13445435_1208603872517534_2955072502656648934_nCe este Darul Personal?

Darul Mondial si Darul Personal functioneaza in stiluri usor diferite dar sunt menite sa interactioneze.

Darul Mondial este o trezire de grup care lucreaza pe blocaje si aspecte deconectate pe care le impartasesti cu alti barbati din grup.

In cadrul Darului Personal focusul este numai pe nevoile tale, energiile tale si trezirea ta personala. A primi Darul Mondial si Darul Personal este o modalitate pentru a creste si evolua rapid, atat la nivel spiritual cat si personal, o cale de a-ti experimenta masculinitatea autentica si a creste in relatia ta cu Divinul Feminin.

Darul este un acordaj energetic specific pentru barbati creat de Miranda Gray cu sprijinul, iubirea si ajutorul unui numar de Frati ai Lunii. Deoarece structura energiei la barbati este diferita de cea a femeilor, este foarte important ca acest Dar sa fie o colaborare a energiilor si experientelor feminine cu cele masculine.

Un “acordaj” energetic este un proces care ridica vibratia si constiinta persoanei in cauza si o conecteaza la o frecventa energetic specifica, in acest caz frecventa Iubirii si Luminii Divinului Feminin

twin-flame-runner

Darul de Iubire Feminina Divina pentru Barbati
In comunitatea Binecuvantarii Pantecului exista o dorinta foarte puternica de a ajuta barbatii – pe partenerii nostri, iubitii, sotii, fratii, fii, nepotii, pe toti prietenii barbati – sa creasca in masculinitatea lor autentica. Toti oamenii au nevoie de iubire, sa stie ca sunt importanti, sa fie fericiti, centrati si puternici in sinele lor. In cadrul “Darului” (“The Gift”) Divinul Feminin ofera aceasta sansa tuturor barbatilor, indiferent de varsta.

“Darul personal de Iubire Divina Feminina pentru Barbati”
Ca urmare a dorintei femeilor de a impartasi energiile Divine Feminine cu barbatii din viata lor, Advanced Moon Mothers  devin un canal pentru barbati, pentru Dar – o vibratie inalta a Iubirii Divine Feminine si a energiei luminii. Darul se raspandeste din ce in ce mai mult si este minunat sa vad cupluri primind Daruri Personale si Binecuvantari ale Pantecului impreuna, ca parte a relatiei lor spirituale si ca o expresie a iubirii.

De ce sa primesc Darul?

Darul:

 • Iti valideaza masculinitatea prin Feminitatea Divina – acceptarea blanda si neconditionata si iubirea a ceea ce esti acum si trezirea naturii tale autentice prin energiile feminine.
 • Confirma importanta tuturor nivelelor fiintei tale, activitatilor si vietii prin Iubirea Divina Feminina, seninatate, frumusete si forta.
 • Creaza o realtie intima cu Feminitatea Divina sub toate arhetipurile si energiile sale, invatandu-te cum sa dansezi cu energiile Ei, atat in intreg Universul cat si in viata si in femei.
 • Te ajuta sa pasesti pe o cale a bunastarii, evolutiei, cresterii, abundentei si succesului, in echipa cu femeile si energiile lor feminine.
 • Te ajuta sa recunosti si sa onorezi sacrul prezent in partenera ta si pe ea sa onoreze sacralitatea ta.
 • Te ajuta sa te simti sigur, protejat si imputernicit printr-o exprimare mai centrata, altruista, grijulie si iubitoare a masculinitatii.

De asemenea, Darul ajuta femeile sa isi ajute partenerii, fii si membrii de familie pentru a se vindeca, a creste si a se trezi la adevarata lor natura.

Cine poate primi “Darul” (“The Gift”)?
Barbatii si baietii pot primi “Darul” indiferent de varsta; desi nu este recomandat pentru baietii sub 6 ani.

Se recomanda acest acordaj energetic:

 • daca simti sa te reconectezi cu tine dupa o perioada tensionata in care te-ai indepartat de la esenta ta;
 • pentru un nou inceput – renasterea personala;
 • dupa o relatie/divort;
 • la schimbarea anotimpurilor;
 • pentru perioadele de depresie;
 • pentru traume;

in Ritualurile de Trecere Masculine: pubertate cand lasi copilul in urma si imbratisezi barbatia, maturitate, casatorie, cand devii tata etc.

Daca doresti o sedinta de Acordare la Divinul Feminin – Darul, ma poti contacta la: marilu@moonsister.ro

annelie-solis5

Ceremonie pentru EA si EL
Acordaj la Divinul Feminin

EA – primeste Binecuvantarea Pantecului – Womb Blessing

EL – primeste Darul Divinului Feminin – The Gift

In calitate de Moon Mother Avansata pot oficia aceasta Ceremonie pentru voi.

Aceasta Ceremonie are ca scop conectarea cu Divinul Feminin. Multe cupluri aleg sa primeasca impreuna aceasta energie pentru a sarbatori o etapa din relatia lor. O sa va creez o ceremonie de reconectare si reinnoire a relatiei voastre!

 

 

 

Te astept cu drag!

Maria Luiza (Marilu) Romedea
Moon Mother Avansata & Mentor-Conectarea cu Ciclul Feminin
Coordonator Womb Blessing Romania
Facilitator Acreditat de Cercuri de Femei – Cortul Rosu

Consilier de Dezvoltare Personala si Spirituala
Shamanism Feminin