b94fb5aeb4d61d1c15678b6f83c9e10eIn aceasta luna, cilcul lunar se reinnoieste cu o Luna Noua in semnul tropical al Racului. Dupa un punct culminant de energie avut la Luna Plina din 9 iunie, s-ar putea sa va regasiti intr-un moment de reincarcare si relaxare. Cam la fel se intampla, de regula, la fiecare Luna Noua. Insa la aceasta Luna Noua in Rac, in mod special, constiinta este mai acordata la nevoile de intimitate si interiorizare. Cu toate acestea, Soarele abia ce a intrat intr-o conjunctie cu Mercur, care e la 3 grade de Luna Noua. Este posibil ca in atmosfera generala sa fi ramas inca o “bazaiala” pe fundal, care ne impinge sa cautam stimularea si conversatia.

In zodia Racului este posibil sa fim directionati catre viata imaginara. Fiind una dintre cele mai fertile zodii ala zodiacului tropical, Racului este guvernat de Luna. Astfel, acesta este un moment puternic si ideal pentru plantarea semintelor si intentiilor.

Folositi aceasta Luna Noua pentru a va acorda cu mesajele din subconstient, care s-ar putea sa apara. E posibil ca multe idei bune sa va dea tarcoale, insa concetrati-va atentia doar pe acelea care rezoneaza cu adevarat cu intuitia dumneavoastra. Despre asta este aceasta Luna Noua – despre a intra in contact cu acele impresii/senzatii pe care le primim cu privire la lucrurile din jur, care sfideaza logica si normalul.

Viata inconstienta, imaginara, are o putere considerabila la aceasta lunatie. Acesta este, de asemenea, un moment pentru magie, mister si intimitate profunda. Trecand recent peste Solstitiul de vara in Emisfera Nordica (Solstitiu de iarna in Emisfera Sudica), am depasit pragul critic al ciclului anual al Soarelui.

Solstitiul de Vara este un moment care ne reveleaza creativitatea, indemnandu-ne sa ne bucuram de abundenta care ne inconjoara. Exista atat de multa viata si vitalitate in aceasta perioada a anului, iar cu Mercur in apropierea acestei lunatii se poate simti ca si cum sunt foarte  multe lucruri de facut, insa nu stim de unde mai exact sa incepem.

Luna Noua in Rac spune: “incepe cu acel lucru care iti atinge cu adevarat inima”. Pentru a auzi ce ne spune inima, trebuie sa evitam orice distragere si orice lucru care ne-ar putea coplesi prin prea multa activitate. Faceti un scop la aceasta lunatie de a sta in randul doi si de a va reincarca bateriile. Cand veti face asta, va va fi mult mai usor sa intrati in contact cu ghidul vostru interior.

Acestea fiind spuse, Luna Noua in Rac va evidentia nevoile voastre de securitate, siguranta si grijile voastre vis-à-vis de planul domestic. Este foarte posibil ca, atunci cand va veti faceti planuri, sa tineti cont cu adevarat de toate aceste aspecte.

Soarele a intrat recent in opozitie cu Saturn, care se afla in punctul sau culminant. Aceasta opozitie cu Saturn ne va face pe multi dintre noi sa ne concentram asupra planurilor si scopurilor pe termen lung, asupra strategiilor si colaborariloe, realizand in acelasi timp limitarile impuse de viata.

O Luna Noua in Rac poate, de asemenea, sa amplifice nesigurantele emotionale, fricile si vulnerabilitatile, in fata realitatii dure si a obstacolelor.

Cu toate acestea, Luna Noua in Rac ne indeamna sa avem incredere in procesul in care ne aflam. Aceasta parte intunecata a Lunii nu aduce cu sine rezolutii, ci mai degraba dorinta de a face acei primi pasi, pentru a putea transforma visele noastre in realitate.

Cautati in jur sprijinul pe care il aveti deja. Acordati-va timp si aratati recunostinta si iubire. Luna Noua spune “iti vei gasi calea, doar asculta-ti inima!”.

Traducere si adaptare: Alice Danila

Sursa: http://www.kosmicmind.com

Imagine: www.pinterest.com

Cercul Moon Sisters - Cortul Rosu: Ceremonie de Sanziene

sanziene
Sezatoare-Cortul Rosu: Sarbatoreste ziua Iei si Sanzienele in Cercul Moon Sisters!

Draga Sora,

Te invit pe 24 iunie, la intalnirea noastra lunara, care are loc la Luna Noua, in #CortulRosu – Cercul Moon Sisters, cu ocazia Zilei Universale a Iei si a Sarbatorii Sanzienelor.

☽ Structura intalnirii:
– Deschiderea Cercului Sacru – conectarea cu cele 4 directii si cu cele 4 elemente;
– Cercul de Impartasire – Descarcare emotionala;
– Ritual de Luna Noua – plantam intentiile pentru urmatorul ciclu;
– Darul si Umbra Arhetipului Mamei – Zeitza Demetra;
– Meditatie – Conectarea cu Darul Mamei;
– Meditatie de Vindecare a Mamelor Ancestrale;
– Rugaciunea Apei – Ceremonie de Conectare cu Pantecul;
– Rugaciunea Focului – Ritual de Purificare de Sanziene;
– Inchiderea Cercului Sacru.

☽ Cortul Rosu este pentru tine daca:
– Simti nevoia sa te conectezi si cu alte surori care sunt pe aceeasi frecventa cu tine;
– Simti nevoia sa te reconectezi la esenta ta feminina;
– Simti nevoia sa te descarci emotional dupa o perioada intensa;
– Simti sa lucrezi cu tine intr-un spatiu sacru dedicat femeilor;
– Simti nevoia de sustinere pentru aceasta etapa din viata ta;
– Simti sa te reconectezi cu natura ta ciclica;

La aceasta intalnire o sa lucram cu Arhetipul Mamei – Demetra – Conectarea la Mama Pamant

Vom face o meditatie ghidata in care ne vom conecta cu Demetra interioara, cu arhetipul feminin care guverneaza chakra a 4 a – inima.
Prin aceasta calatorie, in subconstient, te vei conecta la puterea ta interioara. Astfel incat sa poti face alegeri mai iubitoare.

☽ Conectarea la Demetra – Arhetipul Mamei este ideala pentru surorile care:
– Simt ca sunt deconectate de corpul lor;
– Si-au neglijat nevoile, pun nevoile celorlalti mai presus de ale lor;
– Sunt rebele spre auto-distrugere;
– Simt nevoia sa se impamanteze;
– Simt nevoia sa se reconecteze cu blandetea, cu Mama din ele si elementul Pamant.
– Simt nevoia sa se ingrijeasca si sa se accepte;
– Simt nevoie sa-si reconcilieze relatia cu mama;
– Sunt prea masculine si fac abuz de putere;
– Se pregatesc sa devin mame;
– Au nevoie sa curete blocajele de la nivelul chakrei inimii, a 4 a;
– Nu au relatie sanatoasa cu mamele lor si le este frica ca o sa devina ca ele.

☽ Cercul contine: Meditatii – Ritualuri – Discutii – Calatorii Shamanice – Shamanism Feminin – Curatari – Vindecari – Energizari – Activari.

☽ Unelte folosite in Cerc: toba shamanica, cristale, unelte de fumigatie, altar, seminte, apa, focul, Luna, Pamantul, evantaie shamanice, carti oracol, cantece;