The-Cosmic-Energy-of-the-June-20th-Solstice-2017Solstitiul de vara pica in acest an pe data de 21 iunie, marcand cea mai lunga zi din an in Emisfera Nordica si cea mai scurta zi din an pentru Emisfera Sudica. In Emisfera Nordica, Solstitiul din luna iunie reprezinta climaxul anului si punctul culminant al celei mai inalte energii.

Solstitiul de vara este un moment de lumina, de masculinitate si de expansiune catre exterior.

In Emisfera Sudica, Solstitiul de vara reprezinta cel mai jos punct al energiei din acest an. Solstitiul de iarna este un moment al intunericului, al feminitatii si al expansiunii la interior.

Indiferent unde locuiti, puteti simti energia acestui Solstitiu observand-o pe Mama Natura. In Nord, zilele sunt insorite, cerul este albastru si toata natura freamata. In Sud, zilele sunt reci si gri, iar natura mai mult se odihneste.

In mare parte, Mama Pamant rezuma acum toate energiile care sunt in jurul nostru in acest moment din an si ne arata pe ce anume ar trebui sa ne concentram energiile.

Cei care locuiesc in Emisfera Nordica sunt binecuvantati cu o energie inalta si dorinta de a iesi afara, de a face lucruri, in timp ce locuitorii Emisferei Sudice sunt binecuvantati cu o energie mai joasa, care este mai potrivita pentru odihna si reflectie.

Cu toate ca exista diferente in energiile Solstitiului, energia cosmica sau planetara este aceeasi, indiferent de locul in care traiti. Pe cer, planetele incep sa se aseze pentru Super-Luna Noua care va avea loc pe data de 23 iunie.

Aceasta Luna Noua face parte dintr-un ciclu mai lung, ce a inceput in luna mai si care va ajuta la cristalizarea lucrurilor, aducand cu sine un inceput nou, proaspat. Aceasta energie, impreuna cu Solstitiul, ne va ghida pe noi toti sa incepem sa ne gandim la viata noastra cu ochi noi.

Vom fi ghidati sa ne analizam si sa ne revizuim gandurile, cuvintele si actiunile, pentru a face acele ajustari care sa reflecte viata pe care ne dorim sa o traim.

Energia cosmica din preajma acestui Solstitiu, pana la Luna Noua, este una intensa. Este ca si cum Raiul se deschide catre noi si lumineaza zonele si aspectele din viata noastra care eu nevoie de mai multa atentie.

Ni se va cere sa fim la potentialul nostru maxim si sa incepem sa ne aliniem scopul nostru cu calea nostra suprema.

Scopul nostru pe acest Pamant este de a fi sinceri cu noi insine si de a ne urma chemarea inimii, desi acest lucru poate fi destul de delicat in anumite momente. Cu cat stam mai mult in adevar fata de noi insine, cu atat mai usor se va desfasura calatoria noastra.

Energia acestui Solstitiu ne va chema sa primim cu inima si bratele deschise noul si sa celebram felul in care suntem si misiunea sufletului nostru pe care am venit sa o indeplinim.

Acesta este un moment excelent pentru a reevalua viata noastra si pentru a urmari orice scop, vis sau dorinta pe care le-am avut in minte. De asemenea, a sosit momentul sa facem un pas inainte si sa punem planurile noastre in actiune. Nu va fie teama! Timpul pentru a incepe este acum!

In Emisfera Nordica este momentul perfect pentru a ne indrepta catre oamenii din jurul nostru, pentru a colabora si a pune ideile noastre in lume, ca sa le poata vedea si ceilalti din jur.

In Emisfera Sudica este momentul perfect pentru a ne gandi/analiza, pentru a lua notite si a ne canaliza creativitatea pentru a gasi solutii, strategii si idei noi.

Cu totii am ajuns intr-un punct din acest an in care este momentul sa iesim din zonele noastre de confort, de a ne ridica si de a pune in practica planurile noastre. Este momentul sa ne construim vise mai mari, sa avem ambitii mai inalte si sa gasim din ce in ce mai multa bucurie.

De fapt, daca nu stiti de unde sa incepeti cu acesta energie, incepeti prin a va urma bucuria, iar restul se va aseza de la sine.

Viata este uneori ciudata, insa este de ajutor sa ne amintim ca dincolo de toate lectiile sufletului nostru si crestere, suntem aici pentru a ne simti bine.

Daca nu faceti nimic altceva pentru restul anului, atunci doar concentrati-va pe a folosi energia cosmica a acestui Solstitiu pentru a aduce cat de multa bucurie puteti in vietile voastre.

Traducere si adaptare: Alice Danila

Sursa: https://www.consciousreminder.com

 

Ceremonie de Sanziene la Luna Noua

sanziene
Sezatoare-Cortul Rosu: Sarbatoreste ziua Iei si Sanzienele in Cercul Moon Sisters!

Draga Sora,

Te invit pe 24 iunie, la intalnirea noastra lunara, care are loc la Luna Noua, in #CortulRosu – Cercul Moon Sisters, cu ocazia Zilei Universale a Iei si a Sarbatorii Sanzienelor.

☽ Structura intalnirii:
– Deschiderea Cercului Sacru – conectarea cu cele 4 directii si cu cele 4 elemente;
– Cercul de Impartasire – Descarcare emotionala;
– Ritual de Luna Noua – plantam intentiile pentru urmatorul ciclu;
– Darul si Umbra Arhetipului Mamei – Zeitza Demetra;
– Meditatie – Conectarea cu Darul Mamei;
– Meditatie de Vindecare a Mamelor Ancestrale;
– Rugaciunea Apei – Ceremonie de Conectare cu Pantecul;
– Rugaciunea Focului – Ritual de Purificare de Sanziene;
– Inchiderea Cercului Sacru.

☽ Cortul Rosu este pentru tine daca:
– Simti nevoia sa te conectezi si cu alte surori care sunt pe aceeasi frecventa cu tine;
– Simti nevoia sa te reconectezi la esenta ta feminina;
– Simti nevoia sa te descarci emotional dupa o perioada intensa;
– Simti sa lucrezi cu tine intr-un spatiu sacru dedicat femeilor;
– Simti nevoia de sustinere pentru aceasta etapa din viata ta;
– Simti sa te reconectezi cu natura ta ciclica;