Labradorit

Labradorit

– un eveniment Drumul spre Centru

In octombrie 2016, Judy Hall revine in Romania (14-16 octombrie, la munte). Acest workshop intensiv de lucru cu cristale este o oportunitate de a te alinia din punct de vedere spiritual cu Mama Pamant si cu stramosii nostri stelari.

Schimbarea de energie pe care a adus-o anul 2012 a re-trezit conexiunea dintre umanitate si Gaia, fiinta spirituala reprezentata de planeta noastra. Aceasta legatura este esentiala daca vrem sa evoluam la nivel de constiinta si sa ramanem impamantati, in acelasi timp – iar lucrul cu cristale este o cale naturala de a deschide si de a mentine aceasta legatura. Asadar, in acest workshop vom restabili atat conexiunea noastra cu Stelele cat si cea cu Gaia.

Structura workshop

In prima parte:

– Judy Hall va prezenta cristalele-dragon, de pe muntele celtic de cristal, ca ghizi si mentori pentru workshop
– Vom discuta importanta impamantarii, deschizand si activand chakra-portal catre Gaia
– Vom lucra cu cristale care sa ne ajute sa ne conectam si sa ne acordam la Gaia
– Vom calatori catre chakrele importante ale planetei noastre
– Vom face o ceremonie de vindecare pentru Mama Pamant

In acelasi timp…te-ai intrebat vreodata de unde venim, de fapt? Vechii egipteni credeau ca venim din stele, si ca inca avem materie “stelara” in interiorul nostru. Asa ca in a doua parte a workshop-ului ne vom conecta cu craniile de cristal si fiintele stelare, pentru a afla ce au de spus despre originile noastre si pentru a explora perspectiva lor asupra viitorului umanitatii.

Asadar, a doua parte va fi despre:

13 cranii de cristal

13 cranii de cristal

– Activarea craniilor de cristal
– Conexiunea cu fiinte stelare de vibratie inalta, avand acces la intelepciunea si la energiile lor vindecatoare
– Acolo unde este necesar, eliberarea de conexiuni stelare care nu mai sunt potrivite la nivel de evolutie a sufletului
– Re-crearea calatoriei noastre dinspre stele spre pamant

Acest workshop rezidential intensiv nu necesita cunostinte sau experiente anterioare in lucrul cu cristale – cu o inima deschisa si dorinta de a invata.

Iti poti aduce propriile cranii de cristal daca vrei sa lucrezi cu ele. Oricum, o selectie de cranii si cristale, alese special pentru acest workshop, va fi disponibila pentru a lucra cu ele. Vei putea sa cumperi unele dintre aceste cristale si workshop-ul va include, ca si dar pentru fiecare participant, un mic craniu de cristal si cristale de pe muntele dragonilor.

Detalii suplimentare pe Drumul spre Centru

Judy Hall este cea mai cunoscuta terapeuta din lume in ceea ce priveste lucrul cu cristale. Este autoare a 49 de carti pe subiecte de tip Minte-Corp-Spirit, aici fiind inclusa si cartea “Totul despre Cristale” (volumele 1-3) care s-a vandut in milioane de copii (primele doua volume au aparut si la noi). Este specializata in regresie in vieti anterioare, tehnici de vindecare la nivel de suflet, astrologie si psihologie, si lucrul cu cristale. Are experienta de peste 45 de ani ca si terapeut specializat in vieti anterioare si de astrolog karmic. Este cunoscuta ca autor pe plan international iar cartile ei au fost traduse in 17 limbi.

 

 

 

 

 

Sursa imagine: www.crystalskulls.com