hunters-moonIn timp ce ultima luna a fost in principal despre odihna, contemplare sau reintinerire personala pentru multi dintre noi, a fost, de asemenea, si despre eliberarea de vechi si imbratisarea a tot ce vine nou din interior.

Universul ne-a manevrat in directia pozitivitatii, incurajandu-ne sa avem abordari mai blande, pe langa rabdarea in incercarile noastre de a reusi si de a obtine lucrurile pe care ni le dorim.
Mama Pamant domneste prin schimbarea anotimpurilor, pentru a ne reaminti sa ne pregatim pentru acele schimbari dramatice din vietile noastre; in timp ce ne oferim timpul atat de necesar pentru a ne obisnui cu schimbarile care stau in calea noastra si pentru a ne lua masurile de siguranta pentru a ne salva pe noi insine de asaltul care va veni. Aceasta energie a fost cu noi inca de la Luna Plina in Pesti, ce a avut loc la inceputul lui septembrie. In timp ce aceste energii erau innobilatoare si blande, sub influenta semnului zodiacal Pesti, “mareea” a inceput sa se intoarca!

Urmatoarea Luna Plina va avea loc in data de 5 octombrie, in semnul Berbec. Acest semn de foc va purta cu sine pasiuea si intensitatea vietilor lumesti. Acesta este momentul sa ne ridicam din somnul nostru si sa initiem actiunile necesare pentru a revendica autoritatea in vietile noastre. Timpul odihnei si al contemplarii s-a terminat.

Este momentul pentru a face un pact cu pasiunea pe care o emana Berbecul si sa actionam!

Este momentul sa iesim din umbra si sa trecem sub lumina reflectoarelor a bataliei numite viata.

Indiferent cat de turbulente au fost timpurile pe care le-am trait in ultimul an sau cat de lipsite de speranta au parut situatiile in care am fost, acum este momentul sa ne adunam puterea si sa ne luptam pentru a supravietui. Provocari si obstacole s-ar putea sa apara in calea noastra, insa nu trebuie sa pierdem din vedere scopurile si visele noastre. Berbecul ne inspira lupta, supravietuire si efort pentru a prospera si inflori.

Luna Plina in Berbec reprezinta zbaterile care se vor ivi in calea noastra. Insa, in acelasi timp, este un reminder care ne face sa credem ca putem depasi tot ce sta in calea noastra, cu conditia sa continuam sa credem in noi. Berbecul ne ghideaza sa ne pastram credinta in noi insine, in pofida adversitatilor, astfel incat pasiunea noastra sa iasa la suprafata mai mare si mai puternica decat turbulentele care ne-au chinuit.

Berbecul va permite sa va redescoperiti ca indivizi, sa descoperiti unde stau puterile voastre. Este despre a avea incredere in sine, in ciuda tuturor dificultatilor, facand alegeri bune pentru sine si dezvoltand constienta de sine, traind independent. Infruntati ce sta in calea voastra cu toata vigoarea si tenacitatea, pe masura ce va acordati cu dorintele propriei inimi, si lamuriti-va ce anume vreti cu adevarat. Faceti primul pas, iar Luna Plina in Berbec va va ajuta sa obtineti restul, cu conditia sa ramaneti focusati si sa munciti mult.

Luna Plina din octombrie canalizeaza pasiunea, intensitatea si puterea.

Acesta este cel mai propice moment pentru a va obtine potentialul maxim si pentru a realiza unde anume sta puterea voastra. Cu toate acestea, exista si un alt aspect al acestei intensitati. In timp ce sunteti ghidati sa va urmati cu pasiune cele mai profunde dorinte ale inimilor voastre, nu trebuie sa uitati de cei care va inconjoara. Trebuie sa luam in considerare de fiecare data cum ii afecteaza actiunile noastre pe cei din jurul nostru.

Luna Plina din octombrie nu este nimic altceva decat un reminder pentru noi toti – “Odata cu puterea vine si responsabilitatea”. Este esential sa actionam intr-un context care nu numai ca cere responsabilitate pentru actiunile initiate, ci ne si face sa ne-o asumam. Poate ca acesta este un mod discret de a ne reaminti sa ne intrebam pe noi insine: “cum anume ar trebui sa ne manuim puterile fara sa provocam durere in jurul nostru?”.

Folositi energia acestei Luni Pline pentru a crea un nivel de echilibru in vietile si relatiile voastre. Proximitatea celor doi iubiti cosmici – Marte si Venus – pe durata acestei Luni Pline s-ar putea sa ne afecteze relatiile si sa sporeasca elementele de tensiune.

In timp ce aceasta perioada va face actiunile voastre mai usoare, lipsite de efort, folositi in cel mai bun mod acest timp pentru a readuce echilibrul, pentru a depasi obstacolele, pentru a crea solutii, pentru a va rezolva/vindeca relatiile, dar si pentru a lupta pentru o realitate mai buna!

Luna Plina in Berbec va transmite sa fiti curajosi. Fiti vanatori. Urmati-va dorintele inimii. Imbratisati-va puterea. Imbratisati-va lumina si umbra. Iubiti-va!

Sursa: https://themindsjournal.com/

Traducere si adaptare: Alice Danila

Cercul #MoonSisters: Trezirea Energiei Feminine - Womb Blessing, 5 octombrie

52

Dragelor,
Va invit la o Ceremonie de Luna Plina, in Cercul #MoonSisters, pentru a primi impreuna Acordajul la Energia Divinului Feminin – “Binecuvantarea Mondiala a Pantecului”. Si pentru a lucra cu Arhetipul Batranei – Meditatia de vindecare a Mamelor Ancestrale, se lucreaza pe 7 generatii.

☾ Cercul #MoonSisters
Este un spatiu dedicat femeilor trezite!
Este o cale a blandetei, prin care ne reconectam cu natura noastra autentica si cu Divinul Feminin. Aici ne dam voie sa ne intoarcem la noi. Traim niste timpuri in care femininul este sustinut sa fie vindecat dupa o lunga perioada traita intr-un patriahat abuziv. Mama Pamant ne cheama sa ne reconectam cu ea, cu corpul nostru si cu ciclicitatea naturii, a Lunii si a menstruatiei.
Noi suntem casa spiritului, noi avem puterea de a da viata, de a naste o lume noua. Suntem sprijinite sa ne reconectam cu Pantecul nostru. Sa nu il mai incarcam cu neincrederea in sine, cu neiertare si agresivitate. Este o lectie a iubirii de sine prin care invatam sa creem mai curat, mai autentic.

☽ Cercul Moon Sisters este pentru tine daca:
– Simti nevoia sa te conectezi si cu alte surori care sunt pe aceeasi frecventa cu tine;
– Simti nevoia sa te reconectezi la esenta ta feminina;
– Simti nevoia sa te descarci emotional dupa o perioada intensa;
– Simti sa lucrezi cu tine intr-un spatiu sacru dedicat femeilor;
– Simti nevoia de sustinere pentru aceasta etapa din viata ta;
– Simti sa te reconectezi cu natura ta ciclica;

In cadrul Cercului Moon Sisters, lucram cu Sistemul Energetic:
Womb Blessing Attunement – Female Energy Awakening
Este un Sistem Energetic creat de catre Miranda Grey
www.wombblessing.com