moon-artLuna Noua din Martie are loc in zilele 27-28, in aprinsul semn al Berbecului. Ca prim eveniment  din acest an astrologic, aceasta Luna Noua este un moment puternic pentru noi inceputuri si pentru innoirea anumitor parti din viata voastra, care nu va mai sunt de folos.

Toate Lunile Noi reprezinta noi inceputuri, intr-un fel sau altul. Cu toate acestea, Luna Noua in Berbec din aceasta luna este cu siguranta cel mai intens si puternic moment pentru a seta intentii si pentru a avea un start nou.

Ca prim semn al zodiacului, energia Berbecului reprezinta directia, leadership-ul, ideile noi si initierea de actiuni. Fiind un semn de foc, Berbecul este despre tot ce inseamna planificare, inaintare in actiune si trasarea de noi directii.

Daca anul 2016 a fost despre finalitate, 2017 este despre noi inceputuri. Iar aceasta energie va atinge cu siguranta un punct culminant la Luna Noua din Martie.

Acum, odata intrati in energia anului 2017, Mama Luna ne indeamna sa ne hranim, sa ne vindecam si sa ne iubim pe noi insine. Ne indeamna sa cream spatiu in viata noastra pentru iubirea de sine. Ne indeamna sa actionam in vietile noastre dintr-un spatiu al iubirii.

Acesta este unul dintre cele mai puternice momente ale anului pentru a ne gandi la ce anume ne dorim sa manifestam si sa cream in lunile ce se astern in fata noastra. De asemenea, este momentul ideal sa ne expansionam la alte nivele toate visele si dorintele.

Au nevoie telurile, visele si dorintele voastre de o actualizare? Inca mai incercati sa va atingeti telurile folosind aceleasi strategii si moduri de gandire?

Poate ca este momentul sa stergeti totul cu buretele si sa luati in considerare trasarea unui alt plan de actiune. Poate ca a venit momentul sa rearanjati lucrurile, aducand o energie noua si creativa in viata voastra.

Daca aveti vise si dorinte de lunga durata, acesta este momentul in care sa le reimprospatati cu un nou suflu de viata, revizuindu-le sau actualizandu-le, chiar si intr-o masura foarte mica.

ACUM este momentul sa va faceti un „upgrade”. Asadar ganditi-va in ce feluri puteti aduce noul in vietile, credintele si valorile voastre.

Modul vechi de a face lucrurile nu va va mai servi. Asa ca indrazniti, fiti curajosi si gasiti-va caile prin care sa va revolutionati viata.

Poate ca e momentul sa incepeti un nou hobby, o noua dieta, un nou stil de viata sau poate ca acesta e momentul in care sa va cautati acel job pe care intotdeauna vi l-ati dorit. Indiferent de ceea ce faceti, sa stiti ca momentul pentru a incepe, pentru a actiona este ACUM.

Universul va va acorda aceasta energie apriga si proaspata doar cateva saptamani, asa ca profitati la maxim de ea, setandu-va intentiile si gasind noi modalitati de a va actualiza si revolutiona propria viata.

Calauzindu-va pana la aceasta Luna Noua, Universul va va indemna cu siguranta sa scapati de tot ce este vechi si sa va imbratisati noua versiune proprie, mult mai deschisa la minte. Iar acest lucru va va ajuta sa va transformati propria viata.

Daca va doriti sa faceti ceva diferit cu vietile voastre, daca doriti sa obtineti si alte rezultate, atunci aveti nevoie sa faceti o schimbare. Iar aceasta este si energia acestei Luni Noi, care va va ghida sa actionati in acest sens.

Lamuriti-va cu privire la viata voastra si clarificati ce anume simtiti nevoia sa ia o alta directie. Clarificati-va cu ce fel de emotii doriti sa va umpleti viata. Odata ce v-ati lamurit in aceste privinte, puteti incepe sa faceti schimbari in vietile voastre, in directiile in care simtiti ca este bine.

Pentru a face shimbari pozitive in vietile voastre aveti nevoie de un anumit nivel de constienta si prezenta. Aveti nevoie de o anumita claritate cu privire la ce simtiti ca functioneaza pentru voi, si ce anume va face rau. Atunci cand aveti claritate asupra acestor detalii si le constientizati, ele va pot ajuta sa planificati si sa actionati in directia in care simtiti ca este cel mai bine pentru voi insiva.

Tineti minte ca nu exista cai gresite in viata, la fel cum nu exista greseli. Tot ceea ce aveti de facut este sa va urmati calea care simtiti ca este cea mai buna pentru voi. Tot ce aveti de facut este sa urmati ceea ce simtiti ca este bine.

Daca aveti un anumit aspect in viata pe care il simtiti ca nu este in regula, aceasta Luna Noua va va da puterea sa faceti schimbarea. Tot ceea ce aveti de facut este sa fiti constienti de ce anume are nevoie de o schimbare, iar apoi energia acestei luni va va ajuta sa dati inainte.

Daca va doriti schimbarea, daca doriti sa creati lucruri noi, daca doriti un nou start, Luna Noua in Berbec din aceasta saptamana este aici sa va sprijine si sa va ajute la fiecare pas. Tot ceea ce aveti de facut este sa va setati intentia si sa faceti acel prim pas inainte. Restul se va aseza de la sine dupa aceea.

Traducere: Alice Danila

Sursa: www.gostica.com

Imagine: www.pinterest.com

 

 

Invitatie la Cortul Rosu - Cercul #Moon Sisters: Trezirea Afroditei, 28 martie

17458053_365861847141168_3786693747406530220_nDraga Sora,
Te invit pe 28 martie, la intalnirea noastra lunara, care are loc la Luna Noua, in #CortulRosu #MoonSisters!

• Priveste adanc in sufletul tau!
• Gaseste-ti esenta!
• Treci peste frica!
• Traieste-ti propriul vis!

☽ Cortul Rosu este pentru tine daca:
– Simti nevoia sa te conectezi si cu alte surori care sunt pe aceeasi frecventa cu tine;
– Simti nevoia sa te reconectezi la esenta ta feminina;
– Simti nevoia sa te descarci emotional dupa o perioada intensa;
– Simti sa lucrezi cu tine intr-un spatiu sacru dedicat femeilor;
– Simti nevoia de sustinere pentru aceasta etapa din viata ta;
– Simti sa te reconectezi cu natura ta ciclica;

Cortul Rosu este un spatiu sacru in care femeile se intalnesc lunar, la Luna Noua, pentru a-si onora feminitatea si ciclul feminin. Si pentru a se elibera de tensiunile si emotiile acumulate, pregatindu-se pentru un nou ciclu.