Limbajul Luminii, 8 augustIntegrarea Codurilor de Lumina Cosmica ale Trezirii

Contextul de ACUM:
„In fiecare an, pe data de 8 august, are loc un aliniament cosmic numit „Portalul Leului”. Acest lucru se intampla atunci cand Pamantul, la nivel metafizic (si probabil si fizic), se aliniaza cu Centrul Galaxiei, deschizand un portal cosmic intre taramurile fizice si cele spirituale. Primim energie de la cele 22 de Galaxii, prin Soarele Central.

Acest eveniment este denumit Poarta sau Portalul Leului deoarece are loc in semnul astrologic al Leului. Leul reprezinta expresia individuala a Divinului, iar energia Portalului Leului este mai mult despre o trezire mai profunda a Luminii Divine a fiecaruia dintre noi, in forma noastra fizica.

Acest portal creeaza o perioada incredibila de ascensiune accelerata. Iar in acest an, este supraincarcata. Energia de ascensiune accelerata din Centru Galaxiei prin Poarta Leului este deja aici!

Portalul Leului – Despre ce este vorba?

Valuri mari de lumina si coduri de trezire a constiintei vin acum pe planeta, prin Soare, direct de la Spirit. Aceasta lumina crescuta si energie accelerata de ascensiune cauzeaza schimbari majore in viata, care au loc intr-un fel sau altul pentru toata lumea in acest moment.

Lucruri importante cum ar fi: relatiile, schimbarile in cariera, scopuri de viata, sanatate, casa, calatorii, munca spirituala, eliberarea de lucruri materiale (si alte cateva teme) sunt puse sub lupa in aceasta perioada. Totul se poate revizui acum. Intrebarea cea mai importanta fiind – serveste acel lucru Adevarului Autentic? Este el in acord cu iubirea, cu cresterea ta sufleteasca si cu ascensiunea? Nu fiti surprinsi daca ceva sau totul din viata voastra incepe sa para a fi in flux acum.

Pana la urma, aceste schimbari prin care cu totii trecem in felul nostru servesc alinierii noastre mai profunde cu adevarul nostru autentic si cu urmatorul nivel de iubire si lumina pe care il experimentam in vietile noastre.

Cu toate acestea, sunt sigura ca deja stiti ca schimbarile nu sunt tocmai usoare. Sa nu stii ce urmeaza sa se intample, ce te asteapta, poate fi inspaimantator, mai ales daca lucrurile par sa se darame in jurul tau, atat la nivel individual, cat si colectiv.”


Moon Sister: 

Dragi prieteni,
Acum suntem in 8.08.2017, in acest moment Portalul Leului este complet deschis. Ieri a fost Luna Plina si Eclipsa de Luna in Varsator, apoi mai urmeaza o Eclipsa de Soare in Leu pe 21 august. In acest moment suntem imbaiati in coduri de lumina. Nu stiu cum ati fost voi zilele astea, dar energia sleo-lion-origami-a simtit puternic.

Incepand cu 2008 ne-am pregatit pentru momentul 2012, apoi am intrat intr-un process de curatare major, a fost ca o exorcizare pentru multi dintre noi, stiu. Nu a fost deloc usor.

Dar iata-ne acum intr-un an de vibratie 1. Este un an dedicat pregatirilor, un an pentru noi inceputuri care ne pregatesc pentru ce urmeaza!

Noi Inceputuri
Ce este interesant, este noul care se simte in toate directiile, pe toate planurile. Nu aveam manualul de functionare, nu stim incotr-o sa o apucam. Totul este sub semnul NOILOR INCEPUTURI. Ni se da sansa sa o luam de la capat, dar nu oricum, ci mai constient si asumat. Acum avem putere de manifestare, daca ne-am facut temele in anii trecuti. Multi dintre noi am ajuns in punctul Maestriei in care trebuie sa ne asumam responsabilitatea si sa incepem sa impartasim din ceea ce suntem.

Contextul de Acum: Elipsele din 7 si 21 august
„Portalul Leului se inchide pe data de 12 august. Cu toate acestea, energia va continua sa fie intensa pe durata intregii luni august si vor fi amplificate de cele doua Eclipse in Leu.
Luna Plina de ieri a creat un spatiu pentru si mai multa imputernicire a Energiei Zeitei de pe Planeta.„

IMG_6567Moon Sister:
Ieri am facut o ceremonie la Luna Plina, in Cercul Moon Sisters, cu ocazia Worldwide Womb Blessing. S-a facut la nivel planetar un acordaj energetic la Divinul Feminin. A fost o energie foarte puternica si frumoasa. Am trait o zi minunata ieri si doresc cu aceasta ocazie sa le multumesc surorilor prezente.

Womb Blessing este un Sistem Energetic creat de catre Miranda Grey (Womb Blessing Attunement – Female Energy Awakening –www.wombblessing.com)

Aceasta miscare are loc in intreaga lume pentru a celebra corpul femeii si Divinul Feminin! Este o  comunitate de peste 150.000 de femei, 3.500 de Moon Mothers (femei initiate de catre Miranda Grey) din 150 de tari.
Eu sunt o Moon Mother si transmit si eu energia divinului feminin si asta am facut ieri, si am ancorat-o mai ales in matricea tarii noastre.

“Binecuvântarea Pântecului” este un cadou de energie provenind de la Divinul Feminin pentru a vindeca “Gralul feminin” – pantecul – şi a consolida conexiunea ta personală şi încarnarea Divinului Feminin precum şi a Lunii şi a Pământului în tine. Acest cadou ne ajută să readucem spiritul feminin în lume.

„Această binecuvântare nu este destinată numai pentru a oferi sprijin şi conexiune pantecului şi feminităţii tale, ea este concepută şi pentru a ancora binecuvântarea Divinului Feminin în Lumea ta – pentru a ajuta la trezirea energiilor Femininului Divin în toți oamenii și pentru a aduce lumii energia iubirii și creativităţii, inspirând o nouă direcție pentru umanitate.” – Miranda Grey

Deci munca facuta ieri a fost in aliniament cu Portalul Leului si tot ce se intampla acum.

IMG_6566

Contextul de ACUM: Puterea Divinului Feminin

In 2017, vom deveni mai constieti de cresterea puterii Divinului Feminin
, pe masura ce energiile emisferei drepte a creierului (centru creativitatii si compasiunii) vor deveni vizibil mai active. Vor exista sanse ridicate de unificare a constiintei inalte exprimata prin energiile Divinului Feminin.

Eclipsa Totala de Soare din 21 august completeaza cercul de eclipse din acest an. Eclipsa totala de Soare din Leu asigura ca noile coduri planetare sunt integrate. In aceasta perioada, energiile cumulative de schimbare vor fi semnificative pentru Pamant. Ca energie de foc, energia leonina va arde si va transforma tot ce nu este in acord cu Codurile de Lumina de Diamant ale Noii Realitati.

De aici incolo, totul se va concentra pe noile moduri de a trai si percepe. Vechile moduri vor fi provocate in continuare sa se ridice la nivelul energiilor Noului Pamant. Puterea campului Constiintei Unificate va transforma si schimba totul in jur, facand loc Noii Realitati a Pamantului.

Este un teritoriu nou, insa va asteapta binecuvantari incredibile ale Divinului!

 

15590272_10207532537366812_7164361585713965955_nMoon Sister: Ancorarea in corp a noilor coduri

Am fost ghidata sa fac astazi o transmisiune de la Creator a noilor coduri, prin Limbajul Luminii. Totul este facut spre binele cel mai intalt al tuturor cu acord divin. Am sustinerea Lemurienilor, a Divinului Feminin, Mamei Pamant si a Elohimilor. Aceste coduri vor fi ancorate in matricea Romaniei si a Mamei Pamant.

Ce fel ce coduri vor veni:
Urmeaza sa vina multe coduri feminine. Mama Pamant are nevoie de vindecare. Este un moment important pentru cei care sunt pregatiti sa renunte la vechea identitate. Aceste coduri noi sunt codurile iubirii. Se face upgrade energetic la nivel de frecventa planetara si la nivel de ADN si campuri energetice.

Codurile transmise prin Limbajul Luminii sunt pentru tine daca:
– simti sa dai drumul la vechi si sa imbratisezi noul;
– rezonezi cu Mama Pamant si Lemuria;
– simti sa lucrezi cu codurile Divinului Feminin;
– te simti blocat/a;
– in ultima perioada ai simtit aceasta energie puternica care se coboara pe Pamant dar nu reusesti sa o integrezi in corpul fizic;
– vrei sa lucrezi cu fiinta ta la nivel de ADN – purificare si echilibrare energetica;
– simti sa-ti activezi darurile;

Dupa ce ascultati aceasta transmisie, puterea si curajul de a imbratisa noul se vor activa in voi. Ceea ce poate vi se parea imposibil de realizat acum o sa devina usor si fara efort. Este momentul sa va conectati la darurile voastre si sa le tineti in palma, pentru ca toti sa le vada si sa beneficieze de ele. Provocarile anterioare vor scadea. Este timpul sa ne asumam cine suntem si sa ne activam potentialul!

light-language-transformation-jamye-price-1Ce este Limbajul Luminii?

Limbajul Luminii o sa ajute la integrarea codurilor intr-un mod mai bland si mai armonios si le activeaza la nivel de ADN si celular. Vorbesc Limbajul Luminii din 2009 si am coduri Lemuriene. Limbajul meu a fost confirmat de catre Judy Satori si Jamye Price (vorbitoare de light language). Se spune ca Limbajul Luminii este limbajul iubirii si a lui Dumnezeu, i se mai spune si limbajul de foc in Cheile lui Enoch. In acest momement pe Pamant este vorbit de catre Elohimi, ei venind cu misiunea de a aduce noile coduri de vindecare planetare.

Limbajul Luminii vorbit sau cantat, este un limbaj al luminii si iubirii binevoitoare, avand numeroase dialecte. Unele dintre acestea sunt limbaje vechi ale pamantului, limbaje stelare sau coduri ingeresti.

Limbajul Luminii este limba galactica a iubirii si luminii. Pentru aceia care il aud si il vorbesc, acesta poarta cu el codari pentru frecventele vindecatoare, activatoare de AND, fiind utilizat in chestiuni de vindecare, acordaj, meditatie si aliniere…

Multi care aud limbajul luminii,  simt vibratiile acestui limbaj, chiar daca nu se intelege ce anume face el. Unii spun ca le suna familiar, ca dintr-un trecut indepartat. Unii oameni plang atunci cand il aud.

Nu este nevoie sa intelegeti ce anume se spune – intentia de vindecare sau de acordaj va facilita si directiona fluxul de energie in locul potrivit din structura voastra energetica.

Este un dar al inaltei frecvente vindecatoare. Aceste cuvinte sunt energie, sunet si vibratie. Ele sunt daruri de la spirit, menite sa trezeasca potentialului AND-ului. Acelasi lucru este valabil pentru limbajul scris al luminii, ca forma de asa-numita geometrie sacra.

Mai multe detalii despre acest limbaj gasiti aici: https://www.moonsister.ro/2016/06/15/limbajul-luminii-light-language/


14502972_275140372879983_4630967866671506587_nPortalul Leului 8-8:Transmisiunea Codurilor de Lumina prin Limbajul Luminii via Moon Sister

Te invit sa-ti creezi un spatiu sacru, linistit, in care sa te relaxezi si sa nu fii deranjat. Te rog sa stai in pozitie de meditatie sau intins, important este sa ai spatele drept.

Asculta Transmisiunea:

 

La sfarsit: respira adanc si da-ti voie sa simti noua energie in campurile tale si in corpul tau.

Noua paradigma este aici, energia este aici… Iar acum este vorba doar despre a lasa sa straluceasca lumina divina atat de mult, incat oglinda lumii exterioare nu va putea face -altceva decat sa reflecte acelasi lucru.

Deschide-ti inima, mintea si spiritul sa primesti aceste valuri de lumina, aceste coduri de constiinta si energii ale ascensiunii care te sprijina sa intri in Pace, Libertate si vibratia cea mai inalta a expresiei autentice a darurilor tale unice.

Ai incredere. Ramai pozitiv. Deschide-ti inima, elibereaza frica si paseste in lumina care va continua sa iti apara in cale, pas cu pas.

Pentru integrare, iti recomand sa te plimbi in natura, sa te conectezi cu apa. Fa baie, bea multa apa, dormi bine si fii bland cu tine.

Daca dupa ce ai ascultat transmisiunea simti o reactie fizica sau emotionala, asta inseamna ca esti in procesul de a trece de la vechea paradigma la cea noua. Treci de la formele gand vechi care te-au blocat in cicluri repetitive de durere sau de probleme emotionale sau de lipsa abundentei, sau nefiind in stare sa treci mai departe de ceva si sa iesi de partea cealalta, ceva ce iti doreai sa creezi dar nu erai in stare, la o alta energie. Realizati ca pana acum am fost blocati intr-un matrix in care a trebuit sa operam doar intr-un anumit fel dar acum suntem intr-un moment de ascensiune in care ne mutam intr-un loc al bucuriei, abundentei si productivitatii si al scopului. Si nu putem face asta daca ramanem blocati in vechiul matrix al limitarilor.

Iti recomand sa asculti aceasta inregistrare in fiecare zi in aceasta saptamana (poti si de mai multe ori intr-o zi) sau oricand ai nevoie sa te reconectezi cu tine si cu aceasta vibratie a noului. Pentru ca de fiecare data cand asculti, te recalibrezi la puterea personala si vechiul usor usor o sa plece. Te rog sa nu asculti in masina! 🙂

Daca simtiti sa impartasiti ce ati simtit in timpul transmisiunii, va invit sa comentati mai jos. Multumesc

Multumesc aliatilor, ghizilor, Creatorului, Lemurienilor, Mamei Pamant, Tatalui Cer, celor 7 directii si sufletelor voastre.
Ma inclin!

Aveti grija de voi!

Moon Sister,
Marilu Romedea