63ea58b173ff01803a946ae9ca281da11. Au un puternic simt al identitatii
Sufletele batrane stiu cine sunt, ceea ce inseamna ca stiu, de asemenea, in detaliu, ce isi doresc si ce nu isi doresc de la un partener; ce functioneaza si ce nu. Desi acest lucru este fantastic, in sensul de a avea posibilitatea de a alege intelept, in instanta finala, acest lucru le micsoreaza perspectivele destul de tare.

2. Lasata necontrolata, super-intuitia lor le poate strica relatiile
Adesea, sufletele batrane sunt predispuse sa analizeze tot, din cauza modului profund sensibil in care sunt ele construite. Capacitatea lor de a se ingrijora si de a face presupuneri poate rupe o relatie care nu are o fundatie extrem de solida.

3. Multe suflete batrane sunt prinse in relatii de tip flacara geamana
Aceste suflete sunt atasate sau traiesc cu persoane cu care nu vor ramane; insa cu care vor avea o conexiune intensa, din care au de invatat si din care pot creste/evolua destul de repede.

4. De cele mai multe ori, sufletele batrane au un scop mai inalt de care trebuie sa se ocupe – un scop de la care o relatie de iubire i-ar distrage.
Sufletele batrane au, de obicei, destul de multe de rezolvat si realizat inainte de a gasi iubirea. Asta pentru ca sufletele batrane iubesc profund si complet. Daca ar iubi prea devreme, acest luctu i-ar tine de la celelalte lucruri importante pentru care sunt aici sa le faca.

5. Nu se vor multumi cu altceva in afara de sufletul pereche.
Sufletele batrane au nevoie de mai mult decat o relatie superficiala, banala. Sub nicio forma nu se vor multumi cu putin, iar uneori, acest lucru se transpune in a fi singuri mai mult decat majoritatea oamenilor.

6. Desi poate cunoaste pasiunea cu multe persoane, putine vor fi acelea compatibile.
Deoarece simt atat de profund, iar alte persoane le gasesc fascinante, este usor pentru sufletele batrane sa gaseasca acea infatuare. Dar sa fie cu cineva care este cu adevarat cel mai bun prieten al lor, confident intim si iubit, este o provocare.

7. Sufletele batrane nu tind sa iasa si sa cunoasca alte persoane in metodele moderne.
Chiar daca nu au nimic impotriva intalnirilor pe internet, acest lucru nu le vine intotdeauna in mod natural, la fel cum nu sunt atrase nici de a agata intamplator la un bar sau sa se duca la o lipeala.

8. Sunt vindecatori innascuti, iar adesea atrag persoane care au nevoie de ajutor, nu de iubire.
Iar atractia este reciproca. Aproape nimic nu face un suflet batran sa se simta mai bine decat posibilitatea de a ajuta pe cineva care are nevoie cu adevarat. Cu toate acestea, la un anumit punct in viata, este crucial pentru ele sa realizeze faptul ca trebuie sa isi aleaga un partener, nu un invatacel sau o relatie de “mila”.

9. Sufletelor batrane le displace “jocul”.
Jocul intalnirilor este obositor pentru o persoana cu suflet batran. Acestea sunt complet dezinteresate de tot ce se face de dragul de a arata cool sau de “greselile” care alte persoane le considera un mare nu (cum ar fi la cat timp dupa prima intalnire dai un mesaj). Toate aceste nu sunt instinctive pentru un suflet-batran si il pot stresa mai mult decat sa il distreze.

10. Au standarde foarte inalte.
Sufletele batrane au asteptari mari de la ele insele, astfel ca, in acelasi fel, au asteptari mari si de la parteneri. In timp ce acest lucru este foarte bun, aceasta calitate trebuie, de asemenea, tinuta sub control. Este mult mai important sa fim capabili sa acceptam anumite calitati care nu corespund standardelor noastre, decat sa-i facem vant unei persoane pentru ca nu este perfecta.

11. Sufletele batrane au “bagaje”.
Persoanele care si-au dezvoltat sinele interior rapid au facut asta dintr-un anume motiv: au fost nevoite sa faca fata unor situatii, sa creasca sau au avut de invatat din niste experiente provocatoare pe care viata le-a pus in calea lor. In timp ce asta este un lucru foarte bun pentru sine, lucrurile ramase nerezolvate pot sa se manifeste adesea in relatiile apropiate.

12. Sufletele batrane simt frica la fel de intens precum simt iubirea.
Gradul de intensitate in care un suflet batran iubeste ceva este direct proportional cu nivelul fricii de a pierde acel ceva sau de a nu fi “suficient de bun” pentru acea iubire. Sufletele batrane nu doar iubesc intens, ele simt tot intens, de asemenea, iar uneori, acest lucru sta in calea unor lucruri extraordinare ce se afla in fata lor.

Sursa: http://educateinspirechange.org

Traducere si adaptare: Alice Danila

Imagine: pinterest.com