1-36-800x445Luna Noua din data de 20 septembrie va avea loc in semnul vindecator al Fecioarei.

Aceasta Luna Noua va continua tema schimbarii, care a inceput odata cu eclipsa solara de luna trecuta. De data aceasta, schimbarile vor fi mai mult ca niste mici ajustari la planurile voastre pe termen lung sau la modul in care ajungeti sa le indepliniti.

Luna Noua din septembrie va va reaminti cele mai dureroase rani pe care le-ati suferit. Pentru a merge inainte, trebuie sa incepeti sa va concentrati pe procesul de vindecare. Acest lucru va implica adaptarea la schimbari neasteptate, precum si implementarea unor ajustari la visele si sperantele pe termen lung.

Aceasta lunatie va fi una complicata, definita de ce lipseste sau este nefunctional.

Cu toate acestea, provocarea acestei Luni Noi va fi aceea de a accepta ca ceea ce vine in viata noastra nu este perfect. Nu va fi impachetat frumos. Asa ca, va trebui sa luati ce e mai bun din fiecare lucru, in timp ce veti imbratisa acel moment neplacut sau acea senzatie sacaitoare ca nu aveti tot ceea ce aveti nevoie.

Avand in vedere ca aceasta Luna Noua are loc in semnul Fecioarei, in care Mercur si-a inceput mersul retrograd la mijlocul lunii august, acesta poate fi un moment bun pentru a inchide un cerc si a profita de oportunitatile care au fost lasate le o parte la mijlocul lunii trecute. Fecioara este extrem de productiva si eficienta, asa ca munciti, organizati-va, faceti liste si concentrati-va pe lucruri mici, treburi si proiecte care au nevoie de atentia voastra.

Fecioara poate fi buna pentru a acorda mai multa atentie detaliilor, pentru a fi mai pragmatic si pentru a fi in serviciul celorlalti. Cu cat facem mai mult, cu atat ne dorim sa facem mai mult. Asigurati-va doar ca nu va impingeti peste limite, provocand stres nedorit.

Aceasta Luna Noua va fi in opozitie cu Chiron in Pesti, asteroidul ranilor si vindecarilor. Din aceasta cauza, s-ar putea sa avem de-a face cu ceva rani colective pentru care trebuie sa lucram ca sa le vindecam.

Solutia oferita de aceasta Luna Noua nu va fi una directa. Poate o parte din solutie va fi acceptarea faptului ca ati gresit, recunoasterea greselii, apoi trecerea mai departe. Va fi delicat sa gasim un echilibru intre eliberarea vindecarii si iluziile oarbe. Fiti atenti.

De asemenea, aceasta Luna Noua va crea un sentiment de urgenta. S-ar putea sa existe tendinta anxioasa de a reactiona cat mai repede cu putinta cand lucrurile merg anapoda, ca sa reparam totul. Insa nu vom putea repara nimic. Va trebui sa reactionam, desigur. Insa va trebui sa o facem cu cu cap, fara sa omitem detalii. Si fara sa ne chinuim sa facem totul perfect, asa cum adesea ne invata energia Fecioarei.

IMG_7680

Asa cum am spus, aceasta Luna Noua este una complicata. Ca sa rezumam: identificati problema, fiti atenti la detalii, apoi munciti pentru a pastra echilibrul intre a face ce poti mai bine si a accepta ca poti face pana intr-un anumit punct.

Sursa: http://mysticalraven.com/

Traducere si adaptare: Alice Danila

 

Cercul Moon Sisters - Cortul Rosu la Luna Noua: Zeita Artemis

759dcd6622d0ab1dde3b71a4f60a3adf--artemis-goddess-art-moon-goddessDraga Sora,

Te invit pe 21 septembrie, la intalnirea noastra lunara, care are loc la Luna Noua, in #CortulRosu – Cercul Moon Sisters.

In Cortul Rosu, la fiecare Luna Noua, o sa avem Ritualuri de Trecere Feminine. La fiecare Ritual o sa lucram cu cate un Arhetip Feminin, cu cate o zeita, pentru a vindeca si imbratisa acea parte din noi. Te poti alatura oricand cercului.

☽ Cortul Rosu este pentru tine daca:
– Simti nevoia sa te conectezi si cu alte surori care sunt pe aceeasi frecventa cu tine;
– Simti nevoia sa te reconectezi la esenta ta feminina;
– Simti nevoia sa te descarci emotional dupa o perioada intensa;
– Simti sa lucrezi cu tine intr-un spatiu sacru dedicat femeilor;
– Simti nevoia de sustinere pentru aceasta etapa din viata ta;
– Simti sa te reconectezi cu natura ta ciclica;

La aceasta intalnire o sa lucram cu Arhetipul Vindecatoarei– Artemis – Medicine Woman – Zeita Lunii

In aceasta meditatie va veti intalni Zeita vanatorii interioare, Artemis care guvernează chakra gatului. Artemis va va arata ce rana sunteti gata sa va vindecati. O sa mergeti intr-un Vision Quest (cautare de viziune) pentru a primi mesaje de la stramosi pentru calatoria voastra de vindecare.

☽ Conectarea la Artemis este ideala pentru surorile care:
– Se simt ranite sau tradate;
– Sunt recent despartite;
– Urmaresc o calatorie de vindecare personala;
– Doresc să se conecteze cu puterea lor interioară si taria lor
– Doresc sa se reconecteze la principiul feminin – Luna;
– Nu mai doresc sa fie in razboi cu principiul masculin;
– Care au un temperament vulcanic si sunt dornice sa il tempereze;
– Doresc sa-si vindece ranile subconstiente care le imping sa ii raneasca pe cei din jur;
– Doresc sa se reconecteze la partea lor blanda si vulnerabila;
– Au nevoie sa curete blocajele de la nivelul chakrei gatului, a 5 a;
– Doresc sa-si activeze partea de Medicine Woman;
– Simt sa se conecteze cu simbolul Lunii;

☾ Cercul #MoonSisters
Este un spatiu dedicat femeilor trezite!
Este o cale a blandetei, prin care ne reconectam cu natura noastra autentica si cu Divinul Feminin. Aici ne dam voie sa ne intoarcem la noi. Traim niste timpuri in care femininul este sustinut sa fie vindecat dupa o lunga perioada traita intr-un patriahat abuziv. Mama Pamant ne cheama sa ne reconectam cu ea, cu corpul nostru si cu ciclicitatea naturii, a Lunii si a menstruatiei.
Noi suntem casa spiritului, noi avem puterea de a da viata, de a naste o lume noua. Suntem sprijinite sa ne reconectam cu Pantecul nostru. Sa nu il mai incarcam cu neincrederea in sine, cu neiertare si agresivitate. Este o lectie a iubirii de sine prin care invatam sa creem mai curat, mai autentic.

17883605_10208437659274294_4004578689829118834_nDaca simti ca rezonezi cu mine, te astept cu drag sa exploram impreuna trezirea, vindecarea si echilibrarea energiei feminine!

Sister, may you walk in beauty!

Maria Luiza Romedea (Marilu)
Facilitator Acreditat de Cercuri de Femei – Cortul Rosu
Moon Mother Avansata & Mentor-Conectarea cu Ciclul Feminin
Coordonator Womb Blessing Romania
Consilier de Dezvoltare Personala si Spirituala
Shamanism Feminin
www.moonsister.ro