brave-tiger-designs-new-moonAceasta Luna Noua o puteti experimenta fie dintr-un spatiu al disperarii si suferintei cauzate de pierdere, confuzie si haos in vietile voastre, fie intr-o energie a recunostintei pentru experientele pe care le-ati trait si lectiile invatate. Scurta viata pe care o avem trebuie onorata, iar nostalgia vremurilor trecute trebuie celebrata.

Aceasta Luna Noua poate fi un moment destul de emotional, impregnat de simtul dorintei de spatiu pentru a fi singuri. Cu toate acestea, comunitatea este importanta si ea la randul ei. Ar fi ideal sa va gasiti un sprijin fiind intr-un spatiu al frumusetii, iubirii si intrebarii, decat in intunecatul spatiu al disperarii. Desi Luna Noua este un moment de intoarcere la interior, de resetare a prioritatilor si intentiilor, aceasta Luna Noua din Mai aduce cu sine un element de a ne intoarce catre comunitate pentru sprijin si suport.

Aceasta Luna Noua ne invita sa iertam tot ceea ce credem ca este sau a fost gresit, astfel incat sa putem trece peste, pentru a ne implini cele mai profunde dorinte. Daca inca mai rumegati lucruri din trecut cu resentiment, vina, rusine sau furie, atunci acesta este momentul propice pentru a va elibera.

Am intrat in semnul de Aer al Gemenilor, odata cu aceasta Luna Noua. Astfel ca vom simti mai puternic dorinta de a socializa, de a ne conecta, de a calatori, de a face schimb si de a impartasi informatie. Semnul Gemenilor scoate la inaintare nivelele noastre cele mai inalte de flexibilitate, adaptare si stimulare a iubirii. Mentalul mutabil al Gemenilor, natura sa de aer, permit acestui semn sa ia dualitatea si paradoxul si sa le poata integra, sintetiza si transmuta intr-o clipita, la 180 de grade, intr-o noua perceptie, o noua viziune, un nou tipar si in noi optiuni. Gemenii sunt inzestrati intrinsec cu darul comunicarii in toate formele sale – scris, vorbire, traducere, negociere, predare, abilitatea de a conecta lucrurile cu claritate.

Luna Noua in Gemeni aduce cu sine niste energii masculine provocatoare si, de asemenea, niste usi deschise. Masculinul vine si din faptul ca majoritatea planetelor sunt in semne de foc si de aer – Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator. Avem un trigon in semne de foc ce ne ajuta sa facem schimbari in viata noastra cu Uranus, Saturn si Nodul Nord. Suntem inspirati, entuziasti in a ne schimba vietile intr-un fel in care sa ne permita sa crestem si sa primim deschisi noua inspiratie, un nou combustibil pentru foc. Ajutorul apare in calea noastra, iar noi suntem dispusi sa muncim pentru a aduce o mai buna organizare, mai multa disciplina si ordine in haos. Putem sa simtim la nivel intuitiv ca exista o cale de crestere si de inaintare in domeniul nostru. Aproape ca ne surprindem cu dorinta noastra de a ne elibera (asta daca nu staruim in rezistenta). Cu Saturn retrograd acum, s-ar putea sa reconsideram la nivel intern actiunile noastre, simtind psihicul nostru cum abia se misca sau curge in directia schimbarii (dupa caz). Realitatea interioara precede realitatea exterioara.

Pe de alta parte, Marte trece prin Gemeni iubind viteza si campul deschis larg pe care il poate acoperi. Imediat dupa aceasta Luna Noua, Marte (combustibilul) il provoaca extrem pe Saturn (frana). Acest lucru va fi resimtit intr-un mod iritant si ne poate pune la incercare rabdarea, lasandu-ne cu senzatia de izolare si inadecvare, precum si cu decizii de trecere la actiune greu de luat. Ideal ar fi sa nu lasam aceasta energie efervescenta a lui Marte sa ne prajeasca mintile, ca reactie la. In schimb, putem sa folosim aceasta energie pentru a analiza cu mare atentie situatia, lasand ca nemultumirea fata de context sa devina un propulsor.

Frustrarile legate de o anumita situatie pot deveni un imens factor de motivare.

Guvernatorul Mercur nu este prea bine aspectat, dar se pare ca Uranus in Berbec, “octava mai inalta” a lui Mercur, se descurca mult mai bine! Mercur reprezinta mintea logica, insa Uranus duce mintea la un nou nivel al intuitiei, eliberat de traditii si natiuni preconcepute/sabloane. Aici avem intelepciunea metafizica, inventia, geniul si comunicarea telepatica sau clarvederea – asta e altceva!

Soarele si Luna au o relatie dificla cu Pluto (si Juno, ce guverneaza relatiile asumate). Putem anticipa o crestere in intensitate si o zbatere, precum si urgenta dizolvarii a orice ne tine departe de autoimputernicire si conectare cu calea noastra. Exista o lupta puternica cu demonii din interior, insa niciodata nu am fost mai bine echipati si inzestrati ca acum pentru a aduce aceste parti din noi la lumina. Atunci cand Soarele si Luna se impung simultan cu Pluto, subconstientul colectiv este stimulat si se manifesta in vazul tuturor, la fel ca si cel personal, lucrand la apropierea intregului de momentul trezirii.

Fagaduiti-va sa va constientizati propriile rezistente, secretele, ezitarile de a fi vulnerabili si punctele in care va simti lipsiti de putere. Relatiile voastre vor fi o oglinda magica, reflectandu-va pe voi insiva. Stapaniti si asumati-va ceea ce vedeti si auziti. Energia este subtila, insa palpabila pentru aceia dintre voi care sunt acordati cu pasiunea jocului dramei noastre colective.

Folositi oportunitatea acestei Luni Noi pentru a va reseta viziunile asupra orizontului de viitor care il doriti pentru voi insiva. Intentiile puternice si viziunile vor naviga prin noi in aceasta etapa majora de tranzitie de acum si pana in 2020.

Sursa: https://thepowerpath.com

Traducere si adaptare: Alice Danila

Sursa imagine: pinterest.com

Eveniment Facebook

banere pentru workshopuri

Citeste si Moon Sister Oracle pentru aceasta Luna Noua:
Ghidarea Mamei Pamant si a Divinului Feminin pentru fiecare Arhetip Feminin

Aceasta etalare are menirea sa te sprijine in a identifica intentiile pentru ciclul urmator. Ne arata ce trebuie sa invatam pentru a ne cultiva si manifesta intentiile la urmatoarea Luna Plina.

FullSizeRender (22)