Binecuvantarea Pantecului Mondiala

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Soborul Zeitelor - Cultura Cucuteni

Soborul Zeitelor – Cultura Cucuteni

Dragi surori,

Va invit sa ne intalnim la aceasta Luna Plina, pentru a primi impreuna acordajul Binecuvantarii Mondiale a Pantecului, alaturi de la Miranda Gray si de la Mamele Lunii (Moon Mothers) din toata lumea. Aceasta aliniere gratuita, de la distanta, este infuzata cu energia Divinului Feminin.

In acest an, am devenit si eu o Mama a Lunii, si acum sustin prima mea aliniere, intr-un cerc de surori. Cand intr-un cerc, este prezenta si o Moon Mother, ea este un catalizator pentru energia Divinului Feminin.

Cu fiecare Binecuvantare pe care o primim, energiile feminine se trezesc si mai mult, iar Divinul Feminin se intrupeaza mai adanc in fiinta noastra. Fiecare Binecuvantare este un pas in calatoria noastra catre recastigarea sacralitatii si a autenticitatii a cine suntem cu adevarat.

Invitatia de pe site-ul oficial Womb Blessing – http://www.wombblessing.com/romanian-invitation.html

 Binecuvântarea Pântecului Mondiala cu Miranda Gray, este un sistem prin care se transmite energie de vindecare la distanta. Aceste alinieri au loc de 5 ori pe an si ofera femeilor armonizare pe toate nivelurile. Reface energiile arhetipale refulate si valideaza feminitatea autentica. Este o trezire a constiintei feminine.

Ce este Alinierea “Binecuvântarea Pântecului”- Womb Blessing?
Alinierea “Binecuvântarea Pântecului” este un cadou de energie provenind de la Divinul Feminin pentru a vindeca “Gralul feminin” – pantecul – şi a consolida conexiunea ta personală şi încarnarea Divinului Feminin precum şi a Lunii şi a Pământului în tine. Acest cadou ne ajută să readucem spiritul feminin în lume.

O aliniere este o tehnică energetică ce conectează la energia de vindecare, iar “Binecuvântarea Pântecului” este o cale care-mi permite să canalizez o minunată energie spre tine.

Această binecuvântare nu este destinată numai pentru a oferi sprijin şi conexiune pantecului şi feminităţii tale, ea este concepută şi pentru a ancora binecuvântarea Divinului Feminin în Lumea ta – pentru a ajuta la trezirea energiilor Femininului Divin în toți oamenii și pentru a aduce lumii energia iubirii și creativităţii, inspirând o nouă direcție pentru umanitate.

Cum pot primi “Binecuvantarea Pantecului”?
– Intr-un grup/cerc de femei:
Poti sa te inscri la acest “Cerc de surori de Luna Plina” si o sa facem impreuna alinierea.
sau
– Acasa: Daca simti ca ai nevoie de spatiul tau sau nu ai timp sa ajungi la cerc, poti sa te inregistrezi singura aici: http://www.mirandagray.co.uk/register.html#romanian – urmareste instructiunile de pe site. Ora 18.00 UK – 20.00 ora Romaniei

Prepararea pentru “Binecuvântarea Pântecului”
În acelaşi fel în care primeşti un colet, tot ceea ce trebuie să faci este să fii deschisă … să primeşti acest cadou. Poți face câteva exerciții înainte care te vor ajuta sa fii mai conştientă de centrul tău – “pantecul” – şi să trezeşti, să întâmpini şi să te bucuri de această minunată şi puternică energie. Dacă meditația este ceva nou pentru tine, acest exercițiu te va ajuta să practici Binecuvântarea Pântecului.

Meditaţia "Copacul Pântec"

Aceasta este o meditaţie care poate fi facută ca o parte a preparării pentru Binecuvântare. Durează 5-10 minute şi poate fi facută în orice moment înainte de Binecuvântarea Pântecului.
Copacul Lunii este vechiul simbol al Divinului Feminin şi îl putem utiliza în meditaţie ca o cale de conectare la pantecul nostru. Acesta se află chiar dedesubtul buricului.
Pentru a face această meditaţie nu trebuie să fii bună în vizualizări sau capabilă să vezi imagini; energia urmăreşte intenţia.În timpul meditaţiei, fii atentă la emoţiile pe care le percepi, ce simţi în corp şi în jurul corpului. Poţi simţi căldură sau presiune în pântec, căldură în palme deoarece energiile circulă şi deschid centrele.

Închide ochii și concentrează-ţi atenţia în corpul tău.
Simte greutatea corpului pe pernă, greutatea braţelor pe genunchi. Ia o respirație profundă și simte-te centrată.
Adu-ți conștiinţa în pântec.
Vezi, știi, simte sau imaginează-ţi că uterul tău este ca un copac cu două ramuri principale, cu frunze minunate și cu fructe roșii ca nişte bijuterii la capătul lor.
Simte sau imaginează-ți rădăcinile arborelui pătrunzând profund în întunericul Pământului. Ele te conectează și te ancorează, permițându-ți să primeşti energia în pântec.
Simte-te înrădăcinată și echilibrată.
Acum permite acestei imagini a Copacului tău Pântec să crească până la nivelul inimii unde ramurile se separă.
Pe măsură ce te conectezi cu această imagine, vezi sau simte centrul inimii că se deschide și fluxul de energie care circulă prin braţele, mâinile și degetele tale.
Simte legătura de iubire între Pământ, pântece și inima ta.
Relaxează-te. Simte-te puternică, plină de iubire, completă.
Pentru a termina meditaţia, lasă imaginea sau senzaţia Copacului Pântec revenind în uterul tău, dar păstrează conștiinţa rădăcinilor lui care se înfig profund în Pamânt și care îţi dau forţă și stabilitate.
Concentrează-ţi atenţia în corpul tău, la greutatea ta pe scaun, cea a mâinilor tale pe genunchi.
Mişcă încet degetele de la mâini și de la picioare, deschide ochii.

Acum răspândeşte această energie a Divinului Feminin în Lume.

Trezirea Pântecului

Puteți încerca acest exercițiu simplu în zilele dinainte de armonizare pentru a “trezi” pantecul şi a primi energiile mai uşor.

Adu-ți conștiinţa în pantec, chiar sub buric.Imaginează un mare ceaun de aur în zona brâului pelvian, umplut cu apă limpede ca cristalul. Închipuie-ţi că ai o mare lingură de argint, cu care începi să amesteci apele din cazan ca şi cum ar fi în corpul tău. Desenează forme în apă cu lingura, fă ca energia să se trezească.

Fă acest lucru timp de aproximativ cinci minute, apoi pune mâinile peste pântec pentru încă cinci minute.

S-ar putea să ai senzații fizice în pantec sau emoții sau gânduri în timp ce energiile restrictive sunt spălate. Bea un pahar de apă după exerciţii pentru a sprijini procesul de detoxifiere care a fost efectuat.

Câteva întrebări despre Binecuvântare

Cât timp durează Binecuvântarea?
Aproximativ 20 de minute.

Poate oricine să primească energia?
Orice femeie sau fată care a avut prima ei menstruaţie poate primi Binecuvântarea. Este o minunată oportunitate pentru mame şi fiice să partajeze împreună conecţia cu Divinul Feminin.

Femeile care nu mai au ciclu pot şi ele primi Binecuvântarea.

Femeile însărcinate pot primi Bincuvântarea.  În orice transmisie la distanţă avem alegerea de a accepta energia sau nu, şi copilul poate să aleagă să primească energia sau să o respingă. Cadoul este “energia Divinului Feminin pentru binele suprem și în conformitate cu Iubirea Divină” şi va funcţiona în mod unic şi individual cu fiecare din noi acordându-se la nevoile şi calea nostră de viaţă.

Ce se întâmplă dacă nu pot face meditaţia la ora aleasă?
Cadoul ţi-a fost trimis dar energia este “blocată”. Aceasta înseamnă că Sinele superior va ine energia până când o să ai un moment de linişte în care poţi să te deschizi şi să o primeşti.

Ce se întâmplă dacă nu sunt gata pentru această energie?
Sinele superior o să ţină energia până când vei fi gata să o integrezi.

Este Binecuvântarea doar pentru fertilitate?
Nu. Fertilitatea este o mică dar importantă parte a energiei feminine. Centrul nostru, Pantecul – Uterul şi ciclul menstrual ne aduc aşa de multe abilități şi daruri aşa de minunate şi puternice. Divinul Feminin este dinamic şi provocator, iubitor şi hrănitor, magic şi sexy, creativ şi intuitiv, puternic şi înțelept – şi aşa suntem şi noi.

Pot primi Binecuvântarea în grup?
Da! Aceasta este o idee minunată. După 20 de minute de Binecuvântare, una dintre participantele din grup poate citi meditaţia adiţională pentru a ajuta ca energia să se ancoreze în Lume. Acesta este un mod minunat de a partaja cadoul pe care tocmai l-aţi primit.

Ce este o Moon Mother?

O Moon Mother (Mamă a Lunii) este o femeie care a urmat si s-a certificat în cursul de formare pentru Binecuvântarea Pântecului cu Miranda Gray. A fi o Moon Mother înseamnă a te pune, cu toată inima, în serviciul Divinului Feminin, într-o expresie completă a devotamentului faţă de aceasta. Ca Moon Mother, putem fi vindecătoare, terapeute, preotese, suporteri, mentori, facilitatoare sau pur şi simplu un companion în călătoria vieţii femeilor din jurul nostru. A fi o Moon Mother este o cale spirituală, iar ca Mame ale Lunii, vom creşte şi ne vom schimba pe măsură ce înaintăm pe această cale.

Care este rolul unei Moon Mother?
Rolul unei Moon Mother este acela de:

 • a fi un canal activ pentru energia Binecuvântării Pântecului în timpul unei Binecuvântări sau Vindecări ale acestuia;
 • a lua parte la Binecuvântările Pântecului la nivel global;
 • de a sprijini şi de a ghida femeile cu privire la Bincuvântare;
 • de a a avea grijă de femeile care vin către ea, pentru sprijin,


Oferind Binecuvântarea Pântecului, O Moon Mother ajută femeile:

 

 • să se vindece, să se reînnoiască şi să se simtă împuternicite;
 • să ştie ce înseamnă să fii femeie şi să întrupeze sufletul feminin;
 • să îşi accepte corpul, vieţile, fertilitatea, creativitatea, sexualitatea şi spiritualitatea;
 • să treacă peste provocările şi schimbările vieţii;
 • să conştientizeze, să celebreze şi să exprime ceea ce înseamnă să fii femeie;
 • să celebreze prima şi ultima menstruaţie, viaţa nouă şi moartea, noile începuturi şi noile sfârşituri;
 • să celebreze fazele lunii, anotimpurile şi ciclul menstrual;
 • să se conecteze cu Divinul Feminin şi să primească cu bucurie prezenţe acestuia în vieţile lor ;
 • să se simtă ca făcând parte dintr-o familie feminină spirituală, la nivel global.Mai multe detalii AICI

Ce o sa experimentam:

 • Meditatia “Copacul Pantec”
 • Alinierea – Binecuvantarea Pantecului Mondiala
 • Partajarea Binecuvantarii
 • Meditatia Raza Lunii
 • Meditatia Abundenta
 • Ritual de Luna Plina


Lucruri care ar fi bine să ai cu tine:

 • două castroane (boluri) mici – ca cele japoneze sau chinezeşti. O să punem în unul apă pe care o să o bei după Binecuvântare, iar în celălalt punem o lumânare. Bolurile semnifică Gralul tău sacru, pantecul; deci alege boluri care să-ţi placă.
 • o lumanare pastila, un jurnal, un pix, o amuleta/cristal pentru altarul inchinat Divinului Feminin.
 • un șal sau o eșarfă; alege o culoare care să reflecte faza ciclului în care eşti, etapa vieţii în care te afli sau care să exprime Divinul Feminin.
 • o gustare usoara sub forma de fructe, seminte etc., pe care o vom servi impreuna la sfarsitul meditatiei, pentru a impamanta energia.


Cand:
Joi 18 august, de la 18:00 – 22.00 – ne vom sincroniza cu ora 18:00 UK – 20:00 ora Romaniei.

Unde: Bacau – locatia va fi anuntata participantelor

Vreau sa particip:
– trimite un e-mail la marilu@moonsister.ro
– dupa ce trimiti e-mailul, o sa primesti un formular de completat.
– se considera inscrise doar surorile care au trimis formularul completat pana pe data de 15 august (inclusiv). Atentie! Inscrierile dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare!

Te astept cu drag!
Maria-Luiza (Marilu) Romedea
Moon Mother si Coordonator Womb Blessing Romania

Miranda & Marilu - Milano - La Templul Lunii

Miranda & Marilu – Milano – La Templul Lunii

Despre Miranda Gray
Miranda Gray este autorul cărţii Red Moon (Luna Roşie) – Înțelegerea și utilizarea darurilor creative, sexuale și spirituale ale ciclului menstrual (2011 * Macro Publishing) și The Optimized Woman (Femeia optimală) – Utilizarea ciclului menstrual pentru a atinge succesul și împlinirea. Ambele cărți au fost traduse în spaniolă, italiană și cehă. Red Moon a fost tradusă şi în franceză, germană și croată.
Miranda a început să scrie și să facă ateliere despre ciclurile menstruale în 1985. Autoare, artistă, teacher Master Reiki Shantihi, ea conduce ateliere pentru femei. Workshopurile ei sunt Red Moon, Red Moon de facilitare (curs on-line), Înţelepciune feminină (curs on-line), curs bazat pe “Femeia optimală”, “Reiki ale Zeiţei” și “Binecuvântarea Pântecului.”
Mirandei îi place să călătorească pentru a face cunoscute şi a partaja abilităţile ei!

www.mirandagray.co.uk
www.optimizedwoman.com
www.redmoonthebook.com

Sustine miscarea Womb Blessing Romania – Like !