Trapped in Fear

Ghidarea Oracol – Trapped in Fear – Prins in Frica

Indigo – Suita Mentala: reprezinta intelepciunea interioara, perceptia si imaginatia. Culoare asociata cu cel de-al treilea ochi. Chakra a 6-a.

Nr 8: reprezinta infinitul, compasiunea, controlul si puterea.

Aceasta carte ne reveleaza faptul ca propria frica ne-a imobilizat si blocat – ne impiedica sa luam decizii si sa facem alegeri. Noi suntem singurii care ne tinem prizonieri. Ca sa ne putem continua calatoria, mai intai trebuie sa ne confruntam cu fricile noastre, astfel incat sa incepem sa manifestam noi conditii si sa atragem noi oameni in vietile noastre. Multi dintre noi poate alegem sa ramanem blocati in aceste frici pentru ca nu mai reusim sa vedem drumul inainte. Este un sentiment eronat de siguranta, sau ne este frica sa incepem ceva nou. Daca alegem sa ramanem in aceasta situatie nu facem decat sa adaugam inca un strat de stres si de anxietate si astfel cream efecte adverse in corpul fizic.

Cauta asistenta, cere un sfat…
Nu trebuie sa treci prin asta singur, dar stii ca detii toate uneltele pentru a te elibera. Uiti cat de puternic esti! Aceasta perioada se va incheia atunci cand iti vei folosi mintea sa tai prin limitarile create de emotii. Ai deja toate raspunsurile inauntrul tau. Timpul petrecut in meditatie si in liniste, va fi de ajutor. Daca in continuare ai nevoie de directie, intreaba spiritul si universul pentru ghidare si semne.

Manifestarea Fricilor
Multumeste acestor frici care acum te rascolesc, pentru ca acum este momentul sa faci curatenie. Vrei nu vrei… acum trebuie sa incepi sa vezi lucrurile mai clar. Energia este foarte puternica si fricile au “liber” la manifestare, pentru a fi vindecate si integrate. Priveste frica legata de ceva ca pe o entitate. Accepta aceasta entitate si respir-o-n tine. Cu cat o respingi cu atat ea capata putere. Daca o accepti, daca iti accepti lectia, ea se dizolva.

Un exercitiu util:
– fa o lista cu fricile tale;
– le iei pe rand;
– inchizi ochii, respiri adanc;
– vizualizeaza fiecare frica;
– o accepti si o respiri in tine pana simti ca nu mai este.

Frici la moda: frica de saracie, frica de singuratate, frica de esec, frica de boala, frica de judecata, frica sa iti spui adevarul, frica de responsabilitati etc.

Totul este intens
Acum cand fricile sau emotiile sunt intense noi vrem sa ne amortim ca sa nu le mai simtim, sau ne facem cumva sa uitam. Facem asta apeland la comportamente nesanatoase care ori ne amortesc (ne distranteaza de emotii) ori ne aduc o stare temporara de bucurie: mancare, bautura si droguri in exces. Se recomanda sa ramanem cat mai lucizi cu putiinta. Sa incercam sa observam frica din alt punct de vedere (schimbam perspectiva asupra fricii). Este benefic sa fim cat mai prezenti in procesele prin care trecem. Daca le integram, atunci rupem si patternurile.

Putem sa inlocuim patternurile nesatoase cu unele sanatoase precum: mancat sanatos, plimbari in parc, sport, dans etc.

Conflicte intre generatii – Suntem o generatie de neintelesi
Sunt noi energii pe Pamant si asta poate fi dificil de integrat pentru parintii nostri care au trait intr-un grid vechi. Ei nu inteleg aceste energii. Toate conflictele de la televizor ii manipuleaza spre frica zilei de maine.
Suntem o generatie de neintelesi. Daca simti ca familia ta nu stie cine esti si nu te sustine, inseamna ca esti un deschizator de drumuri. Sunt multi ca tine si ca mine, care nu pot fi profeti in satul lor. Cei care vad lucrurile altfel inca sunt “crucificati” de fricile parintilor lor. Este un drum singuratic. Nu poti decat sa le trimiti iubire si sa iti vezi de drum. Daca intri in frica lor, iar te pierzi in jocul dualitatii. Este un mare test!

Dragi parinti, o sa va manifestam toate fricile daca nu va opriti!

Dragi frati si surori, parintii o sa va manifeste toate fricile daca nu aveti incredere in drumul vostru!

Frici la moda ale parintilor: frica de a nu avea bani, frica ca ai luat-o pe cai spirituale, frica zilei de maine, frica de moarte, frica ta de esec, frica ca nu esti suficient de bun, frica ca nu le recunosti lor meritele si sacrificiile etc. In loc sa iti trimita iubire si sustinere mai rau te sapa din pacate.

Pentru a creste ai nevoie de Radacini Puternice!
Cineva spunea ca daca radacinile tale sunt puternice, copacul creste inalt si sanatos. Acum a venit timpul ca Tu sa te ocupi de propriile tale radacini. Pentru ca acum fiecare are treaba cu procesul sau interior. Treaba ta e cu tine! Este usor sa dai vina pe familie pentru esecurile tale. Dar eu te intreb: cat o sa le mai dai din puterea ta? Asuma-ti calatoria!

Centreaza-te in adevarul tau si in nebunia ta! Gandurile tale iti creeaza realitatea. Paharul tau este plin sau gol?

Citire intiuitiva – Marilu Romedea

Pentru a surprinde energia acestui moment, am extras o carte din The Psychic Tarot Oracle Deck ale lui John Holland.