The-Sacred-Feminine

The-Sacred-Feminine

Ritualuri de trecere feminine

Aceste Ritualuri marcheaza initierile din viata unei femei si ofera sustinere si pentru momentele grele. Se fac ritualuri de trecere pentru: prima menstruatie, cand devii sotie, mama si cand se iese la menopauza. Se mai fac aceste ritualuri dupa terminarea unei relatii, dupa o depresie etc.

Imi place sa creez ritualuri personalizate in functie de momentul pe care doresti sa-l celebrezi. Un ritual poate contine: ritualul apei, al focului, curatare shamanica cu penele si uneltele de fumigatie si rugaciuni.

Binecuvantarea Pantecului se mai ofera in ceremoniile legate de momentele importante din viata unei femei, mergand pe onorarea celor 4 arhetipuri feminine:

  • Se ofera fiicelor noastre pentru a celebra venirea primei menstruatii. Este foarte important sa onoram momentul in care devine o femeie, fiind sustinuta de toate femeile din viata sa. Astfel imbratiseaza sacralitatea corpului ei si incepe sa se armonizeze cu cilucirle Lunii si a anotimpurilor, asa pubertatea nu o sa fie la fel de intensa. Acesta este si rolul Cercului de Surori Cortul Rosu (Red Tent), este un spatiu in care femeile din toate generatiile se aduna si isi impartasesc cunoasterea si se sustin reciproc.
  • Putem crea alaturi de prietene tale o ceremonie pentru a celebra momentul in care devii sotie, mama sau pentru a onora trecerea la menopauza.
  • Unele femei au nevoie de un nou inceput dupa incheierea unei relatii, dupa un divort sau dupa pierderea unui copil, Binecuvantarea venind ca o alinare si ajutandu-le sa renasca.


Arhetipurile feminine
Arhetipul tau predominant este cel indicat de pozitia Lunii in harta natala.
Daca nu stii pozitia lunii in harta natala, poti afla aici

  • Luna in semne de Apa – Pesti – Rac – Scorpion – Arhetipul Fecioarei – Faza foliculara
  • Luna in semne de Pamant – Capricorn – Taur – Fecioara – Arhetipul Mamei – Faza ovulatorie
  • Luna in semne de Foc – Berbec – Leu – Sagetator – Arhetipul Magicienei (Seducatoarea) – Faza secretorie (luteala)
  • Luna in semne de Aer – Varsator – Gemeni – Balanta – Arhetipul Batranei (Inteleapta) – Faza menstruala

Aceste arhetipuri coincid cu momentele importante/initierile din viata unei femei. Multe dintre ele vin cu traume/blocaje transgenerationale. Dar acum, Mama Pamant este infuzata cu o noua energie a divinului feminin, care permite vindecarea, echilibrarea si integrarea acestor arhetipuri. Arhetipul predominant iti indica natura ta. Dar asta nu inseamna ca nu le contii si pe celelalte. Dimpotriva, ele sunt toate prezente, doar ca pe celelalte le manifesti mai putin.

Fiecare Arhetip, Faza a Ciclului Menstrual sau Faza a Lunii, reprezinta un Ritm al Mamei Pamant si al Divinului Feminin. Sunt 4 ritmuri ale fortei creatoare care sunt si in interiorul tau.

Aliniaza-te cu Ritmurile Mamei Pamant si Energiile Feminine se vor echilibra si in tine!
Folow the Flow!

Daca doresti un Ritual de Trecere ma poti contacta la marilu@moonsister.ro

Te astept cu drag!

Maria Luiza (Marilu) Romedea
Facilitator Acreditat de Cercuri de Femei – Cortul Rosu
Moon Mother Avansata & Mentor in Conectarea cu Ciclul Feminin
Coordonator Womb Blessing Romania
Consilier de Dezvoltare Personala si Spirituala
Shamanism Feminin