceea ce experimentati face parte din procesul de ascensiune. Trecerea prin el este calea, fara rezistente sau atasamente (de preferat), care sunt cauzele suferintei.

Noi nu suferim din cauze externe, ci suferim din cauza reactiilor noastre mentale si emotionale la diverse situatii. Sa fii in starea de binecuvantare (armonie), indiferent de ce se intampla in jur inseamna sa fii liber de suferinta, iar acesta este cursul divin al fiintei.

Cu Uranus aflat in opozitie cu Luna Noua, putem doar sa primim bunastarea, onoarea, abundenta atunci cand permitem neasteptatul. Iar acest lucru inseamna sa renuntam la idei si credinte despre cum ar trebui sa arate lucrurile din exterior si sa avem incredere completa in lumina divinului suprem, in planul nostru.

Acest proces va va solicita in totalitate, in predare completa. Permiteti-i fiecarui gand care va va trece prin minte se fie in armonie cu starea de permitere. Aveti incredere in virtutea divina, in planul divin pentru viu, care joaca un rol imens in toata treaba asta numita proces de transformare, ce va atrage neasteptatul catre voi. Pentru ca atunci, nu exista asteptare pentru un anumit lucru sa fie intr-un anume fel, iar neasteptatului nu i se poate rezista.

Fiti in felul nou de a fi, fiti voi in totalitate, permitand divinului din voi sa curga prin toata fiinta voastra. Tineti minte ca toate acestea au inceput inca de la Luna Noua din 21 august si Eclipsa Solara, si va dura pana la sfarsitul lui ianuarie 2018.

Sextilul Lun Noua Saturn si trigonul Saturn-Uranus aduc o gramada de energie, o multime de binecuvantari, cu putere ce va ramane cu voi, atat timp cat ramaneti deschisi catre neasteptat. Iar asta este si calea noului Pamant. Nu este asa cum va imaginati voi ca este. Voi sunteti cei care va transformati si care va schimbati, in fiecare moment. Voi va transformati si deja existati in mai multe variatii ale asa-numitului viitor.

Cu toate acestea, sunteti si aici, acum, transformand aspecte ale constiintei care va permit sa va treziti la fiinta voastra divina inalta.

Ceea ce simtiti ca doriti sa castigati este, de fapt, acel ceva in care voi deja va expansionati. Acest lucru este dincolo de ce va puteti imagina voi acum. Cand veti  fi intr-o stare continua de expansiune, viata voastra va depasi cele mai mari si indraznete vise ale voastre.

Transformarea are loc Acum.

Cum treceti prin ea si cat de mult renuntati la control va determina propria experienta, starea voastra de libertate, constiinta trezita a adevaratei fiinte divine care sunteti deja.

Sursa: https://thenewdivinehumanity.com
Traducere si adaptare: Alice Danila

 

Luna_Noua

 

Citeste si:

Cercul Moon Sisters - Cortul Rosu la Luna Noua

14729134_10207056823514263_4982745733368985036_nDraga Sora,

Te invit pe 19 octombrie, la intalnirea noastra lunara, care are loc la Luna Noua, in #CortulRosu – Cercul Moon Sisters.

☾ Scopul unui Cerc al Lunii este acela de a ne uni, de a ne aduce impreuna. Este sa cream spatiu (holding space) una pentru cealalta, pentru a impartasi ce se intampla cu adevarat in interior.

Acest Cerc este pentru acele surori care simt sa se reconecteze la: Femeia Interioara – Puterea Personala – la Preotesele din ele (Preotese ale Divinului Feminin) – la Zeita interioara – la Centrul Lor de Putere: Pantecul – la Conexiunea cu Mama Cosmica si Mama Pamant – la Ritmurile Feminine – la Ritualurile de trecere feminine si Medicinul Personal.

Este o cale a blandetei, prin care ne reconectam cu natura noastra autentica si cu Divinul Feminin. Aici ne dam voie sa ne intoarcem la noi. Traim niste timpuri in care femininul este sustinut sa fie vindecat, dupa o lunga perioada traita intr-un patriahat abuziv. Mama Pamant ne cheama sa ne reconectam cu ea, cu corpul nostru si cu ciclicitatea naturii, a Lunii si a menstruatiei.
Noi suntem casa spiritului, noi avem puterea de a da viata, de a naste o lume noua. Suntem sprijinite sa ne reconectam cu Pantecul nostru. Sa nu il mai incarcam cu neincrederea in sine, cu neiertare si agresivitate. Este o lectie a iubirii de sine prin care invatam sa creem mai curat, mai autentic.