april-new-moon-astrology-2017Luna Noua din aceasa luna va avea loc pe data de 26 aprilie, in semnul de pamant al Taurului si va aduce cu sine energii noi, proaspete.

 

Aprilie a fost o luna interesanta, deoarece mai multe planete sunt in mers retrograd. Acest lucru a facut ca aprilie sa fie resimtita ca o luna cumva inceata, taraganata. Si cel mai probabil, lucruri din trecut, pe care le consideram rezolvate, clarificate, au iesit din nou la suprafata, pentru a fi revizitate si reevaluate.

 

Este posibil ca energia acestei luni sa va fi facut sa va simtiti ca si cum v-ati invartit intr-un cerc. Insa sa stiti ca aceasta Luna Noua va aduce cu ea schimbarea – o schimbare lenta, insa fara doar si poate, o schimbare in sine!

 

Aceasta Luna Noua are loc in practicul semn de pamant al Taurului, ceea ce inseamna ca anumite lucruri va trebui sa le verificam de doua ori si sa evaluam in detaliu lucrurile, inainte de a trece la actiune.

 

Desi insasi Mama Luna va aduce schimbare si noi inceputuri, energia Taurului ne va cere cu adevarat sa ne miscam lent si sa ne gandim cu adevarat la siguranta noastra.

 

Energia Taurului este despre a ne asigua ca am creat o fundatie solida, inainte de a ne arunca cu capul inainte. Pentru a face asta, energia Taurului ne ghideaza sa ne gasim zona de confort si sa construim din acest loc.

 

Daca de la inceputul anului si pana acum ne-am simtit imprastiati in toate directiile, aceasta Luna Noua ne va ajuta sa ne gasim zona de confort. Cu alte cuvinte, aceasta Luna Noua ne va ajua sa ne gasim stabilitatea si siguranta in viata, astfel incat sa inaintam cu mai multa usurinta.

 

Acest lucru s-ar putea sa ne ia ceva timp, prin incercari si greseli. Insa daca urmam energia acestei Luni Noi si ii permitem sa ne ghideze, vom gasi punctul perfect din care sa incepem sa ne construim propriul imperiu.

 

Energia acestei Luni Noi s-ar putea sa nu o simtim imediat, tinand cont de faptul ca energia Taurului este una lenta si foarte metodica. Ea se misca in ritmul ei, iar la inceput s-ar putea sa ne fie greu sa observam incotro ne ghideaza aceasta Luna Noua.

 

Energia retrograda va amplifica, de asemenea, aceste trairi si probabil se va simti ca si cum mergem printr-o ceata deasa, pentru restul acestei luni. Acest lucru va fi resimtit pentru putin timp, iar energia cosmosului va incepe sa se miste din nou. De fapt, daca folosim aceasta energie si o lasam sa ne ghideze, ea poate fi extrem de productiva.

 

Luna Noua din aprilie ne va ajuta sa schimbam vitezele, astfel incat sa ne uitam la lucruri dintr-o alta perspectiva.

 

Poate ca trebuie sa ne uitam la pamantul pe care stam cu picioarele, in loc sa privim cerul. Poate ca trebuie sa ne uitam la ce este deja in fata noastra si in jurul nostru, decat sa incercam sa cream lucruri/situatii noi.

 

Per ansamblu, Luna Noua in Taur este una gentila si ne va permite sa ne simtim mai confortabil si mai in siguranta in situatia in care ne aflam deja.

 

Aceata Luna Noua nu va agita nimic in mod abrupt si nici nu se va juca cu emotiile noastre prea mult. Tot ce va face este sa ne ajute sa ne gasim locul.

 

Sub influenta acestui curent de energie, incercati cat de mult puteti sa va lasati in curgere, “pe flow”, in loc sa grabiti lucrurile sau sa le anticipati prea repede. Acordati-va timp si concentrati-va pe ceea ce este deja in fata voastra, in loc sa faceti/incepeti ceva nou.

 

Daca doriti sa va creati mai multa siguranta si confort in vietile voastre, la orice nivel, indiferent ca este vorba despre aspectul financiar, de planul relatiilor sau voi insiva, aceasta Luna Noua este, de asemenea, momentul perfect sa va setati intentiile.

 

Confort, siguranta si liniste sunt tot ceea ce avem nevoie in aceste momente, pentru a continua sa crestem si sa dam inainte.

 

Chiar daca nu este posibil sa simtim mereu aceste lucruri, aceasta Luna Noua ne va lumina calea si ne va permite sa ne simtim in siguranta si sprijiniti in calatoria noastra, indiferent de punctul in care ne aflam.


Sursa:
http://foreverconscious.com

Traducere si adaptare: Alice Danila