shamanitzePaseste pe Calea Sacra a Cunoasterii prin cele
13 arhetipuri feminine!

 

 

• Priveste adanc in sufletul tau!

• Gaseste-ti esenta!

• Treci peste frica!

• Traieste-ti propriul vis!

 

 

 

Draga Sora,
In intalnirile Cortului Rosu #MoonSisters, care au loc la fiecare Luna Noua, o sa incepem sa lucram din acest an, cu Clanul celor 13 Mame Originare.

Cortul Rosu este un spatiu sacru in care femeile se intalnesc lunar, la Luna Noua, pentru a-si onora feminitatea si ciclul feminin. Si pentru a se elibera de tensiunile si emotiile acumulate, pregatindu-se pentru un nou ciclu. Gasesti mai multe detalii Aici.

La fiecare intalnire o sa lucram cu cate o Mama Originara, pentru a integra si imbratisa darurile sale.
O sa impartasesc cu voi invataturile “Clanului celor 13 Mame Originare”, bazate pe o carte scrisa de Jamie Sams. Aceasta reprezinta Intelepciune Feminina Indigena Puternic vindecatoare accesibila tuturor.

“Ni se cere sa onoram darurile femeilor din lumea intreaga si sa chemam catre noi puterea surorilor noastre in asa fel incat sa ne descoperim pe noi insine. Cercul va deveni complet in momentul in care fiecare om va constientiza atat frumusetea interioara, a Sinelui, cat si frumusetea tuturor celor din jur. Transmutarea (transformarea) competitivitatii, a separarii, ierarhizarii, geloziei, invidiei, a manipularii, controlului, egoismului, a lacomiei, dependentei, vechilor rani si auto-neprihanirea sunt necesare pentru a reveni la intreg. Aceste atitudini sunt dusmanii omenirii si salasuiesc, mai degraba, in Sinele-umbra decat in cauze exterioare noua.
Cu cat mai multe femei isi joaca rolul in lumea modernă a corporatiilor si afacerilor, cu atat acestea isi pierd contactul cu feminitatea lor. Acest lucru este de așteptat, din moment ce mediul corporate este predominat de barbati. Modelul oferit de clanul mamelor originare le poate ajuta pe aceste femei moderne sa isi pastreze conexiunea cu Sinele Superior si le da ocazia sa devina lideri prin puterea exemplului si nu prin competitie, tradare si cuceriri; dar provocarea de a împlini aceste teluri depinde de puterea Surorilor venite laolalta.
Femeile trebuie sa se susțina una pe cealalta intr-o maniera care le permite celor ce aleg cai dificile sa invete sa isi cheme surorile, pastrand intelegerea a ceea ce sunt si ceea ce pot deveni. In acest mod putem sustine dezvoltarea partii feminine a barbatilor din jurul nostru, si apoi sa transmitem aceasta mostenire a intregirii si copiilor nostri.” – Jamie Sams


13 mame originareDespre Clanul Celor 13 Mame Originare

Clanul celor 13 Mame a aparut la sfarsitul primei lumi a iubirii, cea care a fost distrusa de foc.
Acestea erau mamele tuturor raselor si au fost create ca aspecte ale principiilor feminine ale Bunicii Luna si Mamei Pamant. Ele nu faceau parte dintr-o rasa anume si nu aveau o credinta anume care ar fi putut sa limiteze femeile in vre-un fel. Acestea reprezinta tot ceea ce este frumos in femei.
Mamele au calatorit pe Pamant formand o adunare de surori a caror misiune era sa manifeste Visul original al Intregirii Pamantului. Semintele pacii interioare au fost plantate in partea feminina din inima fiecarui om. Visul intregirii este pastrat viu pana in ziua de azi in inimile celor ce sunt dispusi sa traiasca Visul Original…

Crezul cercului lor este: Viata, Unitate si Egalitate intru Eternitate.

Clanul Mamelor este format din Femei ale Adevarului care, prin puterea propriului exemplu ne invata despre a Fi Autentici, a Trai conform Adevarului si Scopului Divin si cum sa cultivam Respectul fata de toate Vietuitoarele.

In textul sau, “Clanul celor 13 Mame Originare”, Jamie Sams scrie despre Clanul Mamelor din perspectiva povestilor si locurilor sale natale. Chiar daca aceasta este o perspectiva Nativ-Americana, este important sa ne amintim ca se precizeaza despre Clanul Mamelor in multe alte culturi.

Mama Clanului reprezinta un rol traditional in randul femeilor in varsta din anumite Clanuri Nativ Americane; rol care presupune alegerea sefilor de trib si al pastratorilor credintei.

Femeile din Clanul Mamelor sunt considerate Femei Cosmice care candva au pasit pe Pamant. Au venit pe aceasta planeta pentru a-i invata pe cei ce umbla pe doua picioare cum sa fie intru Adevar. Ele sunt Vindecatoare, Moase si protejeaza valori ca si Compasiunea, Iubirea si Pacea. Ele impartasesc Calea Sacra cu toti cei doritori sa invete. Clanul Mamelor este compus din Surori, Mame, Bunici si Prietene.
O calatorie impreuna cu Clanul reprezinta o calatorie prin intreaga istorie a lumii! Chiar daca aceasta calatorie este scurta in comparatie cu durata vietii tale, sunt sigura ca vei regasi Clanul Mamelor in preajma ta pentru o mai lunga perioada de timp.

Mamele Clanului

Acestea nu sunt nici Zeite, nici Dive si nici Femei obisnuite. Ele sunt parte din Pamant si din Stele. Sunt unite cu toatele Elementele vietii si tot ce le inconjoara. Ele sunt una cu Marele Mister, una cu intreg Universul. Prin aceasta devin Femei Cosmice. Versuchen Sie, legacy of dead kostenlos spielen und vergessen Sie nicht unsere Boni für einen erfolgreichen Start!

In timp ce calatorim alaturi de Clanul Mamelor, si noi suntem Femei Cosmice, deschise catre a invata si dispuse sa vedem adevarul intr-o lume care il ascunde. Ne straduim sa fim una cu toti oamenii Pamantului si ai Stelelor; in comunicarea pe care o avem cu acestia, primim rolul de a fi legatura intre lumi. Lucram cu Elementele vietii si suntem Fiice, Surori, Mame si Bunice. Sangele nostru curge. Sangele nostru ne duce pana la femeia primordiala. Suntem toate la fel. Suntem toate Una.

Prin Clanul Mamelor intelegem ca acestea sunt Femeile care au venit din lumea Viselor pentru a pasi pe planeta Pamant, pentru a invata Calea Oamenilor si a-i invata pe cei ce Pasesc pe doua picioare despre Compasiune, Iubire si Pace. Povestea spune ca aceste femei au luat forma de adult si au ramas pe Pamant mai mult decat o viata de om, pentru a invata Caile Pamatului.

In timpul petrecut pe Pamant mamele erau pastratoare ale invatamintelor Pamantului – cum sa vindeci, sa iubesti si sa fi. Cand acestea au parasit forma umana au lasat aceste invataminte ingropate in Pamant, in ceea ce Jamie Sams denumeste Adapostul Testoasei.
Intelepciunea Testoasei este accesibila tuturor femeilor pentru ca acestea sa o impartaseasca cu Intreaga familie planetara.
Testoasa reprezinta legatura noastra cu Mama Pamant si cu cele 13 aspecte ale sale, Clanul Mamelor Originare. Carapacea Testoasei este primul calendar de pe Pamant.
Se spune ca in urma lor, au lasat pe Pamant, cele 13 Cranii de Cristal, care pastreaza in ele invataturile lor.
Prin urmare, Mamele Clanului nu sunt doar simple Mame si invatatoare, acestea fiind totodata si vindecatoare, Surori, intelepte. Prin a calatori prin intelepciunea lor si tu poti lua calea spre a deveni la fel ca ele.

cercul-moon-sisters-2Cercul #Moon Sisters
Este bazat pe traditii Nativ Americane, care ghideaza femeile printr-un proces de redescoperire a Sinelui. Folosind ca suport cele 13 cicluri lunare si arhetipurile feminine, femeile reusesc sa se priveasca adanc in interior si sa se inteleaga mai bine.

Cele 13 Mame Originare creaza un cerc de surori care mentine spatiul in asa fel ca fiecare participanta sa isi descopere propria cale intr-un cadru sigur si hranitor.
Aceste invataminte le incurajeaza pe femei sa exploreze adanc pentru a-si gasi vocea interioara, viziunea si scopul personal. Alinierea la adevarul fiecaruia este prilej de bucurie; Ofera puterea necesara pentru a ramane autentici pe propria cale, indiferent de indoielile ce apar si de presiunile si cerintele ce vin din exterior.

Cineva mi-a spus odata ca femeile isi petrec prima parte din viata invatand cum sa fie femei in aceasta societate si apoi, cealalta jumate dezvatand, pentru a se putea elibera si deveni femei fericite. Cercul Celor 13 Mame originare ne poate ajuta sa ne dezvatam de obiceiurile care ne blocheaza glasul interior si vointa, si sa ne invete cum sa fim femei implinite si complete.

Aceasta este un cerc deschis tuturor femeilor!
Te poti alatura cercului in orice moment. Dupa prima participare te poti hotari daca vrei sa continui si poti face o cerere formala. Pentru a te bucura din plin de beneficiile Invatamintelor celor 13 Mame originare in viata ta, iti recomand sa participi la toate intalnirile. Multe femei hotarasc sa continue an de an, aprofundand in acest fel invatamintele primite.

☽ Cercul contine: Meditatii – Ritualuri – Discutii – Calatorii Shamanice – Shamanism Feminin – Curatari – Vindecari – Energizari – Activari.

☽ Se lucreaza cu: Clanul celor 13 Mame Originare, Energia Mamei Pamant si a Divinului Feminin, Centrii energetici feminin, Ciclul si energia Lunii, Ciclul Menstrual si cu Limbajul de Lumina.
• Cu ajutorul uneltelor de origine Nativ Americana, o sa experimentam tehnici de respiratie si meditație Samanica, vom explora cele 13 arhetipuri feminine pentru a ne conecta cu noi insine si adevarul nostru individual.
• Vom invata despre ciclurile lunii si provocarile, lectiile si evolutia pe care le
experimentam pe parcurs ce ne deplasam prin ciclurile propriei vieti.
• Inspirata de munca lui Jamie Sams, Marilu a dezvoltat aceste intalniri cercuri ca si unealta pentru a le da femeilor puterea de a isi constientiza frumusetea sinelui lor autentic.

☽ Unelte folosite in Cerc: toba shamanica, cristale, unelte de fumigatie, altar, seminte, apa, focul, Luna, Pamantul, evantaie shamanice, carti oracol, cantece;

☽ Ce o sa experimentam:
Alaturi de noi vei explora si descoperi in detaliu cele 13 principii Feminine arhetipale prin invatamintele arhaice ale Cercului de Surori Indigene. Fiecare luna (13 luni in calendarul lunar) este reprezentata de o Mama Originara, care impartaseste provocarile, lectiile si evolutia pe care fiecare dintre noi le exeprimenteaza in calea sa prin ciclurile vietii.
Vom invoca harul si intelepciunea fiecarei Mame prin tobe samanice si calatorii in spatiul viselor, deschizandu-ne astfel inimile catre aceste Invatatoare ale Spiritului.
Fiecare Mama are invataminte pretioase si experienta din care putem invata si ne putem modela propria cale. Aceste Mame le invata Medicina Femeilor pe toate cele ce doresc sa se vindece si sa participe la visele vindecatoare care creaza viitorul societatii ca intreg.

☽ Structura intalnirilor:
– Deschiderea Cercului Sacru;
– Meditatia Lunii;
– Calatorie Shamanica: Conectarea cu darul Mamei Originare;
– Cercul de impartasire – Conectarea cu cercul de putere al surorilor;
– Ritual de Luna Noua – plantam intentiile pentru urmatorul ciclu;
– Rugaciunea Apei – Ceremonie de Conectare cu Pantecul;
– Transmisiune Energetica a Codurile de Lumina prin Limbajul de Lumina (Light Language) – noile coduri ale Mamei Pamant si Divinului Feminin pentru acest moment din evolutia voastra, care curata si fac activari la nivel de ADN. Aceste coduri va aduc fiinta la frecventa originara;
– Inchiderea Cercului Sacru.

☽ Lucruri care ar fi bine sa ai cu tine ☾
– doua castroane (boluri) mici – ca cele japoneze sau chinezesti. Bolurile semnifica Gralul tau sacru, pantecul; deci alege boluri care sa-ti placa. In unul o sa avem apa iar in celalalt o lumanare.
– tinuta: ne imbracam in rosu (sau grena, mov, roz, magenta, maro), in fusta sau rochie;
– un sal sau o esarfa; alege o culoare care sa reflecte faza ciclului in care esti, etapa vietii in care te afli sau care sa exprime Divinul Feminin;
– un obiect drag de culoarea onorata la acea intalnire;
– agenda + pix + o lumanare pastila;
– o patura si o pernuta (o sa stam pe jos);
– sosete groase sau papuci de casa;
– o gustare usoara sub forma de fructe, seminte etc., pe care o vom servi impreuna, pentru a impamanta energia.

☽ Pentru inscrieri si mai multe detalii: marilu@moonsister.ro

Astept cu nerabdare sa ma conectez cu surorile mele si sa incepem calatoria alaturi de Clanul celor 13 Mame Originare. Vom porni intr-o calatorie samanica, prin care vom descoperi intelepciunea feminina arhaica ce ne asteapta in adapostul testoasei. Toate femeile sunt binevenite…

May you walk in beauty, sister!

Marilu Romedea


 

testoasa calendarCalendarul intalnirilor Cortului Rosu #MoonSisters:

Clanul celor 13 Mame Originare 2017

Ciclu Lunar: 1 – Ianuarie
Mama Originara: a Discutiilor cu Relatiile, pastratoarea Adevarului
Este Mama Naturii, pazitoarea ritmului, a vremii si anotimpurilor. Gardiana limbajului copacilor, a pietrelor si a creaturilor. Creeaza relatiile cu tot ce ne inconjoara. Are grija de nevoile pamantului si este Mama Familiei Planetare.
Ne invata: cum sa intelegem limbajul naturii, rudenia cu toate formele de viata si cum sa intram in spatiul sacru al celorlalti cu respect. Ne invata cum sa onoram ciclurile, ritmurile si schimbarile anotimpurilor si a vremii. Ne invata cum sa ne contopim cu forta vietii si cu ritmurile in toate dimensiunile, invatarea adevarului celorlalti.
Lectia: Cum sa afli Adevarul
Adevar: A invata
Culoare: Portocaliu
Directie: Nord
Anotimp: Iarna

Ciclu Lunar: 2 – Februarie
Mama Originara: Pastratoare de Intelepciune

Adevar: Onoare
Culoare: Gri
Directie: Nord
Anotimp: Iarna
Data intalnirii: 28 ianuarie, Luna Noua in Varsator – Sambata – 10:00-14:00

Ciclu Lunar: 3 – Martie
Mama Originara: care Cantareste Adevarul

Adevar: A stii/A accepta
Culoare: Maro
Directie: Est
Anotimp: Primavara
Data intalnirii: 26 februarie – Luna Noua in Pesti – Duminica – 11:00-16:00

Ciclu Lunar: 4 – Aprilie
Mama Originara: Femeie care priveste departe

Adevar: a Vedea
Culoare: Pasteluri
Directie: Est
Anotimp: Primavara
Data intalnirii: 28 martie – Luna Noua in Berbec – Marti – 18:00 – 22:00

Ciclu Lunar: 5 – Mai
Mama Originara: Femeia Ascultatoare

Adevar: a Auzi
Culoare: Negru
Directie: Est
Anotimp: Primavara
Data intalnirii: 26 aprilie, 15:18 – Luna Noua in Taur – Miercuri – 18:00 – 22:00

Ciclu Lunar: 6 – Iunie
Mama Originara: Povestitoarea

Adevar: a Vorbi
Culoare: Rosu
Directie: Sud
Anotimp: Vara
Data intalnirii: 25 mai, 22:46 – Luna Noua in Gemeni – Joi – 18:00 – 22:00

Ciclu Lunar: 7 – Iulie
Mama Originara: Cea care le iubește pe toate

Adevar: Iubirea
Culoare: Galben
Directie: Sud
Anotimp: Vara
Data intalnirii: 24 iunie, 05:32 – Luna Noua in Rac – Sambata – 11:00-16:00

Ciclu Lunar: 8 – August
Mama Originara: Cea care Vindeca

Adevar: a Servi
Culoare: Albastru
Directie: Sud
Anotimp: Vara
Data intalnirii: 23 iulie, 12:47 – Lună Noua in Leu – Duminica – 11:00-16:00

Ciclu Lunar: 9 – Septembrie
Mama Originara: Femeia Apusului

Adevar: a Trai
Culoare: Verde
Directie: Vest
Anotimp: Toamna
Data intalnirii: 21 august, 21:31 – Luna Noua în Fecioara – Luni – 18:00 – 22:00

Ciclu Lunar: 10 – Octombrie
Mama Originara: Tesatoarea Realitatii

Adevar: a Munci/a Merge
Culoare: Roz
Directie: Vest
Anotimp: Toamna
Data intalnirii: 20 septembrie, 08:30 – Luna Noua in Balanta – Miercuri – 18:00 – 22:00

Ciclu Lunar: 11 – Luna: Noiembrie
Mama Originara: Femeia Inalta care Merge
Ne invata:
cum sa facem ceea ce spunem
Adevar: a Impartasi
Culoare: Alb
Directie: Vest
Anotimp: Toamna
Data intalnirii: 19 octombrie, 22:12 – Luna Noua in Scorpion – Joi – 18:00 – 22:00

Ciclu Lunar: 12 – Decembrie
Mama Originara: Cea care da laude

Adevar: a Multumi
Culoare: Mov
Directie: Nord
Anotimp: Iarna
Data intalnirii: 18 noiembrie, 13:42 – Luna Noua in Sagetator – Sambata – 11:00-16:00

Ciclu Lunar: 13
Mama Originara: care Devine Viziunea Ei

Luna: Luna Albastra
Adevar: Intregirea
Culoare: Cristal
Data intalnirii: 18 decembrie, 08:31 – Luna Noua in Capricorn – Luni – 18:00 – 22:00


10☽ Despre proiectul Moon Sister si Marilu Romedea ☾

Moon Sister inseamna Sora a Lunii – dar mai reprezita si o sora cu care ai menstruatia sincronizata. (ENG: Moon Sisters – Girls who have periods at the same time.) Platforma www.moonsister.ro este dedicata energiei feminine si shamanismului feminin.

Imi doresc sa lucrez prin terapiile si workshop-urile create cu toate surorile care simt nevoia de sprijin pentru trezirea energiilor feminine adormite. Acest lucru este posibil prin terapii precum Vindecarea Pantecului, Binecuvantarea Pantecului si Limbajul Luminii si/sau prin workshop-urile Calatoria Eroinei si Dansul Pamantului. Lunar, mai sustin Cercuri de surori la Luna Noua (Cortul Rosu) si la Luna Plina (Binecuvantarea Pantecului Mondiala – Trezirea si Vindecarea Energiei Feminine). Alaturi de alte surori, mai organizez si „O Zi in Cortul Rosu”, in care am diverse invitate.

Am devenit Facilitator acreditat de Cercuri de Femei – Cortul Rosu – „Red Tent Women’s Circles Facilitator”.
Am fost initiata de catre Miranda Gray (World Wide Womb Blessing), si am devenit o Moon Mother si Coordonator Womb Blessing Romania.
Sunt pasionata de Shamanismul Feminin, in ultimii ani am calatorit si am invatat calea Pastratorilor Pamantului. Am lucrat cu Nativii Americani din tribul Lakota, cu un preot din tribul Kogi din Columbia, in Brazilia am invatat mult despre Mama Pamant si Energiile Feminine lucrand si cu altii nativi din Columbia si Africa.
Este timpul ca femeile sa se reconecteze cu pamantul si cu sacralitatea corpului lor, ele fiind cele care nasc o noua lume. Nu pretind ca sunt un shaman, folosesc aceste unelte pentru ca rezonez cu ele si pentru ca ele fac parte din cea mai veche religie de pe pamant – conexiunea omului cu natura.
Organizez „Ritualuri de Trecere Feminine – Women’s Rites of Passage”. Aceste Ritualuri marcheaza initierile din viata unei femei si ofera sustinere si pentru momentele grele. Se fac ritualuri de trecere pentru: prima menstruatie, cand devii sotie, mama si cand se iese la menopauza. Se mai fac aceste ritualuri dupa terminarea unei relatii, dupa o depresie etc.

Art by Caroline Maniere and Pinterest