17-TheStar-Hope-PsychicTarotGhidarea pentru aceasta Luna Noua

Cartea: Hope

Astrologii spun ca aceasta Luna Noua marcheaza terminarea unui ciclu care a inceput acum 4 ani. Au fost niste ani grei prin care s-a curatat tot ce nu era autentic in vietile noastre. Nu a fost deloc usor sa dai drumul la relatii, locuri de munca, proiecte etc. Dar a fost necesar acest proces pentru a ne intoarce la esenta noastra.
Asadar, acum incepem un nou ciclu marcat de energia sperantei, a credintei, a vindecarii, a aspiratiilor, a succesului si a iluminarii.
Aceasta carte ne spune ca o viziune pe care am avut-o, se va indeplini in timp. Ne spune ca imposibilul poate deveni posibil. Energia care curge prin sufletul nostru, determina ce este posibil in functie de puterea credintei noastre.
Cartea ne reaminteste sa ne conectam cu intuitia noastra, limbajul sufletului, pe masura ce ne atingem scopurile si dorintele. Viitorul poate fi al nostru atunci cand avem SPERANTA, si cand avem incredere in tot ceea ce facem.
Mai presus de toate, cartea ne recomanda sa ne pastram o atitudine pozitiva incepand chiar din acest moment,  si asta va permite sufletului nostru sa se inalte.

Am folosit cartile The Psychic Tarot ale lui John Holland

Marilu Romedea