Polychrome Jasper

Polychrome Jasper

Cristalele au fost mereu folosite ca oracole. Calitatile lor reflexive actioneaza ca niste oglinzi care iti reveleaza calea sufletului si te conecteaza cu acea parte din tine care vede totul si stie totul. Cand esti aliniat cu aceasta parte din tine, intelepciunea cristalelor imbunatateste fiecare aspect al vietii tale. Cristalele sunt chei catre ghidarea sufletului, vindecare si intelegere de sine, punte de legatura intre lumea vazuta si cea nevazuta.
O sa folosesc “Crystal Wisdom Oracle” al lui Judy Hall, pentru a surprinde energia si ghidarea pentru aceasta zi.

 

 

 

Polychrome Jasper – a apartine
Este piatra shamanului, asista la calatoriile dintre lumi, deoarece ofera protectie si securitate, echilibrand dualitatea.
Te ajuta sa-ti reamintesti de ce traiesti pe Pamant.

Intelegere: Apartii unui grup mai mare, fie ca este sub forma de familie, de un clan sau specie. Deschide-ti perspectiva! Cand te simti izolat, conecteaza-te cu ceilalti dintr-un spatiu de putere, nu dintr-un spatiu de nevoie. Aceasta piatra iti ofera darul securitatii. Daca iti doresti o companie, poti sa alegi un animal ca aliat/ghid. In viata de zi cu zi, impamanteaza-ti eforturile intr-un mod practic. Ai darul medierii si poti vedea toate perspectivele unei probleme.

Divinatie: Se anunta mari schimbari. Concentreaza-te pe rezultatele practice. Fii cu picioarele pe pamant, dar mereu prezent la visele tale. Faci parte din familia umanitatii. Echilibreaza-ti energiile emotionale si ingrijeste-te, astfel incat sa te reconectezi cu bucuria. Gaseste-ti aliatul/ghidul de putere si ramai sub protectia si indrumarea sa. Ofera asistenta celor care cauta eliberarea. Fii atent sa nu iti dai puterea!

Calea Sufletului: Integrare si reconectare
Frecventa: Pamant
Chakre: Splina, Steaua Pamantului, Soma

Respira!
Marilu Romedea

Judy Hall in Romania
Am avut bucuria sa o cunosc pe Judy Hall anul trecut in Romania, la workshop-ul Cristalele: porti catre o constiinta mai inalta, un eveniment Drumul spre Centru. Pentru cei interesati, Judy revine in acest an (14-16 octombrie 2016), cu un alt workshop de lucru cu cristalele – De la Pamant la Stele – si inapoi.

Cheia Momentului Personalizata

Daca doresti o Cheie a Momentului Personalizata ma poti contacta la: marilu@moonsister.ro