banner02 (1)

Dragi surori,
Doresc sa va invit in Cortul Rosu Moon Sister – Cerc de Surori la Luna Noua: Conectarea cu Pantecul, care are loc pe 2 septembrie, in Bucuresti.

Cortul Rosu este un spatiu sacru in care femeile se intalnesc lunar, la Luna Noua, pentru a-si onora feminitatea si ciclul feminin.

 

 

Pentru aceasta intalnire, va propun o calatorie in care o sa lucram cu energia Mamei Pamant, a Divinului Feminin si a Lunii Noi in Fecioara. O sa experimentam un Ritual de Conectare cu Pantecul. Pantecul este unul din centrele energetice feminine. Pentru a avea o viata echilibrata este necesar sa fim atente ce seminte punem lunar in acest centru energetic. O sa lucram pe curatare, vindecare si energizare. Vom mai face un Ritual de Luna Noua, in care ne setam intentiile pentru un nou inceput! Acceptam si integram drumul parcurs pana acum si ne pregatim sa ne deschidem spre noi orizonturi.

Despre Cortul Rosu Moon Sister
Contine: Meditatii – Ritualuri – Discutii – Shamanism Feminin – Curatari – Vindecari – Energizari – Activari.
Se lucreaza cu: Mama Pamant, Divinul Feminin, Centrii energetici feminin, Ciclul si energia Lunii, Ciclul Menstrual si cu Limbajul de Lumina.

Ce o sa experimentam:

 • Meditatia Lunii;
 • Introducere in „Conectarea cu Ciclul Femini”– cele 4 energii feminine;
 • Ceremonie de Conectare cu Pantecul;
 • Rugaciunea Apei;
 • Curatari si activari prin Limbaj de Lumina (Light Language) – noile coduri ale Mamei Pamant si Divinului Feminin pentru acest moment din evolutia voastra;
 • Ritual de Luna Noua – plantam intentiile pentru urmatorul ciclu;
 • Dansul Pamantului;
 • Energizarea Pantecului;
 • Conectarea cu cercul de putere al surorilor.

Unelte:
– Shamanism feminin: ritualuri, toba shamanica, cristale, unelte de fumigatie, altar, seminte, apa, focul, luna, pamantul etc.
– Carti Oracol.

Cadouri:
– Harta Ciclului Feminin
– Moon Calendar – Jurnal pentru ciclul menstrual

Lucruri care ar fi bine sa ai cu tine:

 • un vas de ceramica cu capac sau un bol
 • un cristal/amuleta pentru altar
 • o statueta care reprezinta o zeita, pentru a crea impreuna un altar dedicat Divinului Feminin
 • tinuta: ne imbracam in rosu– fusta sau rochie
 • un sal – rosu sau alb
 • agenda + pix + 2 foi albe

Cand: 2 septembrie de la ora 18:00 – 22:00

Pentru inscrieri si mai multe detalii: marilu@moonsister.ro


Cortul Rosu

Cortul Rosu

Despre Cortul Rosu
Acesta este un loc în care femeilor le este permis mai degrabă să fie, decât să facă în contiuu…
“Fiecare femeie aflată la menstruație cunoaște ce înseamnă să tânjești după acel moment de liniște și solitudine, în acea perioadă. Fiecare bucățică din ea și din sufeltul ei are nevoie de odihnă, în timp ce cultura în care trăim noi ne face să dăm înainte, indifferent de situație.
Cortul Roșu, Cabana Lunii, Adăpostul Lunii, așa cum mai este cunoscut și în culturile indigene din întreaga lume, este un loc de respirație pentru femeile pe stil vechi.” – DeannaLam

Corturile Roșii: ce sunt acestea?
Corturile Roșii sunt o mișcare globală a femeilor care se unesc pentru a găsi timp să fie exact acolo unde sunt, pentru a întâlni alte femei în comunitatea lor și pentru a se bucura de șansa femeilor de a-și împărtăși într-un mod mai profund decât o fac de obicei. Iar acest lucru se poate face într-o mulțime de feluri. În fiecare lună, femeile se invită în casele lor, în spații deshise sau publice și își petrec timpul împreună, pe durata întregii zile, după-amiezele sau serile.
Făcând acest lucru, ne luăm timp din viețile noastre atât de încărcate pentru a ne odihni, vorbi, împărți mâncare, pentru a lucra creativ, pentru a lua parte la alte activități care să ne satisfacă nevoile și să ne întărească acea conexiune cu Divinul Feminin. Ne adunăm în acest fel, în fiecare lună în care putem să fim prezente în propriile noastre vieți și în viețile pe care le împărțim cu ceilalți.
Conform Mișcării Corturilor Roșii, “Corturile Roșii din satele, comunele și orașele noastre sunt un spațiu pentru ca noi să onorăm ciclurile lunare și întreaga călătorie feminină. Iar Templele Corturilor Roșii oferă femeilor mai curând o stare de a fi, decât un mod continuu de a face ceva.
Cum ar fi să nu faci nimic preț de câteva ore? Sau sa vezi ce se întâmplă, atunci când nu planifici nimic? Ne găsim noi oare, mereu, o ocupație, ca să nu simțim? Unde anume ne ascundem în acest vârtej, ce ar putea vorbi inimii noastre atunci când, într-un final, ne oprim? Și cel mai important, pe măsură ce lumea din jurul nostru începe să se cutremure, noi punem bazele unei fundații de conexiuni locale ale femeilor înțelepte, împărtășind sprijin și înțelepciune femeilor din jurul nostru, de-a lungul călătoriilor lor.
Cortul Roșu este un mod prin care femeile se recâștigă pe ele însele, simțind prezentul și venind la înaintare cu tot ceea ce ele sunt, oferind astfel un loc pentru incubare, visare, pentru a încetini și a se opri din planificat.


The-Sacred-Feminine

The-Sacred-Feminine

Purificari inainte si dupa intalnire
De fiecare data cand lucram cu energia, corpul si sistemul nostru energetic au nevoie sa proceseze si sa integreze schimbarile energetice prin care au trecut. Acest proces delicat poate incepe inainte de intalire si poate continua si dupa, el dureaza de la cateva minute pana la 28 de zile (pana la urmatorul ciclu menstrual). Nu toata lumea va experimenta acest proces de curatare si, de asemenea, nu toata lumea care va trece prin el va observa semnele acestui proces.

Cateva dintre semnele curatarii care pot aparea:
Dureri sau intepaturi care arata ca energia curat tipare si rani vechi in corpul nostru;

 • Menstruatia poate aparea mai devreme sau mai tarziu decat de obicei, ca semn al interactiunii energiei cu sistemul hormonal al corpului nostru;
 • Oboseala arata raspunsul corpului nostru la integrarea schimbarilor energetice care s-au produs;
 • Amintiri vechi care ies la suprafata pentru a fi curatate;
 • Emotii si ganduri ce apar pentru a fi eliberate;
 • Pot aparea stari de fericire si bucurie ca rezultat al eliberarii vechilor blocaje, iesind astfel la suprafata sinele nostru pur si autentic;
 • Sentimentul de a fi intreaga, pantecul fiind energizat de energia vitala;
 • Pace, energia reintegreaza fiinta in starea naturala de ”acasa”, stabilindu-se o conexiune mai profunda cu Divinul Feminin si cu misiunea spirituala a fiecaruia pe acest pamant.

Orice am experimenta, fie senzatii de bine sau care ne pot aduce anumite provocari, ne arata faptul ca energia lucreaza.
Tot ceea ce face energia Divinului Feminin este pentru Binele Superior si in aliniere cu Iubirea Divina.
Asigurati-va ca va hraniti corpul corespunzator; spre exemplu, odihniți-va mai mult, acordati-va vindecari ale pantecului si amintiti-va ca ati putea experimenta o purificare.

Detox
Un alt efect pe care lucrul cu energia tl are este o usoara detoxifiere. Aceasta este etapa in care toxinele aflate în corpul nostru fizic sunt eliminate. Consumarea unei cantitati mai mari de apa va spala corpul de toxinele acumulate, dar daca nu bem suficientă apa dupa vindecare putem experimenta o usoara durere de cap de detoxifiere sau simptomele unei raceli – criza de vindecare.
Daca experimentati simptomele detoxifierii pur si simplu beti mai multa apa iar acestea se vor ameliora in cateva zile.
De asemenea, în zilele imediat urmatoare intalnirii puteti simti nevoia de a adopta o dieta mai sanatoasa, bogata in fructe si legume proaspete, cu mai putina mancare procesata. Cu cat mai putine toxine introducem in corpul nostru, cu atat mai putine acesta va trebui sa elimine – asa ca pare natural sa reducem tot mai mult toxinele pe care le consumam!
Daca procesele emotionale sunt prea intense va pot asista cu Terapia Vindecarea Pantecului


1Despre proiectul Moon Sister si Marilu Romedea
Moon Sister inseamna Sora a Lunii – dar mai reprezita si o sora cu care ai menstruatia sincronizata. (ENG: Moon Sisters – Girls who have periods at the same time). Platforma www.moonsister.ro este dedicata energiei feminine si shamanismului feminin.

Imi doresc sa lucrez prin terapiile si workshop-urile create cu toate surorile care simt nevoia de sprijin pentru trezirea energiilor feminine adormite. Acest lucru este posibil prin terapii precum Vindecarea Pantecului, Binecuvantarea Pantecului si Limbajul Luminii si/sau prin workshop-urile Calatoria Eroinei si Dansul Pamantului. Lunar, mai sustin Cercuri de surori la Luna Noua (Cortul Rosu) si la Luna Plina (Binecuvantarea Pantecului Mondiala – Trezirea si Vindecarea Energiei Feminine). Alaturi de alte surori, mai organizez si „O Zi in Cortul Rosu”, in care am diverse invitate.

Am devenit Facilitator acreditat de Cercuri de Femei – Cortul Rosu – „Red Tent Women’s Circles Facilitator”. Am fost initiata de catre Miranda Gray (World Wide Womb Blessing), si am devenit o Moon Mother si Coordonator Womb Blessing Romania. Sunt pasionata de Shamanismul Feminin, in ultimii ani am calatorit si am invatat calea pastratorilor pamantului. Am lucrat cu Nativii Americani din tribul Lakota, cu un preot din tribul Kogi din Columbia, in Brazilia am invatat mult despre Mama Pamant si Energiile Feminine lucrand si cu altii nativi din Columbia si Africa. Este timpul ca femeile sa se reconecteze cu pamantul si cu sacralitatea corpului lor, ele fiind cele care nasc o noua lume. Nu pretind ca sunt un shaman, folosesc aceste unelte pentru ca rezonez cu ele si pentru ca ele fac parte din cea mai veche religie de pe pamant – conexiunea omului cu natura.

Organizez „Ritualuri de Trecere Feminine – Women’s Rites of Passage”Aceste Ritualuri marcheaza initierile din viata unei femei si ofera sustinere si pentru momentele grele. Se fac ritualuri de trecere pentru: prima menstruatie, cand devii sotie, mama si cand se iese la menopauza. Se mai fac aceste ritualuri dupa terminarea unei relatii, dupa o depresie etc.

Miscarea Cortului Rosu in Romania (Red Tent)
Mai multe detalii pe Facebook:
https://www.facebook.com/groups/redtentromania/
https://www.facebook.com/Red-Tent-Romania-1734815330075008/?fref=ts
https://www.facebook.com/Cortul-Rosu-1110854638971971/?fref=ts


14159282_10205992961937758_1488809249_n☽ Imi sustin surorile! ☾

Mi-am propus ca la fiecare intalnire a Cortului Rosu, sa am ca invitata o sora pe care o sustin. In aceasta vineri o vom avea alaturi de noi pe sora de la Bazaar Nomad cu ale sale accesorii si haine, create sau alese cu grija in timpul calatoriilor sale prin lume.
Facebook – Bazaar Nomad https://www.facebook.com/bazaarnomad

 

 


Informatii despre terapiile pe care le practic

Ce este o Moon Mother (Mama a Lunii)?


Womb Healing-Vindecarea PanteculuiVindecarea Pantecului

– In functie de situatie, se pot recomanda mai multe sesiuni.
– Uneori sunt necesare curatari mai profunde, atunci folosesc si tehnici shamanice si/sau Limbajul de Lumina.

 

 

 

 

Womb Blessing - Miranda Gray

Womb Blessing – Miranda Gray

Binecuvantarea Pantecului
– Se face la un interval de minim o luna de zile.
– Daca nu estipregatitavibrational sa duci Binecuvantarea, se recomanda inaintecatevasedinte de Vindecarea Pantecului.

 

 

 

 

 

 

Riwropart_1_tualuri de Trecere Feminine 
Ritualurile
 sunt o modalitate de a marca punctele de cotitura in viata ta. Ele pot fi folosite pentru a intampina cu bine schimbarile intr-un mod simbolic. Ritualurile aduc sens in vietile noastre, prin incarcarea unei intetii cu putere. Mereu ne setam intentii, dar ritualul este o modalitate de a face acest lucru intr-un mod mai constient. Te simtiimputernicitcanditi creezi viziunile si cand le mentii in atentia ta, pe masura ce aceastea se materializeaza. Dar, chiar si pe masura ce te angajezi acestor viziuni, ramai flexibil, pentru ca se pot deschide usi noi la care nu te-ai asteptat. S-ar putea sa obtii ceea ce ceri, sau ceva chiar mai bine, ceva ce inca nu itipoti imagina.


 

 

light-language-transformation-jamye-price-1Limbajul Luminii – Light Language
Coduri de lumina ce lucreaza pe ADN – ajuta la curatari energetice, vindecari, integrari si la activarea codurilor noi de care ai nevoie in acest moment pentru evolutia sufletului tau.

 

 

 


13700009_10154109760831321_186379302417471690_nDespre Preotesele Pantecului
Pe vremuri, Preotesele Pantecului erau tesatoare de Lumina magica si energetica a Pantecului, purtatoare de vindecare pentru transformarea spirituala. Frumusetea extraordinara a acestei atingeri magice si a ritualului aduce o persoana la viata. Acest pocal al trezirii a fost creat prin ritualuri ale frumusetii, placerii, iubirii, emergentei, botezului si al reinnoirii. Aceste ritualuri samanice au ajutat la stabilitatea nasterii, la pace, interconectare, iubire, si optimism, la binecuvantare, putere, curaj in trup si in minte, astfel incat o persoana sa poata rezista urcusurilor si coborasurilor pe care psihicul le-ar putea suporta. Este timpul ca femeile sa se reconecteze cu Pantecul Lor, pantecul fiind centrul de putere a femeii. Este timpul ca femeile sa se reconecteze cu Mama Pamant, cu magentismul si ciclurile Lunii si cu puterea de vindecare a Apei. Intoarcerea Divinului Feminin reprezintaintoarcerea la sacralitatea corpului, intoarcereaacasa, imbratisand cele 4 arhetipuri feminine precum si a ciclicitatii Lunii si a anotimpurilor. Este momentul cand surorile se reunesc – back to sisterhood.

Te astept cu drag!

Maria Luiza (Marilu) Romedea
Facilitator de Cercuri de Femei – Cortul Rosu
Moon Mother & Coordonator Womb Blessing Romania

Copyright (C) 2016 Moon Sister. Toate drepturile rezervate.


Calendar Cortul Rosu Moon Sister 2016 – Salveaza datele!

2 octombrie 2016 – duminica – O Zi in Cortul Rosu  – Cerc de Surori la Luna Noua
– Tema: Eliberarea blocajelor din centrii energetici feminini – pantec – inima – cap

– Invitata: Dana Nedelcu cu Womb Yoga
– Program: 10:00 – 20:00

29 octombrie 2016 – sambata – O zi in Cortul Rosu – Cerc de Surori la Luna Noua
                             – Tema: Calatorii Shamanice – vindecarea celor 4 arhetipuri feminine 
– Invitata:Hermina Mayer cu African Healing Dance
– Program: 10:00 – 20:00

19 noiembrie 2016 – sambata – O zi in Cortul Rosu – Cerc de Surori la Luna Noua
– Program: 10:00 – 20:00

Mai multe detalii in curand…

Poze de la “Cercul de Surori la Luna Noua” din 1 august 2016, Bacau.