eye-cosmos-awakeningSufletele trezite au tendinta de a se atrage reciproc imediat. Este mai usor pentru acestea sa isi recunoasca  vibratia pe durata intalnirii.

Daca sunteti una dintre aceste persoane trezite, atunci puteti sa observati imediat alte suflete trezite, aproape peste tot unde mergeti. Unele sunt complet trezite, in timp ce altele sunt abia la inceputul procesului.

Atunci cand observati ca alte persoane au probleme cu propriul proces, este datoria voastra sa le ghidati.

Cum functioneaza procesul de trezire?

Trezirea este un proces continuu, insa exista anumite intamplari sau puncte de cotitura care au loc. Aceste evenimente transforma viata unei persoane.

Pentru a intelege mai bine acest proces de trezire trebuie sa il intelegem pe de-a-ntregul, cu fiecare etapa.

Etapa 1: Nelinistea
Nelinistea incepe sa iti cuprinda sufletul. Te simti frustrat sau dezamagit de modul in care decurge viata ta. Simti ca ceva nu functioneaza cum trebuie. Exista acea dorinta arzatoare de a face niste schimbari si de a-ti lua viata inapoi. Ideea ca viata ta este propria-ti responsabilitate incepe sa incolteasca si faci tot posibilul sa iei fraiele in propriile maini.

Realizezi ca propria-ti fericire nu depinde de alti oameni sau de alte circumstante din exterior. Intentia ta este aceea de a-ti lua puterea inapoi, de a-ti activa energiile, chakrele si sufletul. Trezirea a inceput in momentul in care ai deschis ochii.

Etapa 2: Epifania
Incepi sa vezi viata intr-o lumina diferita. Incepi sa experimentezi emotii extazice precum binecuvantarea, euforia, libertatea. Insa in pofida acestora, durerea este inca prezenta.

Emotiile care au legatura cu trecutul tau incep sa te confrunte. Incepi sa te intrebi modul in care ai ales sa iti traiesti viata. Incepi sa pui tot sub semnul intrebarii si sa provoci orice.

Etapa 3: Impingerea si tragerea
Un atac asemeni unui razboi incepe. Esti prins in dilema de a inchide sau a deschide ochii. Frica incepe sa se strecoare in tine. Iar asta se intampla deoarece nu esti pregatit pentru consecintele pe care le-ai avea de confruntat daca alegi calea trezirii. Ideea de a te arunca in necunoscut este mult prea inspaimantatoare, mai ales atunci cand se suprapune cu colapsul tuturor lucrurilor din jurul tau. Totul incepe sa devina lipsit de sens: viata ta, credintele tale. Incepi sa te blochezi si sa devii confuz.

Incepi sa observi ca mergi pe terenuri instabile, care pot exploda in orice moment. Acest moment este unul critic pentr cei care continua pe aceasta cale de transformare si nu mai inchid ochii.

Etapa 4: Intunericul
Totul in jurul tau incepe sa se naruie, iar tu te gasesti in intuneric. Insa trebuie sa stai in intuneric, pentru a intelege mai multe despre lumina. S-ar putea ca starea lumii sa te afecteze: saracia, lacomia, chiar si starea mediului inconjurator. Te intrebi de ce s-au intamplat toate acestea.

Sentimentul de depresie te face sa te intrebi cum te vei integra in societate. Dorinta de a fi singura, de a fi in natura, de a deveni un pustnic, arde in tine. Te simti singur si pierdut, deoarece nimeni nu intelege prin ce treci. Nu ai nimic de ce sa te agati, in fara de cautarea raspunsului pentru intrebare “Cine sunt?”.

Etapa 5: Conectarea
Simti ca nu este nevoie sa schimbi nimic in lume. S-ar putea sa faci acest lucru schimbandu-te pe tine. Usor, usor simti conexiunea dintre tine si intreaga lume.

Focusul tau se muta catre iubire si recunostinta. Simti impulsul de a cauta si de a invata cat mai multe despre spiritualiate si despre tot ce tine de metafizica. Dai curs acelor impulsuri. Perceptia ta asupra lumii se schimba si realizezi ca ai fost trimis pe Pamant pentru un scop mai inalt.

Etapa 6: Sincronicitatea
Incepi sa apreciezi interconectarea dinte toate: natura, animale, stele. Simti ca esti parte a universului. Constiinta ta se expansioneaza, incepi sa vezi lumea mai profund si mai conectat.

Odata cu largirea intuitiei tale si a abilitatilor tale psihice, egalitatea si unicitatea tuturor lucrurilor sunt din ce in ce mai clare pentru tine. Sincronicitatea incepe sa se manifeste in viata ta. Realizezi ca ceea ce modeleaza realitatea ta sunt gandurile, emotiile si sentimentele tale. Incepi usor-usor sa iti schimbi si sa-ti transformi stilul de viata, pentru a sustine acest lucru.

Etapa 7: Autenticitatea de sine
In aceasta noua etapa a trezirii simti ca esti unul cu universul. Obtii mai multa claritate cu privire la scopul tau. Lucrurile materiale nu mai conteaza pentru tine. Te concentrezi pe puterea suprema a energiei si intentiei.

Sinele tau real, autentic, incepe sa se iveasca. Acest sine autentic este ceea ce te ghideaza catre scopul tau mai inalt. Iar scopul tau mai inalt este acela de a impartasi sinele tau autentic cu intreaga lume.

Etapa 8: Constiinta superioara
Atunci cand te aliniezi cu sinele tau autentic, ideile incep sa iti invadeze mintea in mod dramatic. Atragi abundenta prin ideile si creatiile tale. Apare inspiratia. Incepi sa iti vezi destinul mult mai clar, iar lucrurile incep sa se deschida si sa se desfasoare.

Viata ta incepe sa se tranaforme. Experientele si oamenii din jurul tau incep sa reflecte starea ta de constiinta superioara. Provocarile ce apar in calea ta nu te mai perturba, pentru ca esti echipat complet din punct de vedere emotional si spiritual. Sau iti atragi lectii pe un nivel nou, este provocarea de a sta in lumina.

Etapa 9: Co-creatia
Pe masura ce iti continui calatoria, realizezi ca tu co-creezi cu Divinul. Lucrurile incep sa devina mai bune, mai mari, curgand intr-un flux atunci cand te abandonezi complet in el si lucrezi cu Divinul. Simti ghidarea in timp ce creezi impreuna cu Sursa de energie.

Incepi sa te conectezi cu ghizii spirituali, ingerii pazitori si cu sinele tau superior. Intuitia si darurile tale psihice incep sa se dezvolte si mai tare.

Etapa 10: Iubirea neconditionata
Incepi sa fii in acord cu iubirea neconditionata, pe masura ce lucrezi cu Divinul. Simti ca esti indragostit, radiezi si simti iubire. Devine clar pentru tine ca aceasta viata este temporara. Si ca iti este data ca sa experimentezi si sa te bucuri.

Incepi sa intelegi ca intreg procesul de trezire este ca sa iti faca viata mai usoara, mai plina de pace si mai sigura.

Daca rezonezi cu aceste etape, atunci esti pe drumul cel bun in procesul tau de trezire.

! Completare Moon Sister
Etapa 11: Impamantarea si acceptarea dualitatii: Conectarea la umanitate
Multi oameni spirituali ajung sa fie deconectati de Pamant si de realitatea de zi cu zi. Cheia este sa accepti si sa integrezi spiritul in materie. Daca te-ai trezit, intoarce-te in trib si fii un stalp. Stiu ca o sa fie un drum singuratic si greu pentru unii, dar de asta suntem aici. Fuga nu este o solutie. Scopul este sa trezim spiritul in corp. Sa onoram viata umana. Si pentru ca nu s-a mai intamplat asta pana acum, nu avem manualul de functionare din pacate. Multi dintre noi suntem deschizatori de drumuri. Va recomand sa aveti incredere in darurile voastre, in vise, si sa aveti curajul sa incepeti sa manifestati!

Sursa: https://www.lifecoachcode.com

Traducere si adaptare: Alice Danila

Imagine: pinterest.com