leo-lion-origamiIn data de 23 iulie, Luna Noua va pica in aprigul semn al Leului si va fi o tolba plina cu surprize. In urmatoarele saptamani abordati totul cu curiozitate in loc de prejudecata, iar astfel veti reusi sa treceti peste toate valurile lunare pana in sezonul eclipselor.

Luna Noua din iulie ne pregateste pentru sezonul de eclipse ce urmeaza sa aiba loc pe durata intregii luni august. Orice anume va starni aceasta Luna Noua, este foarte probabil sa fie doar inceputul, deoarece si mai multa energie va iesi la suprafata sub imperiul eclipselor de soare din 7 si 21 august.

Luna Noua din iulie are o energie volatila. Pe de-o parte, ne va indemna sa cautam bucuria, frumusetea si bucuria de a trai, pe de alta parte, ne va cere sa ne asumam responsabilitatea pentru actiunile noastre.

Vom fi indemnati sa ne relaxam si sa ne lasam dusi un pic mai mult in fluxul vietii noastre. Insa in acelasi timp ni se va cere sa ne asumam completa responsabilitate pentru modul in care alegem sa traim si pentru ce alegem sa spunem “Da” sau “Nu”.

Totul se intampla in viata asta cu un motiv, insa acest lucru este adevrat doar pentru ca noi dam o semnificatie lucrurilor. Motivul este ceea ce noi cream, iar motivele pentru care se intampla lucruri in viata noastra pot fi pe masura energiei pe care noi o investim.

Aceasta Luna Noua din iulie va trimite tot felul de semnale amestecate. Insa daca stim ce este adevarat si drept in inimile noastre, daca stim cu ce ne dorim cu adevarat si ce nu, atunci energia acestei Luni Noi va fi ca o briza de vara.

Viata este intr-o continua schimbare si evolutie, iar noi trebuie sa mergem inainte. Desi poate fi greu de crezut uneori, cu totii alegem sa fim aici si sa invatam lectiile pe care le experimentam in acest moment.

Sufletul vostru a ales sa vina pe acest pamant, in acest motiv, dintr-un motiv anume. Insa acel motiv ramane la latitudinea voastra sa il stabiliti si sa vedeti ce faceti cu el.

Daca este ceva in viata voastra de care simtiti puternic ca trebuie sa va eliberati sau pe care sa il aduceti in viata voastra, acesta este momentul ideal sa luati in considerare modul in care va puteti asuma responsabilitatea pentru tot, dar si ce anume puteti face ca sa va aduceti viata in punctul pe care vi-l doriti.

De fapt, o buna intrebare pe care sa vi-o adresati la aceasta Luna Noua este “Cum pot sa imi asum responsabilitatea pentru mine, pentru viata mea si pentru locul in care vreau sa fiu in acest moment?”.

Raspunsul la aceasta intrebare s-ar putea sa nu vina complet din prima, ci dupa eclipsele din august de-abia. Insa cu siguranta nu este prea devreme sa incepeti sa reanalizati si sa re-evaluati parcursul vietii voastre.

De asemenea, puteti sa va uitati la ce se intampla cu ceva timp in urma, mai precis la sfarsitul lunii ianuarie si pe parcursul lunii februarie a acestui an. Indiferent ce se intampla in acea perioada in vietile voastre, s-ar putea ivi din nou pentru o revizuire; si s-ar putea sa capatati o anumita claritate, finalitate si mai multe raspunsuri in saptamanile ce urmeaza.

Vibratie lui 2017 este una de “inceputuri”, asa ca noi toti incepem un nou capitol in acest an. Iar Luna Noua din iulie ne va ghida cu adevarat sa putem merge impreuna si sa calatorim pe noi teritorii.

De asemenea, aceasta Luna Noua poarta cu sine o energie apriga, ce ne va da motivare si optimism de care avem nevoie ca sa cream viata pe care am visat-o dintotdeauna.

Leul este un semn al optimismului si al conducerii, asa ca folositi aceasta energie pentru a va ghida de aici incolo, ca sa ajungeti cea mai buna versiune a voastra, indiferent de ce va aduce viata in cale.

Pana la urma, cu totii stim ca Leul este Regele junglei, asa ca, sub aceasta energie puternica, poate ar fi bine sa va intrebati cum puteti deveni Regele sau Regina propriei voastre vieti, pentru a va inspira pe voi insiva si pe ceilalti.

Fiti prezenti in perioada acestei Luni Noi le modul in care va concentrati sau va imprastiati in toate directiile. Amintiti-va ca aceasta Luna Noua este despre a echilibra placerea si joaca cu responsabilitatea.

Acceptati lucruri numai daca va doriti cu adevarat sa le faceti si stati aliniati in adevar cu vibratia voastra actuala. Invatati sa spuneti NU lucrurilor care nu va inspira si care nu va implinesc si fiti constienti de cum alegeti sa va petreceti timpul.

Luna Noua din iulie este una foarte pozitiva si energizanta. Insa daca simtiti ca si cum sunteti pusi in fata unei tolbe pline cu surprize de tot felul, incercati sa aveti o abordare calma si relaxata. Si amintiti-va sa abordati totul dintr-un spatiu al curiozitatii.

Orice va fi, este posibil sa aiba si o alta fateta, care se va revela in luna august. In restul lunii iulie luati-o mai usor si incercati sa petreceti mai mult timp observand bucuriile si micile placeri ale vietii. August va fi o luna cu multe schimbari si surprize, asa ca folositi acest timp pentru a va odihni si reincarca bateriile.

Moon Sister: Ce energii alegi sa ai in viata ta acum? Pentru ce iti asumi responsabilitatea in acest moment?
Da simti sa faci un Ritual de Luna Noua, ai AICI un articol despre cum iti poti crea propriul ritual.
Sa avem o Luna Noua binecuvantata!

Traducere si adaptare: Alice Danila
Sursa: http://foreverconscious.com
Imagine: www.pinterest.com