hunters-harvest-moon-c-steeleAceasta lunatie este ideala pentru a ancora ceva ce ati initiat ca actiune, in special daca are legatura cu activitatea fizica si miscarea corpului. Daca ati trandavit in ultimul timp, acesta ar fi momentul propice pentru a fi mai activi si pentru a va lua un angajament in a va utiliza corpul intr-un mod mai activ.

De asemenea, aceasta lunatie este buna pentru a va concentra mai mult pe mediul personal si pentru a actiona sau a va reseta nevoile penru a va oferi mai multa ingrijire, bazata pe adevar emotional si pe ceea ce aveti nevoie cu adevarat.

Petreceti timp cu ceilalti, insa fiti fermi in ceea ce priveste limitele voastre. Lucrati cu Soarele ca aliat si fiti inspirati de anumite riscuri pe care vi le-ati asumat. Atunci cand va asumati un risc, iesiti din zona de confort, iar astfel, frica poate aparea. Aduceti-va aminte ca Marte este de partea voastra si folositi acea energie in bine. Altfel, va va folosi ea pe voi.

Pe masura ce fricile din copilarie si inadecvarea ies la suprafata, dati-le gentil la o parte, cu compasiune si reamintiti-va ca nu mai sunteti un copil si ca meritati sa aveti tot ce e necesar pentru a inainte in vietile voastre.

Sunteti pregatiti pentru niste energii puternice? Stiu ca sunteti, pentru ca ati supravietuit deja opozitiei Marte-Pluto cu Luna, care a declansat tot felul de tensiuni weekend-ul trecut. Devenim din ce in ce mai priceputi si mai constienti de factorii declansatori ai emotiilor.

Insa atunci cand Marte, simboul masculin al pasiunii, agresiunii si actiunii instinctuale intra in opozitie cu Domnitorul Lumii de Jos, declansand niste lectii transformatoare, profunde…atunci Cosmosul ne-a captat cu adevarat atentia.

Soarele si Luna nu se pot abtine sa nu contribuie la situatie. Odata ce intra in zona de Luna Plina, aceasta i se alatura lui Pluto in Capricorn. Iar Soarele, stapanul sistemului nostru solar, i se alatura lui Marte. Asta da energie intensa!

Nu vor exista spectatori la acest intreg spectacol; doar participanti!

Toate sfaturile de bine pe care le primim ne spun sa ne traim viata la potentialul nostru maxim si sa fim tot ceea ce putem fi. Ei bine, aceasta este oportunitatea de a arata ce suntem in stare si cat de pregatiti suntem sa trecem la nivelul urmator. Vor fi si aceia care vor incerca sa se agata de vechile strategii de “control”, de bully-ing si de preluare a puterii.

Insa acum, cu Jupiter in Balanta care intra in cuadratura cu volatila opozitie Marte-Pluto, rezulltatul celor doua opozitii intense va veni, cel mai probabil din cooperare, corectitudine si incluziune (via Jupiter) – Calea de mijoc. In Budism, este vorba despre acel echilibru dintre lumea materiala si cea spirituala, despre constienta, efort, concentrare si cunoastere. Cosmosul ne invita sa ne antrenam in artele martiale ale crearii viitorului nostru.

Contempland cartile tarotului, Turnul – o situatie fara de ales; sari sau mori; nu are rost sa zabovesti, este vorba despre actiuni instinctuale. Un card al restructurarii vechiului si artificialului.

Cu Marte implicat, totul devine personal. Ne renovam pe noi insine, personalitatea bazata pe ego, modul in care ne-am afisat dintotdeauna. Cu Pluto implicat, lectia se extinde atat la nivel social, cat si personal. Naparlim vechea noastra piele de sarpe, vechile forme si institutii si asteptam propria transformare si expansiune in “nou”. Gasiti-va detasarea. Urmariti dezintegrarea cu un ochi neutru.

Cu Soarele in Rac, este acel moment al zodiacului cand suntem preocupati de ingrijire, familie, trib, casa, mama, chestiuni legate de alimentatie, trecut, mostenirea noastra ancestrala (ce include si tiparele/sabloanele noastre ancestrale). Ce tipare vechi carati si de care va puteti debarasa? Acesta este momentul pentru ritualul lor de vindecare.

Luna Plina in Capricorn pune in contrast caminul cu comunitatea, realizarile personale (in mod special cele din cariera) cu modul in care afisam cum autoritate si integritate, sustinand valorile sociale si stabilizand institutii. Capricornul, indiferent de locul in care se afla pe harta voastra astrala, este locul in care aveti o vointa tenace de a va atinge scopurile si de a depasi obstacolele.

Capricornul are un aliat natural in Saturn, guvernatorul sau, pentru aceasta sarcina de a aduna bogatie materiala si statut in cadrul unei comunitati, ca simbol al muncii grele si a productivitatii focusate. Capricornul guverneaza structurile tari, osoase ale corpului – schelet, incheieturi, unghii, dinti. Iar Capricornii au tendinta de a deveni mai puternici (si mai tineri), odata cu inaintarea in varsta.

Saturn il face pe Capricorn pragmatic si metodic, responsabil, fiind recunoscut pentru instetimea lui ascutita. Probabil ca aceste calitati va vor ajuta si pe voi sa va atingeti scopurile in aceasta lunatie.

Natura este vindecatorul nostru aici. Intoarceti-va catre Pamant pentru aceasta Luna Plina in Capricorn.

Trimiteti-va radacinile adanci catre Mama Pamant. Onorati-o si binecuvantati-o pentru tot ceea ce ne ofera in aceasta viata fizica. Fie ca ea sa aiba tot ce are nevoie.

Traducere si adaptare: Alice Danila

Sursa: https://thepowerpath.com/

Imagine: Pinterest.com