Darul de la Divinul Feminin pentru Barbati

Darul de la Divinul Feminin pentru Barbati

Bine ati venit la Darul de Iubire A Divinului Feminin pentru Barbati!

Barbatii si Binecuvantarea Pantecului Mondiala
Este minunat sa vad ca exista, printre femei, o dorinta puternica la nivel mondial de a include barbatii in evenimente de Binecuvantare a Pantecului si, de asemenea, de a vedea un numar in crestere de barbati ce vor sa fie inclusi in evenimentele de Binecuvantare ca si parteneri si Frati ai Lunii (Moon Brothers).

O cale atat pentru Femei cat si pentru Barbati
Traim intr-o lume care este partinitoare fata de partea masculina. Aceasta masculinitate este stricata, bazata pe pattern-uri de frica, ierarhizare si reprimare.  Aflati in acest mediu barbatii sunt deconectati de masculinitatea autentica, la fel cum femeile sunt deconectate de la feminitatea lor. Si impreuna am pierdut sensul de a fi implicati intr-o relatie de parteneriat bazata pe feminitatea autentica si, totodata, am pierdut legatura cu Divinul Feminin.

Trezirea ambelor sexe nu se va produce de la sine. Trezirea femeilor va fi cea care le va arata barbatilor feminitatea lor autentica prin ajutorul careia se vor reconecta la masculinitatea lor. De asemenea, trezirea barbatilor este cea care le va aduce pe femei in contact cu partea lor masculina autentica si va ajuta la construirea unor relatii sanatoase intre masculin si feminin.  Impreuna vom  crea relatii autentice, armonioase si echilibrate, bazate pe respect reciproc si intelegere, validare a celuilalt, libertate de exprimare si iubire; in acest fel vom pasi impreuna pe calea iubirii.

Barbatii luand parte la evenimente de Binecuvantare a Pantecului
In credintele antice barbatii erau perceputi ca fii ai Feminitatii Universale si energiile lor erau validate, indragite si ingirjite de catre femei. Si, in schimb, barbatii sustineau femeile in dansul ciclic al naturii lor, al lunii si al stelelor, fiind gardienii spatiului feminin si impamantenind energiile lor curgatoare si schimbatoare.

Sunt o multime de barbati care vor sa ia parte activ la Ceremoniile de Binecuvantare a Pantecului Mondiala, nu numai pentru beneficiul partenerelor si familiei lor, dar si pentru a ajuta toate femeile in procesul lor de trezire.

Avem doua minunate meditatii-suport pentru barbati (dupa inregistrare), la care acestia pot lua parte in cadrul unui cuplu sau al unui grup mixt Mondial de Binecuvantare a Pantecului.

Pentru barbatii care nu primesc “Darul” (“The Gift”):
Binecuvantarea Lunii, Meditatie pentru Barbati: Aceasta meditatie este pentru momentul in care partenera voastra sau femeile din grup primesc Binecuvantarea Pantecului.

Pentru toti barbatii:
Meditatia Gardianului : Aceasta meditatie este pentru ca tu sa tii energia spatiului in timp ce partenera ta sau femeile din grup in timp ce participa la Binecuvantarile aditionale.

Darul Mondial de Iubire Divina Feminina pentru Barbati
Nevoia de a primi Darul este una la nivel mondial, de aceea invitam toti barbatii sa se inscrie pentru a primi Darul de la distanta, in cadrul Zilelor Mondiale a Binecuvantarii Pantecului.

De ce sa primesc Darul?

Darul:

 • Iti valideaza masculinitatea prin Feminitatea Divina – acceptarea blanda si neconditionata si iubirea a ceea ce esti acum si trezirea naturii tale autentice prin energiile feminine.
 • Confirma importanta tuturor nivelelor fiintei tale, activitatilor si vietii prin Iubirea Divina Feminina, seninatate, frumusete si forta.
 • Creaza o realtie intima cu Feminitatea Divina sub toate arhetipurile si energiile sale, invatandu-te cum sa dansezi cu energiile Ei, atat in intreg Universul cat si in viata si in femei.
 • Te ajuta sa pasesti pe o cale a bunastarii, evolutiei, cresterii, abundentei si succesului, in echipa cu femeile si energiile lor feminine.
 • Te ajuta sa recunosti si sa onorezi sacrul prezent in partenera ta si pe ea sa onoreze sacralitatea ta.
 • Te ajuta sa te simti sigur, protejat si imputernicit printr-o exprimare mai centrata, altruista, grijulie si iubitoare a masculinitatii.

De asemenea, Darul ajuta femeile sa isi ajute partenerii, fii si membrii de familie pentru a se vindeca, a creste si a se trezi la adevarata lor natura.

Cum sa iei parte si sa primesti Darul
Este foarte simplu sa participi si sa primesti darul:

 • Inregistreaza-te la ora aleasa pentru Ziua Binecuvantarii Mondiale a Pantecului pentru a primi “Darul” (“The Gift” )
 • Vei primi un link pentru a downloada o pagina si un email de confirmare.
 • Descarca documentul “Cum sa primesti “Darul” pentru barbati”.PDF
 • In ziua Binecuvantarii Pantecului, mediteaza la ora aleasa de tine, timp de 20 de minute pentru a primi Darul.

Inregistrare pentru “Darul” (“The Gift”) pentru barbati: http://www.mirandagray.co.uk/register-men.html#romanian

In documentul primit vei gasi cateva sugestii despre cum si ce sa faci pentru a primi “Darul” si cum sa iei parte la alte meditatii pentru barbati.

Cine poate primi “Darul” (“The Gift”)?
Barbatii si baietii pot primi “Darul” indiferent de varsta; desi nu este recomandat pentru baietii sub 6 ani.

Respect
Rugam frumos femeile sa nu ii inregistreze pe barbatii din viata lor fara consimtamantul acestora. Va rugam sa le respectati barbatilor calea aleasa de ei insisi. Daca vor fi inscrisi fara ca ei sa practice la Meditatia Darului, energia se va intoarce pur si simplu la Divinitatea Feminina si barbatul in cauza nu va primi Darul.

Cum sa primesti Darul Mondial pentru Barbati

Ce este Darul?

Darul este un acordaj energetic specific pentru barbati creat de Miranda Gray cu sprijinul, iubirea si ajutorul unui numar de Frati ai Lunii. Deoarece structura energiei la barbati este diferita de cea a femeilor, este foarte important ca acest Dar sa fie o colaborare a energiilor si experientelor feminine cu cele masculine.

Un “acordaj” energetic este un proces care ridica vibratia si constiinta persoanei in cauza si o conecteaza la o frecventa energetic specifica, in acest caz frecventa Iubirii si Luminii Divinului Feminin care este oferita in cadrul Binecuvantarii Mondiale a Pantecului.

 Ce trebuie sa fac?

Pregatire:­­­­

 • Daca participi singur va trebui sa gasesti un spatiu linistit in care sa meditezi si de o copie scrisa a Meditatiei Darul text (pe care o gasiti mai jos) sau varianta audio a acesteia.
 • Ai putea folosi o imagine a Divinului Feminin – aceasta poate fi o figura feminina ce apartie de traditia ta sau orice figurina care reprezinta sentimentele tale pentru Divinul Feminin.
 • Daca doresti poti avea muzica pentru a asculta dupa citirea Meditatiei Darului, flori si plante care sa reprezinte Feminitatea Sacra, si un incense (betisor parfumat, ceva de ars) pe care il simti feminin.
 • Sa ai un pahar cu apa si ceva bun de mancare pentru a celebra dupa sfarsitul meditatiei. Apa va absorbi energia Darului, iar mancarea este expresia iubirii si sprijinului Mamei Pamant.


Participare:

 1. Singur:
 2. La ora aleasa de tine pentru a primi Darul citeste Meditatia Darul (disponibila mai jos) sau asculta varianta audio.
 3. Apoi stai relaxat si deschis pentru a primi Energia divinului Feminin ce va fi trimisa catre tine timp de 20 de minute dupa ora aleasa.
 4. Dupa trecerea celor 20 de minute citeste paragraful “Cum sa inchei” din Meditatia Darul.
 5. Bea apa si mananca mancarea pentru a celebra!
 6. Poate vei simti nevoia sa ramai relaxat in continuare pentru a te bucura de prezenta Divinului Feminin sau sa iei notite despre starile simtite.
 1. Cu partenera ta:

Va trebui sa va inscrieti amandoi la Binecuvantarea Mondiala a Pantecului si sa alegeti aceeasi ora.

Partenera ta va avea bolurile pantecului si salul, tu vei avea bolul tau cu apa, si impreuna veti avea ceva de mancat pentru a celebra la sfarsitul meditatiei.

Optiunea 1:

La ora aleasa de voi, in liniste, tu vei citi Meditatia Darul iar partenera ta va citi Meditatia Binecuvantarii Pantecului, apoi veti ramane relaxati, in liniste, timp de 20 de minute dupa ora aleasa pentru a primi energia.

Apoi incheiati amandoi meditatia si mancati si beti apa.

Un gest frumos este acela de a ii oferi partenerei bolul pantecului cu apa in semn de respect. De asemenea, puteti alege mancaruri afrodisiace pentru a le impartasi la sfarsit.

Optiunea 2:

La ora aleasa de voi, in liniste, tu citesti Meditatia Darul iar partenera ta citeste Meditatia Binecuvantarii Pantecului, apoi veti sta amandoi relaxati pentru a primi energia timp de 20 de minute dupa ora aleasa.

Apoi citesti Meditatia Gardianul (disponibila mai jos) si sustii energia spatiului in timp ce partenera ta ia parte la celelalte meditatii pentru femei (Raza Lunii, Meditatia Impartasirii si Meditatia Arhetipurilor) – poate dura in jur de 25 de minute.

Nota: Aceasta este o ceremonie sacra in cadrul careia veti sta pentru o scurta perioada de timp in iubirea si lumina Divinului Feminin. Toate actiunile de iubire si placere sunt manifestari ritualice si rugaciuni ale Divinului Feminin, asa ca aceasta ceremonie plina de iubire poate fi exprimata si prin sex spiritual.

 1. Intr-un grup mixt:

Toti barbatii si femeile se vor inscrie individual pentru Binecuvantarea Pantecului Mondiala dar alegand aceeasi ora care va reprezenta “ora grupului”.

Exista multe cai de a organiza grupuri mixte; mai jos aveti un exemplu, dar fiecare grup va alege ceea ce i se potriveste mai bine.

Barbatii si femeile pot fi in aceeasi incapere dar in locuri separate – barbatii in jurul femeilor in exterior, in centrul unui cerc de femei sau in colturile camerei – sau pot fi asezati in interiorul grupului in ordine aleatorie (fara o structura bine stabilita).

Femeile au Bolurile Pantecului si salul lor iar pentru barbati va exista un singur bol mare cu apa, “Bolul Mama”.

O optiune sugerata:

Femeile si barbatii din grup vor lua parte la Binecuvantarea Pantecului si Meditatia Darul in incaperi diferite sau spatii separate ale aceleiasi incaperi. In felul acesta o persoana va putea citi cu voce tare Meditatiile fara a deranja celalalt grup.

La trecerea a 20 de minute dupa ce au primit Darul barbatii se vor muta incercuind femeile (acestea vor fi in mijlocul cerucului format de barbati) sau in colturile incaperii.

Fiecare barbat in parte va citi, in liniste, Meditatia Gardianul si va sustine energia spatiului in timp ce femeile vor lua parte la celelalte meditatii pentru femei.

La finalul meditatiilor pentru femei, reprezentanti din grupul barbatilor cat si al femeilor vor oferi gratitudine/rugaciuni.

Apoi femeile vor bea fiecare din Bolul Pantecului sau, in timp ce barbatii vor bea apa din Bolul Mama; aceasta poate fi realizat de cea mai in varsta sau cea mai tanara femeie din grup.

Dupa Meditatie grupul poate continua prin ceremonii, rugaciuni si activitati sau toata lumea poate lua parte la a sarbatori.

Este frumos sa onoram ciclurile Mamei Pamant, sa decoram spatial cu obiecte si imagini care reflecta energiile sale, sa aducem mancare de sezon si de asemenea, sa fie prezenta imagini si mancaruri care sa reprezinte Mama Luna Plina.

Calea Darului: la nivel Mondial si Personal
Ca si acordajul la energia Binecuvantarii Pantecului, cea a Darului este o cale a cresterii si trezirii. De fiecare data cand vei primi Darul vei trezi mai mult din constiinta ta autentica si vei adanci conexiunea cu Divinul Feminin.

Darul Mondial si Darul Personal functioneaza in stiluri usor diferite dar sunt menite sa interactioneze. Darul Mondial este o trezire de grup care lucreaza pe blocaje si aspecte deconectate pe care le impartasesti cu alti barbati din grup. In cadrul Darului Personal focusul este numai pe nevoile tale, energiile tale si trezirea ta personala. A primi Darul Mondial si Darul Personal este o modalitate pentru a creste si evolua rapid, atat la nivel spiritual cat si personal, o cale de a-ti experimenta masculinitatea autentica si a creste in relatia ta cu Divinul Feminin.

Intrebari frecvente

Ce se intampla daca uit ora pentru care m-am inscris?  Reinregistreaza-te

Ce fac daca vreau sa imi schimb ora aleasa? Reinregistreaza-te

Ce fac daca am pierdut linkul pentru Download? Reinregistreaza-te

Ce se intampla daca m-am inregistrat dar nu mai pot lua parte la ora aleasa? Poti citi Meditatia Darul si sa primesti energia la orice ora dupa ora aleasa. Totusi nu vei experimenta conexiunea cu toti oamenii ce iau parte la meditatie la nivel international.

De ce aveti nevoie de numele si adresa mea de mail? Numele si adresa de mail pe care le vei da pentru inregistrare vor fi folosite ca si obiect de focus pentru a va trasmite individual energia.

De ce exista 4 ore disponibile? Orele date pentru a primi Binecuvantarea Pantecului si Darul sunt conform fusului orar din UK asa ca va trebui sa verificati diferentele de fus orar pentru locul in care va aflati. Exista 4 ore disponibile pentru ca oameni din intreaga lume sa poata alege o ora care este convenabila si potrivita stilului lor de viata.

Meditatia Darul pentru Barbati: Intalnind Arhetipul Mamei Luna

Meditatia Darul pentru Barbati: Intalnind Arhetipul Mamei Luna

De citit la ora aleasa. Da-ti timp pentru a vizualiza fiecare parte a meditatiei – nu este nicio graba.

Gaseste un loc linistit si confortabil in care sa stai, cu ambele picioare lipite de pamant.

Adu-ti atentia pe respiratie. Fii constient de inspiratie si expiratie si de cum respiratia iti atinge varful nasului.

Simte greutatea corpului tau si forta gravitationala care o afecteaza creand o constanta relatie cu pamantul. Si aminteste-ti…

(Pauza)

Vizualizeaza-te mergand printr-o padure chiar inainte de a se intuneca. In fata ta ai un apus minunat.

Auzi in departare sipotul bland al unui rau care curge fericit. Observa sunetul vantului care face frunzele copacilor sa cante in jurul tau, creand o relatie permanenta intre rai si pamant.

Uitandu-te in sus descoperi o luna frumoasa si argintie a carei lumina iti va calauzi intreaga cale pana acasa.

In timp ce mergi pe cararea luminata de luna intalnesti o femeie gravida frumoasa si eleganta cu un zambet ce radiaza.  Ea este Mama Luna. Iti da binete ca propriului copil, printr-o imbratisare blanda si iubitoare si te intreaba cum te simti.

(Pauza)

Iti mangaie parul cu tandrete si se uita adanc in ochii tai. In ochii ei frumosi vezi adancimea cosmosului si stelele stralucitoare din Univers. In timp ce te mangaie, din mainile sale straluceste o lumina irizata ce te invaluie in caldura si iubire din crestet pana in talpi.

Te bucuri de o prezenta subtila si gingasa in voia careia te lasi, fiind plin de lumina magica. Experimentezi acceptarea si o iubire hranitoare si neconditionata care te conecteaza cu unitatatea universului si a tot ceea ce este.

Stai in iubire si lumina stiind ca esti in prezenta Mamei Sacre.

(Primeste energia timp de 20 de minute dupa ora aleasa)

Pentru a incheia meditatia:

Cand esti pregatit sa inchei meditatia lasa usor constiinta sa-ti revina in corp. Misca-ti degetele de la maini si de la picioare si intinde-ti bratele.

Sa stii ca in fiecare moment, in timp ce iti desfasori viata de zi cu zi ,vei purta cu tine lumina si iubirea primita si o vei putea accesa oricand pentru a ii reinnoi prezenta in viata ta.

Multe multumiri lui Jorge Guerrero pentru ca a creat aceasta minunata meditatie. Jorge este un videcator (healer) care traieste in Oaxaca, Mexic; sotul si sprijinul unei Mame Avansate a Lunii. El crede in unitate si in minunatia femeilor si barbatilor laolalta.

Meditatia Gardianul pentru Barbati

Meditatia Gardianul pentru Barbati:

Se practica in timp ce partenera ta sau femeile din grup iau parte la meditatiile pentru femei de dupa Binecuvantarea Pantecului. Da-ti timp sa vizualizezi fiecare parte a meditatiei. Nu este nicio graba.

Inchide ochii si adu-ti atentia in partea inferioara a pantecului.

Respira adanc.

Constientizeaza ca te afli intr-un luminis cu iarba intr-o padure intunecata pe timp de vara. Luna isi revarsa lumina argintie prin crengile  impreunate ale copacilor de deasupra ta.

In mijlocul luminisului se afla un grup stravechi de Mame ale Lunii imbaiate in lumina lunii si inconjurate de o aura opalescenta.

(Pauza)

Inconjurand luminisul, cu fata catre exterior, se afla cavalerii lor, fiecare purtand o pelerina din lana alba brodata cu spiralele simbol al feminitatii sacre.

Fiecare cavaler isi tine mainile impreunte deasupra sabiei sale si casca argintie la picioare.

Sabiile stralucesc argintii in lumina lunii, scotand la iveala simbolurile de vitejie si putere gravate pe ele in cinstea celor ce le poarta.

Fiecare cavaler are capul plecat, hotarati in misiunea lor fata de Divinul Feminin, aceea de a aduce echilibru si armonie, pace si intelegere.

(Pauza)

In timp ce Mamele Lunii isi tes incantatiile, chemand energia lunii la ele si apoi trimitand-o cu dragoste catre lumea intreaga, cavalerii incep sa cante. Din adancul piepturilor lor se inalta o nota a inimii ce rasuna in intreg cercul imbinandu-se cu luna si cu stelele pentru a crea un spatiu sacru, atemporal.

(Pauza)

In liniste, te alaturi grupului de cavaleri, luandu-ti locul la marginea luminisului indreptat catre copaci. In timp ce devii parte din cercul lor te simti conectat la o plasa de energie – de pace, de putere si a inimii centrate.

O sabie argintie fara simboluri apare in fata ta. Cand pui mana pe manerul acesteia iti simti energiile impamantenindu-se adanc.

Prin tine curge intelegere.

Te simti conectat cu centrul Mamei Pamant si cu Spiritul Divin al Universului de deasupra ta.  Un pilon de lumina alba apare brusc, inconjurandu-te si conectand Pamantul cu raiul, prin tine.

Puterea curge in tine. O pace adanca si de durata curge prin tine.

Si, la fel ca si ceilalti cavaleri, iti pleci capul si contribui la pastrarea acestui spatiu templu, atemporal.

Incepi sa auzi cantecul Cavalerilor cantat in nota inimii:

“Suntem Protectorii Fecioarelor.

Suntem Gardienii Mamelor.

Suntem Scuturile Vrajitoarelor.

Suntem Aparatorii Batranelor.

Ramanem in putere, onoare si compasiune in timp ce trimiteti Iubirea Divinului Feminin in Lume”

Apleaca-ti capul si permite-i inimii sa se deschida si iubirea si pacea sa curga prin tine.

Sa stii ca sprijinul si grija iti sunt recunoscute si apreciate si ca prin iubirea si protectia oferita mamele, iubitele, surorile si fiicele voastrea isi pot manifesta liber si in siguranta conexiunea cu feminitatea lor autentica.

In timp ce iti deschizi inima, pe lama sabiei tale se incrusteaza simboluri stralucitoare.

Odihneste-te in vibratia notei ce rasuna prin univers.

(Pauza)

 

Pentru a incheia meditatia:

Adu mainile la podea si fa o plecaciune.

Din acest spatiu ia cu tine iubirea si pacea Divinului Feminin si du-le in intreaga lume.

Sper ca te bucuri de aceste meditatii si de energia Darului.

Atat femeile cat si barbatii joaca un rol important in trezirea naturii lor autentice si, in acelasi timp, in crearea unei societati care valideaza si sprijina exprimarea acestei naturi. Este nevoie de un numar suficient de oameni care sa faca pasi mici pentru a schimba lumea, iar atunci cand femeile si barbatii lucreaza impreuna sa faca acesti pasi, se vor intampla lucruri minunate.”

Miranda Gray 2016

Womb Blessing - Miranda Gray

Womb Blessing – Miranda Gray