12301468-1102383889785733-4982459326868995664-nActivarea Portalului Leului

In fiecare an, pe data de 8 august, are loc un aliniament cosmic numit „Portalul Leului”. Acest lucru se intampla atunci cand Pamantul, la nivel metafizic (si probabil si fizic), se aliniaza cu Centrul Galaxiei, deschizand un portal cosmic intre taramurile fizice si cele spirituale.

Acest eveniment este denumit Poarta sau Portalul Leului deoarece are loc in semnul astrologic al Leului. Leul reprezinta expresia individuala a Divinului, iar energia Portalului Leului este mai mult despre o trezire mai profunda a Luminii Divine a fiecaruia dintre noi, in forma noastra fizica.

Acest portal creeaza o perioada incredibila de ascensiune accelerata…Iar in acest an, este supraincarcata…Si energia de ascensiune accelerata din Centru Galaxiei prin Poarta Leului este deja aici!

Portalul Leului – Despre ce este vorba?
Valuri mari de lumina si coduri de trezire  a constiintei vin acum pe planeta, prin Soare, direct de la Spirit. Aceasta lumina crescuta si energie accelerata de ascensiune cauzeaza schimbari majore in viata, care au loc intr-un fel sau altul pentru toata lumea in acest moment.

Lucruri importante, cum ar fi relatiile, schimbarile in cariera, scopuri de viata, sanatate, casa, calatorii, munca spirituala, eliberarea de lucruri materiale (si alte cateva teme) sunt puse sub lupa in aceasta perioada. Totul se poate revizui acum. Intrebarea cea mai importanta fiind – serveste acel lucru Adevarului Autentic? Este el in acord cu iubirea, cu cresterea ta sufleteasca si cu ascensiunea? Nu fiti surprinsi daca ceva sau totul din viata voastra incepe sa para a fi in flux acum.

Pana la urma, aceste schimbari prin care cu totii trecem in felul nostru servesc alinierii noastre mai profunde cu adevarul nostru autentic si cu urmatorul nivel de iubire si lumina pe care il experimentam in vietile noastre.

Cu toate acestea, sunt sigura ca deja stiti ca schimbarile nu sunt tocmai usoare. Sa nu stii ce urmeaza sa se intample, ce te asteapta, poate fi inspaimantator, mai ales daca lucrurile par sa se darame in jurul tau, atat la nivel individual, cat si colectiv.

Care sunt Mesajele Ingerilor cu privire la Portalul Leului?
Mesajele ingerilor pentru noi in aceasta perioada sunt sa avem incredere. Sa ne intoarcem constant la  o vibratie a iubirii, eliberandu-ne de frica si de nesiguranta, ramanand concentrati pe ceea ce ne dorim in final. Tineti cont de faptul ca sunteti fiinte spirituale in forme fizice si ca orice turnura sau schimbare care are loc acum servesc alinierii voastre mai puternice cu puterea sufletului vostru, cu adevarul vostru spiritual, cu ceea ce va va aduce sau va va creste bucuria, iubirea, oportunitatea sau posibilitatea.

 888
Asigurati-va ca va acordati suficient timp pentru a medita in jurul datei de 8… acela este momentul in care energia este cea mai puternica, iar portalul este complet deshis.

Vizualizati cum lumina de sus intra in voi, activandu-va chakrele superioare, si curgand in chakra coroana pentru a ilumina complet adevarata stralucire a Luminii Divine, a Luminii Cristice si a constiintei trezite pe care le-ati purtat cu voi dintotdeauna.

Acesta este momentul sa pasiti intr-o experienta de vibratie mai inalta a Iubirii…atat la nivel personal, cat si la nivel colectiv. Este vorba despre a transcede limitarile si de a trece de la densitatea taramului fizic la noua paradigma a constiintei, fiintei si luminii cristaline.

Energia declanseaza un nou aliniament armonic si un profund echilibru intre intelepciunea inimii, mintii si a spiritului. In final, cand inima si mintea se unsec, centrate in Iubirea Divina si in armonie cu adevarul nostru autentic, atunci suntem capabili de a pasi in viata traita in  noua paradigma.

Noua paradigma este aici, energia este aici… Iar acum este vorba doar despre a lasa sa straluceasca lumina divina atat de mult, incat oglinda lumii exterioare nu va putea face altceva decat sa reflecte acelasi lucru.

O parte din acest proces este sa realizezi ceea ce-ti doresti cu adevarat; ce isi doreste inima ta, sufletul tau; si unde anume in viata ta esti in afara echilibrului si acordului cu intentia autentica si reala a sufletului tau.

Iubiti-va si onorati-va inima si pasiti in noul posibilitatilor care va apar in cale. Lasati frica, indoiala si nesiguranta in urma voastra si stati concentrati pe ceea ce iubiti, cu incredere si curaj, pasind intr-o viata autentica, in acord cu adevarul vostru.

Acest portal este despre un punct de cotitura, este despre ascensiune si despre a ajunge la un nou nivel de Iubire si Lumina, pasind intr-o armonie si intr-un acordaj mai fin la adevarul ca suntem unul cu Divinul, cu Totul, si ca puteam tot ceea ce ne dorim cu adevarat.

Poti avea si poti fi Lumina radianta si Iubire infinita.

Deschide-ti inima, mintea si spiritul sa primesti aceste valuri de lumina, aceste coduri de constiinta si energii ale ascensiunii care te sprijina sa intri in Pace, Libertate si vibratia cea mai inalta a expresiei autentice a darurilor tale unice.

Ai incredere. Ramai pozitiv. Deschide-ti inima, elibereaza frica si paseste in lumina care va continua sa iti apara in cale, pas cu pas.

Elipsele din 7 si 21 august
Portalul Leului se inchide pe data de 12 august. Cu toate acestea, energia va continua sa fie intensa pe durata intregii luni august si vor fi amplificate de cele doua Eclipse in Leu.

La Luna Plina in Leu din data de 7 august, cu o zi inainte de Portalul Leului, va avea loc o Eclipsa partiala de Luna in Varsator (Soare in Leu). Aceasta va crea spatiu pentru si mai multa imputernicire a Energiei Zeitei de pe Planeta. In februarie 2017 a avut loc o Eclipsa de Luna in Leu (Soare in Varsator), care a initiat acest puternic flux de Energie de Diamant pe Pamant.

In 2017, veti deveni mai constieti de cresterea puterii Divinului Feminin, pe masura ce energiile emisferei drepte a creierului (centru creativitatii si compasiunii) vor deveni vizibil mai active. Vor exista sanse ridicate de unificare a constiintei inalte exprimata prin energiile Divinului Feminin.

Eclipsa Totala de Soare din 21 august completeaza cercul de eclipse din acest an. Eclipsa totala de Soare din Leu asigura ca noile coduri planetare sunt integrate. In aceasta perioada, energiile cumulative de schimbare vor fi semnificative pentru Pamant. Ca energie de foc, energia leonina va arde si va transforma tot ce nu este in acord cu Codurile de Lumina de Diamant ale Noii Realitati.

De aici incolo, totul se va concentra pe noile moduri de a trai si percepe. Vechile moduri vor fi provocate in continuare sa se ridice la nivelul energiilor Noului Pamant. Puterea campului Constiintei Unificate va transforma si schimba totul in jur, facand loc Noii Realitati a Pamantului.

Este un teritoriu nou, insa va asteapta binecuvantari incredibile ale Divinului!

Traducerea si adaptarea: Alice Danila

Surse: https://www.consciousreminder.com
http://www.starchildglobal.com

Imagine: www.pinterest.com

Portalul Leului: Transmisiune Energetica prin Limbajul Luminii via Moon Sister

Limbajul Luminii, 8 augustAncorarea in corp a noilor coduri
Moon Sister – Marilu Romedea: Pe data de 8 august, sunt ghidata sa fac o transmisiune a noilor coduri prin Limbajul Luminii. Aceste coduri vor fi ancorate in matricea Romaniei si a Mamei Pamant.

Ce fel ce coduri vor veni:
Urmeaza sa vina multe coduri feminine. Este un moment important pentru cei care sunt pregatiti sa renunte la vechea identitate. Aceste coduri noi sunt codurile iubirii. Se face upgrade energetic la nivel de frecventa planetara si la nivel de ADN si campuri energetice.

Aceste coduri sunt pentru tine daca:
– rezonezi cu Mama Pamant si Lemuria;
– simti sa lucrezi cu codurile Divinului Feminin;
– te simti blocat/a;
– simti sa dai drumul la vechi si sa imbratisezi noul;
– in ultima perioada ai simtit aceasta energie puternica care se coboara pe Pamant dar nu reusesti sa o integrezi in corpul fizic;
– vrei sa lucrezi cu fiinta ta la nivel de ADN – purificare si echilibrare energetica;
– simti sa-ti activezi darurile;

Cum o sa fac transmisia acestor coduri si cum poti sa le primesti:
Cine se simte pregatit sa primeasca noile coduri prin acest portal, va invit sa urmariti pagina acestui eveniment. Pe 8 august la ora 20:00 o sa postez o inregistrare cu Limbajul Luminii care contine codurile de lumina. Va invit sa va creati un spatiu sacru in care sa va linistiti si cand primiti link-ul sa inchideti ochii si sa va relaxati.

Limbajul Luminii o sa ajute la integrarea codurilor intr-un mod mai bland si mai armonios si le activeaza la nivel de ADN si celular. Vorbesc Limbajul Luminii din 2009 si am coduri Lemuriene. Limbajul meu a fost confirmat de catre Judy Satori si Jamye Price. Limbajul Luminii este limbajul iubirii si a lui Dumnezeu, i se mai spune si limbajul de foc in Cheile lui Enoch. In acest momement pe Pamant este vorbit de catre Elohimi, care au venit cu misiunea de a aduce noile coduri de vindecare planetare. Puteti citi mai multe despre acest limbaj AICI