Pink-Moon-500x375-2Pe 9 iunie, pasionatii vor putea vedea un tip special de Luna Plina, ce are loc o singura data pe an: mini-Luna sau o Luna Plina care va parea mai mica decat de obicei.

Aceasta luna este cunoscuta printre colonizatorii europeni ai Americilor drept Luna Roz. Celticii o numeau Luna Cailor, in timp ce unii bastinasi din America de Nord au numit-o Luna Capsunilor, deoarece in iunie era momentul in care culegeau capsunile salbatice.

Asadar, ce ne rezerva aceasta puternica Luna Plina pentru perioada urmatoare?

Aceasta mini-Luna Plina indica un punct de turnura sau o mini-criza ce va implica relatiile sau aspectul financiar din viata voastra, ce continua ca un proces de transformare care a inceput in voi in urma cu doua saptamani. Aceasta Luna Plina care transforma si vindeca durerile devastatoare cauzate de boala, inima franta, camine distruse sau probleme financiare.

Aceasta Luna Plina in Sagetator aduce cu sine anxietate, pierdere de energie, perversiune si rautate. Odata cu aceasta luna, apar si secretele, gelozia sau probleme cu familia/rudele.

Forte si polaritati din viata voastra primesc acum recunoastere. Acestea pot include lupte precum ego versus emotii, serviciu versus viata familiala, sau ce ai nevoie versus ce iti doresti. Tensiuni interne si presiuni externe pot duce pana la conflict personal si crize care va pot drena de energie.

Trasaturile lunare ale emotiilor si instinctelor ating puncte culminante la Luna Plina. Folositi puterea emotionala si intuitia crescute pentru a depasi orice obstacol. Constienta din subconstient permite sa va uiati la relatiile voastre personale intr-un mod impartial si echilibrat. Veti vedea cu claritate orice dinamica in relatii sau sentimente negative ce provoaca dezechilibru.

Toate aceste emotii care ies la suprafata va pot face sa va doriti sa va salvati sau, in cele mai multe cazuri, atunci cand vedeti ca apar probleme la altii, sa va doriti sa le rezolvati.

Cei afectati de aceasta Luna Plina trebuie sa fie totusi atenti, astfel incat salvarile lor sa nu se transforme in complexul salvatorului, deoarece cand acest aspect  apare, prinde radacini. In aceasta perioada putem sa ne simtim sufocati sau sa fim cei care sufoca.

7ea6126b8f391eb1745d43581d2f0874O relatie sanatoasa poate trece prin niste momente dificile, insa va continua sa evolueze si mai mult. Relatiile care scartaie s-ar putea sa sufere de neloialitate sau alte forme de lipsa de respect. Incercarea de a-ti satisface nevoile intime cu o persoana straina doar va cauza probleme, din cauza neatentiei sau a standardelor joase.

Autodisciplina si maturitatea emotionala va vor ajuta sa treceti prin toate acestea. Incercati sa depasiti sentimentele de vinovatie cu privire la trecut. Expunandu-va vulnerabilitatile emotionale si deschizandu-va fata de cei dragi veti intari legaturile necesare pentru a depasi criza.

Lunile Pline au tendinta de a ne face sa ne curatam si sa ne eliberam de lucruri din viata noastra, asa ca trebuie sa ne asiguram ca suntem in control si ca nimeni nu ne forteaza mana! Uneori putem sa ne eliberam de anumite lucruri pe care mai apoi sa le regretam, din cauza emotiilor exacerbate si a reactiilor impulsive.

Aceasta rana de Luna Plina ar putea aparea acolo unde ne-am simtit speriati, tradati sau corupti. Rana ar putea proveni din certuri cu familia, o problema de mostenire sau o trasatura ancestrala/mostenita mai putin placuta.

Karma pozitiva si evolutia sufletului vor veni din transformarea si vindecarea voastra completa din urmatoarele doua saptamani.

Sursa: https://www.consciousreminder.com

Traducere si adaptare: Alice Danila

 

Cercul Moon Sisters: Ceremonie la Luna Plina-Earth Yoni Blessing

9 iunie
Cercul Femeilor Trezite!

Dragi Surori,
Va invit in Cercul Moon Sisters la o Ceremonie de Luna Plina, in care o sa experimentam un Ritual de Luna Plina si Acordajul Energetic la Mama Pamant – Earth-Yoni Blessing.

De cateva saptamani ne simtim poate mai obosite. Unele dintre noi am simtit schimbari la nivel fizic: dureri de spate, dureri de cap, oboseala, stari de anxietate etc. Asta pentru ca Mama Pamant primeste coduri noi. Acest acordaj energetic pe care vi-l propun, ne ajuta sa ne impamantam si sa fim si mai conectate cu Mama Pamant. Vom ancora noua energie atat in vietile noastre cat si in Noul Grid al Pamantului.

☾ Ce o sa experimentam:
– Deschiderea Spatiului Sacru
– Meditatia “Copacul Pantec”
– Conectarea la Cercul de Putere a Surorilor – Cercul de impartasire – descarcare emotionala
– Detoxifierea corpului fizic prin Limbajul Luminii
– Ritual de Luna Plina:
– Rugaciunea Apei – Purificarea Pantecului
– Acordajul individual la Mama Pamant – Eath-Yoni Blessing
– Energizarea Pantecului
– Inchiderea Spatiului Sacru