Etalarea Gaia este o ghidare lunara a Mamei Pamant si Divinului Feminin
pentru fiecare Arhetip Feminin

Etalare Gaia pentru luna octombrie 2016

Etalare Gaia pentru luna octombrie 2016

 

Scopul acestui Oracol este menit sa te ajute sa te reconectezi cu energia Mamei Pamant, cu energia Lunii si a ciclurilor, cu energia Divinului Feminin si cu Natura ta. Femeile exploreaza realitatea in cicluri, iar barbatii linear (constiinta care patrunde misterul). Multe dintre noi pana acum am adoptat acest stil linear si este timpul sa ne intoarcem la natura noastra ciclica. Intr-o luna de zile trecem prin fiecare arhetip, manifestand toate aceste energii. Suntem mereu schimbatoare si a venit momentul sa acceptam si sa imbratisam asta.

Cum poti folosi acesta Etalare:

 • Iti identifici Arhetipul predominant si citesti ghidarea lunii pentru acesta;
 • Faza Ciclului Menstrual: Pentru surorile care sunt in contact cu fazele ciclului menstrual, aceste ghidari pot fi de folos in faza in care se manifesta acel arhetip.
 • Faza Lunii a momentului;
 • Noi continem in noi toate arhetipurile, doar ca pe unul sau doua le manifestam mai des, poti vedea ghidarea pentru toate arhetipurile din tine.
 • Pentru Barbati, imi place sa onorez si masculinul, daca cineva simte nevoia de ghidare, poate folosi etalarea in functie de Faza Lunii a momentului sau in functie de Arhetipul predominant.

Arhetipurile feminine
Arhetipul tau predominant este cel indicat de pozitia Lunii in harta natala.
Daca nu stii pozitia lunii in harta natala, poti afla aici

 • Luna in semne de Apa – Pesti – Rac – Scorpion – Arhetipul Fecioarei – Faza foliculara
 • Luna in semne de Pamant – Capricorn – Taur – Fecioara – Arhetipul Mamei – Faza ovulatorie
 • Luna in semne de Foc – Berbec – Leu – Sagetator – Arhetipul Magicienei (Seducatoarea) – Faza secretorie (luteala)
 • Luna in semne de Aer – Varsator – Gemeni – Balanta – Arhetipul Batranei (Inteleapta) – Faza menstruala

Aceste arhetipuri coincid cu momentele importante/initierile din viata unei femei. Multe dintre ele vin cu traume/blocaje transgenerationale. Dar acum, Mama Pamant este infuzata cu o noua energie a divinului feminin, care permite vindecarea, echilibrarea si integrarea acestor arhetipuri. Arhetipul predominant iti indica natura ta. Dar asta nu inseamna ca nu le contii si pe celelalte. Dimpotriva, ele sunt toate prezente, doar ca pe celelalte le manifesti mai putin.

Fiecare Arhetip, Faza a Ciclului Menstrual sau Faza a Lunii, reprezinta un Ritm al Mamei Pamant si al Divinului Feminin. Sunt 4 ritmuri ale fortei creatoare care sunt si in interiorul tau.

Aliniaza-te cu Ritmurile Mamei Pamant si Energiile Feminine se vor echilibra si in tine!
Folow the Flow!


Arhetipurile masculine
Aceaste ghidari pot fi de folos si barbatilor.
Arhetipul tau predominant este cel indicat de pozitia Lunii in harta natala.
Daca nu stii pozitia lunii in harta natala, poti afla aici

 • Luna in semne de Apa – Pesti – Rac – Scorpion – Arhetipul Amantului
 • Luna in semne de Pamant – Capricorn – Taur – Fecioara – Arhetipul Regelui
 • Luna in semne de Foc – Berbec – Leu – Sagetator – Arhetipul Razboinicului
 • Luna in semne de Aer – Varsator – Gemeni – Balanta – Arhetipul Magicianului

gaapprehensionEa: Arhetipul Batranei
Energie: Meditez la viitorul lumii!
El: Arhetipul Magicianului
Faza lunii: Luna Noua
Faza ciclului: menstruala
Zilele ciclului: 1-6
Elementul: Aer

Tema lunii pentru tine:
Teama – Deplasarea in lume, Indoiala, Frica.

Este timpul sa mergeti mai departe. Nu este nimic de care sa iti fie teama. Fa primul pas – Just Do It! – si vei descoperi ca toate lucrurile vor lucra in favoarea ta! Cu cat amani, cu atat mai greu va fi! Iesi din frica si indoiala si fa ce simti, nu mai amana!
Este de inteles ca poate te simti nesigura pe tine, primul pas este uneori cel mai greu de facut. Ai foarte multe lucruri de oferit si vei realiza asta pe masura ce o sa incepi sa-ti impartasesti darurile cu lumea intreaga. Este un timp al curajului, chiar daca la inceput poate o sa faci greseli, vei fi bine primita. Pe masura ce increderea in tine o sa creasca, la fel o sa creasca si stima de sine si succesul.

Afirmatii utile:

– Dau drumul la frica si o inlocuiesc cu iubire.
– Dau drumul la indoiala si o inlocuiesc cu incredere.
– Ma vad cum ma deplasez in lume cu usurinta.
– Sunt recunoscator pentru tot ce am invatat si am experimentat.
– Fiecare zi este plina de posibilitati.

 

gaia-oracle-rising-aboveEa: Arhetipul Fecioarei
Energie: Descopar lumea!
El: Arhetipul Amantului
Faza lunii: Luna in Crestere
Faza ciclului: foliculara
Zilele ciclului: 7-13
Elementul: Apa

Tema lunii pentru tine:
Inaltarea – Claritate, Libertate, Solutie.

Porumbelul alb de pe aceasta carte zboara deasupra Pamantului si poate sa vada lucrurile dintr-o perspectiva mai mare. Aceasta carte iti sugereaza sa faci la fel. Nu poti sa faci acest lucru fizic, dar o poti face mental, prin deconectarea emotionala de la situatia actuala. Indiferent care ar fi situatia in care te afli, nu te mai gandi la ea. In prezent, esti prea aproape pentru a vedea lucrurile cu claritate. O solutie simpla exista. Aceasta va deveni clara pentru tine in momentul in care te deconectezi si dai drumul. Nu te mai concentra pe aceasta situatie pentru un timp. Adu-ti constiinta in interior. Inchide ochii. Relaxeaza-te. Mediteaza. Abandoneaza-te. Da drumul. Fa o plimbare in parc. Danseaza. Distreaza-te. Fa tot ce este nevoie pentru a te detasa de lucruri pentru un timp, iar solutia va deveni evidenta atunci cand este momentul potrivit.

Afirmatii utile:
– Eu predau aceasta situatie la Puterea Universala a Iubirii.
– Am incredere ca totul este bine in viata mea.
– Ma uit la viata mea dintr-o perspectiva mai inalta.
– Am ghidare divina.
– Totul este clar in viata mea – Sunt in siguranta.

 

img_3954Ea: Arhetipul Mamei
Energie: Socializez cu lumea!
El: Arhetipul Regelui
Faza lunii: Luna Plina
Faza ciclului: ovulatorie
Zilele ciclului: 14-20
Elementul: Pamant

Tema lunii pentru tine: Reflectie – Iluzie, Auto-examinare, Denaturare.

Ce vezi in jurul tau reflecta ceea ce simti in interiorul tau. Haosul pe care il percepi sau experienta din realitatea fizica iti reflecta tulburarile si haosul interior. In cazul in care lucrurile nu functioneaza bine in lumea exterioara, oare ce din interiorul tau nu functioneaza? Aceasta carte iti solicita o examinare aprofundata de sine. Trebuie sa sapi adanc pentru a descoperi adevarul. Acest lucru necesita timp, rabdare, angajament si blandete.  Observa-ti gandurile si emotiile negative si noteaza-le. Aceasta practica, in timp, te va ajuta sa te vindeci si sa-ti restabilesti echilibrul. Ai putea sa tii un jurnal in care iti notezi gandurile si emotiile si ce anume le activeaza. Angajeaza-te in aceasta calatorie de reflectare, fi disciplinat. Recompensele acestei munci vor fi mai mari decat ti-ai imaginat vreodata. Elibereaza-te! Nu mai fugi de tine!

Afirmatii utile:
– Inima mea este plina de iubire si lumina.
– Totul este bine in lumea mea.
– Simt pace in interiorul meu si asta creeaza pace in jurul meu.
– Observ tot ce gandesc si simt. Sunt prezent!
– Fiecare gand sau sentiment negativ se transforma automat in iubire.

 

Gradina Zen - Sanctuarul interior

Gradina Zen – Sanctuarul interior

Ea: Arhetipul Magicienei (Seducatoarea)
Energie: Transform lumea!
El: Arhetipul Razboinicului
Elementul: Foc
Faza ciclului: secretorie (luteala)
Zilele ciclului: 21-sangerare
Faza lunii: Luna in Descrestere

Tema lunii pentru tine: Gradina Zen – Sanctuarul interior.

Viata este plina de suisuri si coborasuri, razboi sau pace, claritate si confuzie, ordine si haos, calm si conflict, pozitiv si negativ. In lumea noastra fizica nu exista una fara cealalta. Cu toate acestea, ne dorim ca aceste lucruri sa se schimbe. De ce nu putem trai doar in pace? Ei bine, aceast lucru este posibil, dar o poti gasi numai in interiorul tau. Primul pas este de a accepta lumea asa cum este – lasa lucrurile sa fie asa cum sunt. Ai incredere ca totul se intampla cu un motiv si ca exista un scop mai inalt pentru toate lucrurile.
Conecteaza-te constient la respiratia ta… las-o sa te ghideze intr-un loc de pace si lumina, in gradina frumoasa din camera aurie a inimii tale. Aici, in sanctuarul interior, vei gasi pacea pe care o cauti. Pacea este posibila numai atunci cand exista in inimile noastre. Cand esti in masura sa gasesti pacea chiar si in mijlocul haosului, atunci esti un adevarat maestru.

Afirmatii utile:
– Accept si iubesc lumea asa cum este.
– Am incredere ca exista un scop mai inalt pentru tot ce se intampla.
– Am gasit alinare in sanctuarul inimii mele.
– Imi mut atentia in interior.
– Eu sunt pacea pe care o caut.

 

mom-and-maybe-cards-1158Mesaj de la Divinul Feminin pentru Femeia (Zeita) din tine:
Zeita Luminii Lunii – Emotii reprimate, Vindecare, Reflectare.

Zeita Luminii Lunii este aici pentru a-ti reflecta inapoi emotiile reprimate, pe care le-ai stocat in interiorul tau. Ea este aici pentru a te vindeca prin intermediul viselor. Dar, pentru ca aceasta vindecare sa aiba loc, trebuie sa te descarci si sa exprimi ce simti cu adevarat. Fa acest lucru atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau. Aminteste-ti ca tot ceea ce reprimi nu te afecteaza doar pe tine, ii afecteaza si pe cei din jurul tau, mai ales pe aceea pe care ii iubesti cel mai mult. Esti sustinut si in siguranta ca sa-ti recunosti sentimentele, este ok sa plangi – elibereaza-te! Iubirea si energiile vindecatoare ale Zeitei te inconjoara. Esti iubit si protejat de catre Divinului Feminin.
In aceasta luna, reflecta asupra trecutului tau, multumeste si da drumul la vechile dezamagiri. Pastreaza-ti in inima doar amintirile frumoase! Apoi, dupa ce toate camerele din inima ta sunt din nou pline cu lumina si iubire, incepe un nou sezon! O noua calatorie, o noua bucurie, o noua pasiune!

Afirmatii utile:
– Multumesc pentru procesul de vindecare care are loc acum in viata mea.
– Exprim tot ce simt cu sinceritate si iubire, fara frica sau teama.
– Sunt in siguranta – Sunt iubit.
– Sunt una cu Divinul Feminin
– Sunt una cu Mama Pamant si cu toata creatia.

 

Pacea - Dizolvarea gandurilor nedorite sau deranjante.

Pacea – Dizolvarea gandurilor nedorite sau deranjante.

Mesaj de la Mama Pamant – Cheia lunii octombrie:
Pacea – Dizolvarea gandurilor nedorite sau deranjante.

Nu are rost sa iti faci griji pentru lucrurile care nu tin de tine. Grijile nu ajuta pe nimeni si nici nu te ajuta sa rezolvi lucrurile. Dimpotriva, asta face uneori ca situatiile sa arate mai rau decat sunt. In viata, mereu ne putem gasi lucruri fata de care sa ne facem griji. Dar pentru bunastarea ta si a celor din jurul tau, este vital sa ai o abordare mai pozitiva. Sfatul pentru aceasta luna este sa-ti opresti cercul de ganduri negative. Antreneaza-te sa te focusezi pe partea buna a lucrurilor. Ia-ti timp dimineata si seara sa meditezi sau sa-ti petreci timpul in natura. Adu-ti atentia in interior.  Simte si imagineaza-ti ca esti sustinut de creatie, esti inconjurat de lumina si de iubire. Lasa lumina si iubirea sa-ti umple mintea si inima. Imagineaza-ti cum gandurile tale se dizolva in aceasta lumina. Muta-ti atentia pe lucrurile pentru care esti recunoscatoar si multumeste Mamei Pamant, Divinului Feminin, Creatorului si Universului pentru toate binecuvantarile.

Afirmatii utile:
– Cred in puterea iubirii.
– Am incredere ca totul se desfasoara asa cum trebuie.
– Mintea mea este clara ca cerul albastru.
– Inima mea este plina de iubire.
– Tot ce este pe Pamant este scaldat intr-o mare de iubire.

Cardurile folosite: Gaia Oracle – Toni Carmine Salerno

Va doresc o luna binecuvantata! Numai zambete!
Maria-Luiza (Marilu) Romedea


Etalari personalizate

Etalari personalizate

Daca simti nevoia de o Etalare Gaia Personalizata pentru acest ciclu, ma poti contacta la: marilu@moonsister.ro

Contine:

 • Pamant: Situatia din lumea ta fizica (corpul fizic).
 • Apa: Cum te influenteaza emotional ce se intampla.
 • Aer: Cum iti influenteaza gandurile.
 • Foc: La ce ar trebui sa renunti pentru a merge mai departe
 • Spirit: Ce este in inima ta.
 • Cheia etalarii: Ghidarea pentru acest ciclu.

Marilu Romedea

Marilu Romedea

Despre mine
Sunt o Moon Mother Avansata, Mentor in Conectarea cu Ciclul Feminin si Coordonator Womb Blessing Romania. Practic Shamanismul Feminin si imi doresc sa lucrez prin terapiile, ritualurile, calatoriile, workshop-urile si cercurile create, cu toate surorile care simt nevoia de sprijin pentru trezirea si echilibrarea feminitatii lor. Acest lucru este posibil prin terapii precum Vindecarea PanteculuiBinecuvantarea Pantecului si Limbajul Luminii. Si prin intalnirile lunare din Cercul de Surori: Cortul Rosu “Moon Sister”.

Sustin si vindecarea si echilibrarea masculinului prin terapia „Darul Personal” – Darul de iubire a Divinului Feminin pentru Barbati pentru a-si deschide inimile si a se reconecta la masculinitatea lor autentica. In aceasta perioada multi barbati aleg sa-si vindece relatia cu femininul din ei si din viata lor.

Ceremonii pentru Ea si El: Acordaj la Divinul Feminin
EA – primeste Binecuvantarea Pantecului – Womb Blessing
EL – primeste Darul Divinului Feminin – The Gift
In calitate de Moon Mother Avansata pot oficia aceasta Ceremonie pentru voi.
Aceasta Ceremonie are ca scop conectarea cu Divinul Feminin. Multe cupluri aleg sa primeasca impreuna aceasta energie pentru a sarbatori o etapa din relatia lor. O sa va creez o ceremonie de reconectare si reinnoire a relatiei voastre!

Ritualuri de trecere feminine
Imi place sa creez ritualuri personalizate in functie de momentul pe care doresti sa-l celebrezi. Un ritual poate contine: ritualul apei, al focului, curatare shamanica cu penele si uneltele de fumigatie si rugaciuni.

Binecuvantarea Pantecului se mai ofera in ceremoniile legate de momentele importante din viata unei femei, mergand pe onorarea celor 4 arhetipuri feminine:

 • Se ofera fiicelor noastre pentru a celebra venirea primei menstruatii. Este foarte important sa onoram momentul in care devine o femeie, fiind sustinuta de toate femeile din viata sa. Astfel imbratiseaza sacralitatea corpului ei si incepe sa se armonizeze cu cilucirle Lunii si a anotimpurilor, asa pubertatea nu o sa fie la fel de intensa. Acesta este si rolul Cercului de Surori Cortul Rosu (Red Tent), este un spatiu in care femeile din toate generatiile se aduna si isi impartasesc cunoasterea si se sustin reciproc.
 • Putem crea alaturi de prietene tale o ceremonie pentru a celebra momentul in care devii sotie, mama sau pentru a onora trecerea la menopauza.
 • Unele femei au nevoie de un nou inceput dupa incheierea unei relatii, dupa un divort sau dupa pierderea unui copil, Binecuvantarea venind ca o alinare si ajutandu-le sa renasca.

Evenimentele Moon Sister din luna Octombrie

1.Cerc de Surori la Luna Plina – 16 Octombrie 2016

banner001

Tema intalnirii: Trezirea Energiei Feminine – Binecuvantarea Mondiala a Pantecului


logo-ms04-red-tent