april-full-moon-astrology-2017 (1)Va vine sa credeti ca a venit deja luna aprilie? Energiile Universului s-au miscat in mod cert cu viteza in ultimile cateva luni, insa dupa Luna Plina din aprilie, lucrurile vor incepe sa incetineasca.

Luna Plina va avea loc pe data de 11 aprilie, in semnul Balantei. Balanta este despre tot ce inseamna parteneriate si echilibru; este despre a invata sa vedem ambele fete ale unei monede.

Atunci cand Luna se alfa in Balanta, este momentul perfect sa te pui in papucii altcuiva. Cum poti fi mai empatic? Cum poti fi in serviciul lumii?

Ultimile cateva luni au fost despre a ne seta teluri si a visa in stil mare. Universul ne-a cerut sa fim clari cu privire la ceea ce ne dorim si cu privire la cum ne dorim ca restul acestui an si fie si sa il simtim.

Acum insa, a venit momentul sa ne intoarcem atentia catre ceilalti si catre misiuni globale mai mari. Cum poti servi lumea din jur? Cum ii poti ajuta pe ceilalti?

Nu exista un raspuns corect sau gresit la aceste intrebari. De fapt, cel mai bun mod in care le poti fi de ajutor lumii si celor din jur este sa fii sincer cu sinele tau autentic.

Ca sa fii sincer fata de sinele tau autentic, trebuie in primul rand sa te iubesti. Doar atunci cand te iubesti si te accepti din toata inima, stii cu adevarat cine esti. Iar atunci cand stii cu adevarat cine esti, poti intr-adevar sa fii in serviciul suprem pentru lumea inconjuratoare.

Luna Plina din aprilie ne va ghida cu adevarat sa incepem sa ne cunoastem pe noi insine un pic mai bine. Ni se va cere sa incetinim si sa reflectam la imaginea de ansamblu a misiunii din spatele telurilor, dorintelor si viselor noastre.

Ne-am facut planuri mari si am sadit visele noastre, insa acum este momentul sa facem un pas in spate, sa incetinim si sa avem rabdare. Acum este momentul sa lasam lucrurile “la marinat” un pic, inainte de a o lua din loc din nou.

Acest aspect este real, vazand ca Luna Plina in Balanta are o energie oarecum salbatica. Nu trebuie sa va sperie acest gen de energie. Important este sa o imbratisati. Incetiniti ritmul in jurul zilelor de dinainte si dupa Luna Plina si luati-va un pic de timp pentru planificare, inainte de a forja inainte.

Fiti rabdatori si gentili cu voi insiva. Acordati-va timp pentru a procesa si a va elibera de orice emotie care atarna greu. De fapt, energia emotionala va fi destul de intensta in jurul acestei Luni Pline, asa ca fiti blanzi si iubitori cu voi insiva.

Poate va faceti ceva timp pentru a face ceva relaxant sau pentru a va rasfata. Si incercati din rasputeri sa aveti rabdare, sa oferiti sprijin si iubire fata de ceilalti. Cu Venus si Mercur aflate de asemenea in mers retrograd, s-ar putea sa fiti nevoiti sa fiti atenti la ce anume vreti sa impartasiti celorlalti si cum anume alegeti sa faceti asta.

Energia schimbarii a plutit in aer, insa schimbarea este pur si simplu necesara pentru a evolua. Iar aceasta Luna Plina din aprilie ne va ajuta pe toti sa crestem si sa imbratisam schimbarile care au sosit.

Aveti incredere si fiti constienti ca orice schimbare cu care veti avea de-a face a aparut doar pentru a va scoate din zona de confort pentru a face ceva mai bun, mai maret.

In timp ce aceasta Luna Plina aduce cu sine multe provocari si ne va impinge sa crestem, ea va aduce cu ea si multe recompense. In preajma Lunii Pline, Universul ne va oferi un dar. Ca un fel de rasplata pentru toata munca grea pe care am depus-o in anii ce au trecut. Munca si evolutia noastra de pana acum nu au fost ignorate, nici uitate, iar in luna aprilie ele vor fi celebrate.

Daca ceva s-a schimbat sau s-a terminat recent, indiferent ca este un loc de munca, o relatie sau o calatorie, faceti un efort si reflectati la acest lucru. Si celebrati-l. Luati-va timp cu adevarat pentru a va felicita si a va onora pe voi insiva, pentru toata munca depusa.

Daca au aparut probleme de sanatate in acest an, de asemenea luati-va un pic de timp pentru a va celebra propriul corp. Atat timp cat va puteti deschide inima la aceasta idee, portile energiei de celebrare se vor deschide, iar aceasta va curge.

Cheia pentru a naviga aceasta energie mai salbatica a Lunii Pline este recunostinta. Folositi aceasta energie ca forta pentru a inainta in aceasta luna. Fiti recunoscatori pentru tot ce a fost si tot ce va sa vina.

De asemenea, in jurul acestei Luni Pline este o energie protectoare, asa ca, orice vi s-ar asterne in cale, fiti constienti ca sunteti protejati.

Mama Luna va va imbraca intr-o manta de lumina si de energie a iubirii. Asa ca, vizualizati razele ei de lumina cum va inconjoara tot corpul, protejandu-va in aceasta perioada de eliberare si innoire.

2017 este un an pentru a construi noi fundatii si pentru a visa maret, iar energia Lunii Pline din aprilie este aici doar pentru a ne reaminti sa incetinim, sa luam o pauza, sa reflectam si sa fim recunoscatori pentru tot ce am realizat pana acum.

Sursa: http://foreverconscious.com

Traducere: Alice Danila

 

Cercul Moon Sisters: Ceremonie la Luna Plina - Earth Yoni Blessing

instCercul Femeilor Trezite!

Dragi Surori,
Va invit in Cercul Moon Sisters la o Ceremonie de Luna Plina, in care o sa experimentam un Ritual de Luna Plina si Acordajul Energetic la Mama Pamant – Earth-Yoni Blessing.

☾ Ce o sa experimentam:
– Deschiderea Spatiului Sacru
– Meditatia “Copacul Pantec”
– Conectarea la Cercul de Putere a Surorilor – Cercul de impartasire – descarcare emotionala
– Ritual de Luna Plina:
– Rugaciunea Apei – Purificarea Pantecului
– Acordajul individual la Mama Pamant – Eath-Yoni Blessing
– Energizarea Pantecului
– Inchiderea Spatiului Sacru

☾ Despre Luna Plina
Luna Plina simbolizeaza incheierea unui capitol, este momentul in care putem sa dam drumul la lucrurile pe care nu le mai dorim sa le pastram.
Luna Noua marcheaza inceputul ciclului si Luna Plina este momentul eliberarii. Ritualul de Luna Noua are de-a face cu creatia, manifestarea, nasterea si renasterea, iar cel de Luna Plina incheie ciclul, reprezinta moartea, schimbarea.
La Luna Plina energia este puternica si intensa. Acest val ne permite sa luam masuri, in special in ceea ce priveste intentiile lansate la Luna Noua.
Razele Lunii lumineaza acele lucruri care interfereaza cu evolutia noastra spirituala. Odata ce am constientizat lucrurile care ne blocheaza, ne este mai usor sa le dam drumul.

☾ Despre Earth-Yon Blessing
Aceasta tehnica face parte din Sistemul Female Energy Awakening: The path of the Worldwide Womb Blessing back to Authentic Femininity (Womb Blessing), creat de Miranda Gray.