a young woman comforting her crying friendCe obtii:

  • Un ciclu menstrual vindecat si echilibrat.
  • Faza pre-menstruala vindecata.
  • Calatorie usoara spre menopauza.
  • Reusite/impliniri ale scopurilor si viselor tale fara effort.
  • Iubire.
  • Iubire de sine.
  • Fericire.


Fecioarele si Magicienele dezechilibrate

In lumea moderna, arhetipurile feminine dinamice au dominat modul in care ne-am comportat si in care am gandit.

Energiile Fecioarei (arhetipul fazei de pre-ovulatie) sunt dinamice, concentrate pe ego, pe atingerea obiectivelor; aceste energii sunt independente, de asumare a riscurilor, lipsite de empatie, structurate si focusate. Fecioara este cea care realizeaza lucruri. Iar atunci cand nu este echilibrata, devine cea care vrea sa realizeze fara sa mai tina cont de orice altceva.

Extrem de dominanta, Fecioara dezechilibrata nu tine cont de sentimentele sau nevoile celorlalti.

Scopul ei poate fi cariera, sanatatea ei, aspectul fizic, succesul, recunoasterea celorlalti sau banii. Insa odata cu aceasta independenta vine si izolarea, frica de lipsuri si vulnerabiitatea nascuta din faptul ca trebuie sa se descurce singura.

Iar aceste tipare distructive cresc in subconstient, dand nastere Magicienei (arhetipul fazei pre-menstruale) ca energie dominanta. O femeie care are Magiciana dominanta, fundamenteaza dinamica energiilor sale nu pe mergerea inainte, pe avansare, ci pe frica de a nu avea sau a nu fi indeajuns sau pe neacceptarea de sine suficienta.

Daca ne uitam in jurul nostru, la lumea femeilor, le vedem pe acestea in competitie, ca Magiciene. Vedem femei aflate in durere, coplesite, vulnerabile si lipsite de putere, care cauta sa isi construiasca un loc “sigur” cu ajutorul barierelor, rezistentelor, izolarii si luptei petru a se proteja pe ele insele si ce au.
Inflorirea femeilor dispare in acest caz, odata cu inflorirea aspectelor pozitive ale energiilor si vietii.

In aceste Magiciene ego-ul este dezechilibrat, iar taramul subconstient nu mai este unul al inspiratiei, al intuitiei spirituale, al creativitatii, ci devine un taram al tiparelor fricii si criticii de sine. In actiunile lor vizavi de noi sau de altii din jur, vedem reflexia durerii pe care societatea si copilaria le-au adus acestor femei.

Cum calmam Fecioarele si Magicienele din noi si cum incepem sa ne vindecam ciclul nostru, abundenta si starea noastra de bine?

Cum cream succesul intr-un mod gentil, fara izolare, frica si fara lupta constanta pentru fiecare pas facut inainte?

Raspusul se regaseste in ciclul nostru.

Intre energiile Fecioarei (in faza de pre-ovulatie) si energiile Magicienei (din faza pre-menstruala) experimentam energiile calme si radiante ale arhetipului Mamei si faza de ovulatie. Energiile Mamei se exprima in noi prin relatiile cu lumea si oamenii din jurul nostru.

Prin grija si impartasire, aceasta aduce echilibru si armonie in energiile dinamice ale ego-ului. Arhetipul Mama ne arata ca nu suntem menite sa fim singure, dar putem fi individuale chiar si in cadrul unei relatii de iubire intre noi si lume.

S-a demonstrat in general ca, atunci cand ajutam alte persoane, experimentam o stare de bine. Atunci de ce sa luptam cu alte femei, sa fim geloase pe ele, sa intram in competitie cu ele, daca putem sa ne simtim bine ajutandu-le? De ce am asculta de tiparele Magicienei de lipsa, cand putem asculta tiparele Mamei de abundenta si flux? De ce am opune rezistenta imbratisarii si sigurantei oferite de Mama, cand cu toate am putea sta in bratele ei?

Pentru a vindeca Fecioara si Magiciana din  noi insine, pentru a vindeca ciclul nostru menstrual si faza pre-menstruala a Magicienei in mod aparte, trebuie sa intrupam energiile Mamei si sa avem o atitudine de companion pentru ceilalti pe parcursul vietii.

Pe masura ce mergem impreuna, ele ne sprijina pe noi, iar noi pe ele. Unele dintre femeile cu care impartim calatoria le vom cunoaste personal, iar altele vor fi straine. Insa impreuna cream un mediu de iubire, siguranta, de indestulare si de suficienta. Womb Blessing (Binecuvantarea Pantecului) urmeaza aceasta cale la fiecare nivel.

Mama ne reaminteste ca ceea ce dam, aia primim. Adesea nu vine ca un raspuns direct, insa atunci cand ajutam pe cei din jurul nostru, suntem ajutati de ceilalti. De asemenea, putem lua activ parte la “rasplata mai departe” – atunci cand facem ceva ce ajuta pe cineva, inainte ca altcineva sa ne ajute pe noi.

Mama ne reaminteste ca atunci cand oferim celor din jur, ne oferim noua insine. Iar cand facem acest lucru, lucram cu energia iubirii. Iar iubirea vindeca.

Asa ca, daca Fecioara sau Magiciana din voi inca intreaba “mie ce imi iese din toata treaba asta?”, raspunsul este: Ciclul tau menstrual va incepe sa se echilibreze si sa se vindece.

Exista un DAR in orice. Chiar si in a oferi.

Autor: Miranda Grey, creatoarea miscarii Womb Blessing

Traducere si adaptare: Alice Danila

Sursa: https://wombblessing.wordpress.com

 

Female Energy Awakening - Womb Blessing Romania

19397151_1549357988467665_2661588978882876417_n