Aceasta etalare ne arata ce trebuie sa invatam pentru a ne cultiva si manifesta intentiile la urmatoarea Luna Plina.

Citeste si despre – Ritualul de Luna Noua

Etalare Luna Noua

Etalare Luna Noua


1.Ce ne blocheaza evolutia? La ce trebuie sa renuntam?
Cartea: Completarea – realizare finala – victorie – o munca bine facuta – prudenta – perfectiune – performante de varf.
Trebuie sa ne bucuram de frumusetea acestui moment, pentru ca este o culminare al unei calatorii lungi. S-a atins un apogeu al muncii noastre si asta nu face decat sa marcheze incheirea unui ciclu si inceperea altuia. Blocarea poate veni din faptul ca suntem obisnuiti sa ne lasam pe o ureche cand ne terminam treaba, sau credem ca viata o sa fie perfecta de aici inainte. De fapt, adevarata munca incepe in momentul in care ai ajuns in varf. Bucura-te de ce ai realizat pana acum si nu uita ca viata se invarte in cicluri, cadem ca sa ne ridicam si ne ridicam ca sa cadem. Sa nu-ti creezi un atasament fata de acest moment. Fii deschis si flexibil. Nu trai cu frica si nu incerca sa controlezi, ai incredere in Creator si in tine.
Ghidarea cartii: Invata sa-ti mentii echilibrul!

2. Ce intentii ne putem stabili pentru a creste?
Cartea: Fermitatea – determinare – fara compromisuri – integritate – focalizare neclintita – rezolva in interior – un test de caracter – auto-examinare.

Cuvintele cheie de sus cred ca puncteaza foarte bine intentiile pe care ni le putem stabili in acest moment. Aceste intentii vin ca sustinere pentru clipele in care ne confruntam cu un blocaj. Ar fi bine sa evitam sa fim agresivi sau defensivi. Cu cat ne luptam, cu atat dezvoltam si mai multe blocaje. Supravetuirea situatiilor dificile depinde de abilitatile noastre de a sta centrati, focusati si cat mai calmi cu putinta. Daca reactionam emotional la o criza, nu facem decat sa intensificam dificultatile.
Ghidarea cartii: Fii ferm, dar totusi flexibil, lucreaza incet si cu rabdare!

3. Ce trebuie sa invatam pentru a ne sprijini cultivarea intentiilor?
Cartea: Impreunarea – uniune – cooperare – solidaritate – munca de echipa – participare – a lua o decizie. 

Trebuie sa invatam sa cooperam cu ceilalti prin respectarea si onorarea fiecarei individualitati. Colaborarile trebuie create de indivizi care isi asuma responsabilitatea. Una din marile noastre probleme este ca mereu pasam responsabilitatea celuilalt.
Ghidarea cartii: Pentru a crea o noua lume trebuie sa invatam sa functionam impreuna, respectandu-ne reciproc.

 4. Ce energii vor aparea in timpul acestei faze a lunii?
Cartea: Batatorie – conduita – constiinta de sine – continuati cu precautie si sensibilitate – un comportament corect – actioneaza in mod responsabil.
Sunt doua moduri de conduita: o conduita care rasare din ego si o conduita care rasare din esenta. Cand te simti iritat de o situatie este un semn sigur ca ego-ul este agitat de posibilitatea ca dorintele nu iti vor fi satisfacute. Este usor de identificat atunci cand ii da pe ceilalti la o parte pentru a-si satisface nevoiile, sau cand paseaza responsabilitatile la altii, indiferent de consecinte. In conduita care rasare din esenta, nu mai simti nevoia sa demonstrezi nimic nimanui. Este un spatiu al constiintei de sine, al echilibrului, din care iti pastrezi prezenta, precum si detasarea si creezi cu bucurie.
Ghidarea cartii: Intoarce-te la esenta ta!

Am folosit cartile Tao Oracle, create de Ma Deva Padma.

Numai zambete!
Marilu Romedea

Etalare Personalizata pentru Luna Noua

Daca doresti o Etalare Personalizata pentru Luna Noua, ma poti contacta la: marilu@moonsister.ro