yoni2

Earth-Yoni Blessing (Binecuvântarea Pământ-Yoni) este un dar de iubire de la Mama Divina pentru a ne vindeca Yoni-ul (vaginul si zona labiilor), de a ne întoarce catre sacralitatea Yoni-ului nostru si de a ne reconecta la Mama Pamant.
 
Yoni este altarul sacru al feminitatii. Este intrarea catre misterele adanci ale sufletului si vietii si este conexiunea noastra cu Mama Pamant, cat si abilitatea noastra de a ne deschide si umple cu energie.
 
Binecuvantarea Pamant Yoni este oferita in anul guvernat de Arhetipul Mamei, intr-un moment in care intreaga lume are nevoie de puterea delicata si iubirea Mamei.
 
Orice femeie, indiferent de varsta, poate primi aceasta binecuvantare – o poti primi chiar daca esti gravida, daca nu mai ai uter sau ciclu menstrual.
 
Orice fata tanara poate primi Binecuvantarea, chiar daca nu si-a inceput inca ciclul menstrual.
 
yoniDespre Yoni
Yoni este un cuvant care vine din Sanscrita, inseamna uter/pantec/vagin/sursa si se traduce „un spatiu sacru”. Este folosit ca denumire atat pentru vagin cat si pentru zona labiilor, fiind considerat un altar.
Portal
Este un frumos portal prin care energia emanata de Pamant patrunde in corpurile noastre; portalul prin care ia forma viata si prin care ne putem conecta la energiile Pamantului.

Yoni-ul leaga lumea exterioara de intunericul interior si de centrul spiritual al pantecului nostru, inradacinandu-ne adanc in Pamant.

Este altarul fizic al Divinului Feminin sub forma unei domnișoare, a unei femei adulte, a femeii mature, cat si a femeii aflate la batranete.

Deoarece foarte multe femei in lumea moderna sunt nesigure de ceea ce inseamna a fii femeie si feminina, am devenit din ce in ce mai deconectate fata de Yoni-ul nostru. Nu il mai percepem ca fiind acest simbol frumos al feminitatii; acesta nu mai reprezinta o sursa de Spiritualitate si de rugaciune sexuala si senzuala, sau o sursa de putere. Prin aceasta perceptie gresita asupra a ceea ce reprezinta Yoni-ul am pierdut conexiunea cu Mama Divina, cu sexualitatea, abundenta, puterea, creativitatea si iubirea acesteia.
 
Prin aceasta simpla Binecuvantare, Mama Divina se întoarce la noi, pentru a vindeca instrainarea si pentru a trezi energia si prezenta sa in vietile noastre.
 

Cand ofer Binecuvantarea Pamant Yoni ma deschid catre iubirea Mamei Pamant – Zeitza Mama, si ii permit energiei si prezentei sale sa curga in cultura si societatea noastra prin intermediul femeilor pe care le binecuvantez.

Aceasta initiere am primit-o de la Miranda Gray.

Beneficii:

  • eliberarea de stres si depresie;
  • echilibreaza sistemul nervos
  • te mentine relaxata
  • pace mentala si emotionala
  • iti reda calmul

harta emotionala a vaginuluiWomb Chart – Harta Emotionala a Vaginului

Pe langa Binecuvantare, o sa primesti si un Womb Chart.

Harta reflexogena a yoni-ului unei femei.
Reflexoterapia presupune atingerea anumitor puncte energetice, corespunzatoare organelor, pentru a debloca energia stagnanta si a echilibra energetic organul aferent.

Dar cele mai puternice puncte energetice se afla in zona sexuala, respectiv in interiorul vaginului (yoni), pentru femei.

Binecuvantarea elibereaza emotiile negative si ranilor emotionale din: rinichi, ficat, splina/pancreas, plamani si inima.

Organele si emotiile guvernate
Rinichii : emotiile negative ce pot conduce la dezechilibre de natura fizica in zona rinichiilor sunt frica, starea de vinovatie, rusinea si frigiditatea. Atunci cand suntem in echilibru pe zona renala, experimentam stari de calm, pace interioara, liniste si gentilete.

Ficatul : atunci cand experimentam frecvent stari de furie, frustrare, lacomie, gelozie, iritabilitate, cu siguranta trebuie actionat asupra ficatului. Cand ficatul este in echilibru, ne simtim darnici, generosi, ne acceptam pe noi si pe ceilalti.

Splina/Pancreas : stresul, ingrijorarea si anxietatea sunt semne ale dezechilibrelor pe aceasta zona. Cand splina/pancreasul sunt in echilibru, traim stari emotionale precum deschidere, centrare in sine, stabilitate.

Plamanii : Tristetea, depresia, auto-critica, nostalgia – toate conduc la probleme de sanatate a plamanilor. Atunci cand emotiile negative sunt deblocate, iar plamanii sunt sanatosi, traim stari de incredere in sine, entuziasm si bucuria de a trai in prezent.

Inima : spuneam mai sus ca este cel mai important punct reflexogen din corpul unei femei.

(Text preluat de pe http://www.hranatate.ro/harta-emotionala-a-vaginului/)

 Sesiuni private:

Womb-Gesture-Yoni-Mudra

  • Daca simti sa primesti Earth-Yoni Blessing intr-o sesiune personala, ma poti contacta la: marilu@moonsister.ro
  • Skype: Aceasta Binecuvantare se poate oferi si de la distanta. Stabilim o sesiune de 1 h pe skype.
  • Recomandare: Primeste aceasta Binecuvantare impreuna cu Vindecarea Pantecului – Echilibrarea Energiei Feminine (Womb Healing) + Womb Chart – Harta Emotionala a Vaginului

 

Maria Luiza (Marilu) Romedea
Facilitator Acreditat de Cercuri de Femei – Cortul Rosu
Moon Mother Avansata & Mentor-Conectarea cu Ciclul Feminin
Coordonator Womb Blessing Romania
Consilier de Dezvoltare Personala si Spirituala
Shamanism Feminin

Sursa imagini: Pinterest