The-Knowledge-of-the-Planets-Cameron-Gray
In aceasta lume, in care suntem norocosi ca traim, fiecare intalnire in parte si sansa de a cunoaste pe cineva serveste unui scop mai inalt, unui scop suprem. Absolut nimic nu este intamplator!

Uneori, oamenii care intra in viata noastra nu raman pentru totdeauna. Uneori, aceste persoane intra in viata noastra ca sa ne ofere o lectie sau ceva in sensul asta. Ar trebui sa fim deschisi la lectii si la tot ce vine odata cu ele, chiar si durerea.

Unele cai pe care avem de mers sunt mai dure decat altele, insa acest lucru este in regula. Toate caile pe care mergem sunt importante pentru calatoria vietii noastre. Viata este cu adevarat un mister magic pentru noi toti, iar uneori, daca suntem norocosi, Universul ne ajuta fara ca noi sa ne dam seama.

Aceastea sunt cele 5 tipuri de conexiuni cosmice pe care le vom intalni pe parcursul calatoriei noastre:

  1. Cei care sunt meniti sa ne trezeasca.

Uneori, oameni sau lucruri intra in vietile noastre, cu menirea de a crea un punct de oprire pentru noi. Ele nu ne vor mai permite sa inaintam fara sa realizam ca este nevoie de o schimbare. Nimic nu merge exact conform planurilor noastre, insa totul merge in acord perfect cu planul Universului.

  1. Cei care ne reamintesc.

Cateodata, in viata, intalnim oameni a caror menire este aceea de a ne reaminti pe ce cale avem de mers. Aceste persoane sunt de cele mai multe ori temporare, insa lasa o urma adanca in sufletul nostru.

  1. Cei care ne ajuta sa crestem.

Unii oameni sunt meniti sa ne faca sa crestem la nivel personal, invatandu-ne lucruri pe care nu am fi fost capabili sa le facem singuri. 

  1. Cei care ne creeaza spatiu.

Sunt momente in care, in viata noastra intra persoane a caror menire este aceea de a ne crea spatiu. Fac conversatie cu noi si, de cele mai multe ori, nici macar nu stim cum ii cheama. Poate fi vorba despre un strain intr-un autobuz sau o persoana care lucreaza intr-o cafenea.

  1. Cei care raman.

Atunci cand suntem pregatiti, Universul ne ofera pe cineva care va ramane in viata noastra, cineva care face parte din destinul nostru. Aceasta persoana va fi exact asa cum ne-o imaginam, si mai mult chiar. Trebuie doar sa avem rabdare. De asemenea, intalnim multe persoane care raman, cand vine vorba de o prietenie de durata si familie apropiata, iar acele persoane fac ca totul sa fie mai bine.

Voi ati experimentat astfel de conexiuni cosmice?

Traducere si adaptare: Alice Danila

Sursa: http://educateinspirechange.org

Arta: Cameron Grey