Etalarea Gaia este o citire a energiei lunare,
pentru fiecare arhetip feminin/masculin

 

Etalarea Gaia pentru luna Iulie 2016

Etalarea Gaia pentru luna Iulie 2016

 

Arhetipurile feminine
Arhetipul tau predominant este cel indicat de pozitia Lunii in harta natala.
Daca nu stii pozitia lunii in harta natala, poti afla aici

Luna in semne de apa – Pesti – Rac – Scorpion – Arhetipul Fecioarei/Iubitei/Fascinatoarei/Curtezanei
Luna in semne de Pamant – Capricorn – Taur – Fecioara – Arhetipul Mamei/Reginei
Luna in semne de Foc – Berbec – Leu – Sagetator – Arhetipul Eroinei/Amazoanei/Fermecatoarei
Luna in semne de Aer – Varsator – Gemeni – Balanta – Arhetipul Preotesei/Inteleptei/ Initiatoarei/Maestrei

Aceste arhetipuri coincid cu momentele importante/initierile din viata unei femei. Noi le manifestam pe toate. Multe dintre ele vin cu traume/blocaje transgenerationale. Dar acum, Mama Pamant este infuzata cu o noua energie a divinului feminin, care permite vindecarea, echilibrarea si integrarea acestor arhetipuri. Arhetipul predominant iti indica natura ta. Dar asta nu inseamna ca nu le contii si pe celelalte. Dimpotriva, ele sunt toate prezente, doar ca pe celelalte le manifesti mai putin.
Sunt o Moon Mother si imi doresc sa lucrez prin terapiile si workshop-urile create cu toate surorile care simt nevoia de sprijin pentru trezirea arhetipurilor adormite. Acest lucru este posibil prin terapii precum Vindecarea PanteculuiBinecuvantarea Pantecului si Limbajul Luminii si/sau prin workshop-urile Calatoria Eroinei si Dansul Pamantului. Scopul acestui Oracol este sa te ajute sa te reconectezi cu energia Mamei Pamant, a Divinului Feminin si cu Natura ta.

Ritualuri de trecere feminine
Binecuvantarea Pantecului se mai ofera in ceremoniile legate de momentele importante din viata unei femei, mergand pe onorarea celor 4 arhetipuri feminine.
Se ofera fiicelor noastre pentru a celebra venirea primei menstruatii. Este foarte important sa onoram momentul in care devine o femeie, fiind sustinuta de toate femeile din viata sa. Astfel imbratiseaza sacralitatea corpului ei si incepe sa se armonizeze cu cilucirle Lunii si a anotimpurilor, asa pubertatea nu o sa fie la fel de intensa. Acesta este si rolul Cortului Rosu (Red Tent), este un spatiu in care femeile din toate generatiile se aduna si isi impartasesc cunoasterea si se sustin reciproc (mai multe detalii in alt articol).
Putem crea alaturi de prietene tale o ceremonie pentru a celebra momentul in care devii sotie, mama sau pentru a onora trecerea la menopauza. Unele femei au nevoie de un nou inceput dupa incheierea unei relatii, dupa un divort sau dupa pierderea unui copil, Binecuvantarea venind ca o alinare si ajutandu-le sa renasca.

Scopul acestui Oracol este sa te ajute sa te reconectezi cu energia Mamei Pamant, cu energia Lunii si a ciclurilor, cu energia Divinului Feminin si cu Natura ta. Femeile exploreaza realitatea in cicluri iar barbatii linear (constiinta care patrunde misterul). Multe dintre noi pana acum am adoptat acest stil linear si este timpul sa ne intoarcem la natura noastra. Intr-o luna de zile trecem prin fiecare arhetip, manifestand toate aceste energii, suntem mereu schimbatoare si a venit momentul sa acceptam si sa imbratisam asta.


Fazele ciclului menstrual
Pentru surorile care sunt in contact cu fazele ciclului menstrual, aceste ghidari pot fi de folos in faza in care se manifesta acel arhetip. In fiecare luna, noi trecem prin cele 4 arhetipuri, in functie de faza ciclului menstrual in care suntem.

–  Faza foliculara – Arhetipul Fecioarei/Iubitei/Fascinatoarei /Curtezanei
–  Faza ovulatorie – Arhetipul Mamei/Reginei
–  Faza secretorie (luteala) – Arhetipul Eroinei/Amazoanei/Fermecatoarei
–  Faza menstruala– Arhetipul Preotesei/Inteleptei/Magicienei/Initiatoarei/Maestrei


Arhetipurile masculine
Aceaste ghidari pot fi de folos si barbatilor.
Arhetipul tau predominant este cel indicat de pozitia Lunii in harta natala.
Daca nu stii pozitia lunii in harta natala, poti afla aici

Luna in semne de apa – Pesti – Rac – Scorpion – Arhetipul Amantului
Luna in semne de Pamant – Capricorn – Taur – Fecioara – Arhetipul Regelui
Luna in semne de Foc – Berbec – Leu – Sagetator – Arhetipul Razboinicului
Luna in semne de Aer – Varsator – Gemeni – Balanta – Arhetipul Magicianului

Cardurile folosite: Gaia Oracle – Toni Carmine Salerno


 

Nine of Hearts – Implinire, Armonie, Protectie.

Nine of Hearts – Implinire, Armonie, Protectie.

Arhetipul Fecioarei/Iubitei/Fascinatoarei /Curtezanei – Arhetipul Amantului
Faza ciclului:
foliculara
Elementul: Apa
Tema lunii pentru tine: Nine of Hearts – Implinire, Armonie, Protectie.

Aceasta carte semnifica succesul, implinirea emotionala si intelepciunea. Ceva ce iti este drag sau ceva la care lucrezi o sa aiba un rezultat pozitiv. Asta duce la o perioada de pace si de armonie si la un sentiment de satisfactie. Tot ce te-ai chinuit sa creezi si sa obtii este garantat si protejat pe acest parcurs. Lumina straluceste deasupra ta si totul este binecuvantat. Poti sa mergi inante cu incredere.

Afirmatii utile:
– Sunt binecuvantata.
– Sunt protejata.
– Sunt recunoscatoare.
– Sunt implinita.
– Sunt iubire.

 

 

 

 

Pacea - Dizolvarea gandurilor nedorite sau deranjante.

Pacea – Dizolvarea gandurilor nedorite sau deranjante.

Arhetipul Mamei/Reginei – Arhetipul Regelui
Faza ciclului:
ovulatorie
Elementul: Pamant
Tema lunii pentru tine: Pacea – Dizolvarea gandurilor nedorite sau deranjante.

Nu are rost sa iti faci griji pentru lucrurile care nu tin de tine. Grijile nu ajuta pe nimeni si nici nu te ajuta sa rezolvi lucrurile. Dimpotriva, asta face uneori ca situatiile sa arate mai rau decat sunt. In viata, mereu ne putem gasi lucruri fata de care sa ne facem griji. Dar pentru bunastarea ta si a celor din jurul tau, este vital sa ai o abordare mai pozitiva. Sfatul pentru aceasta luna este sa-ti opresti cercul de ganduri negative. Antreneaza-te sa te focusezi pe partea buna a lucrurilor. Ia-ti timp dimineata si seara sa meditezi sau sa-ti petreci timpul in natura. Adu-ti atentia in interior.  Simte si imagineaza-ti ca esti sustinuta de creatie, esti inconjurata de lumina si de iubire. Lasa lumina si iubirea sa-ti umple mintea si inima. Imagineaza-ti cum gandurile tale se dizolva in aceasta lumina. Muta-ti atentia pe lucrurile pentru care esti recunoscatoare in viata ta si multumeste Mamei Pamant, Divinului Feminin, Creatorului si Universului pentru toate binecuvantarile.

Afirmatii utile:
– Cred in puterea iubirii.
– Am incredere ca totul se desfasoara asa cum trebuie.
– Mintea mea este clara ca cerul albastru.
– Inima mea este plina de iubire.
– Tot ce este pe Pamant este scaldat intr-o mare de iubire.

 

 

Vindecarea – Reconectarea cu adevarata ta natura.

Vindecarea – Reconectarea cu adevarata ta natura.

Arhetipul Eroinei/Amazoanei/Fermecatoarei – Arhetipul Razboinicului
Faza ciclului: secretorie (luteala)
Elementul: Foc
Tema lunii pentru tine: Vindecarea – Reconectarea cu adevarata ta natura.

Femeia din imagine a calatorit departe, cautand fericirea pe care din pacate nu a gasit-o. Confuza si obosita, se preda si se retrage in sanctuarul interiorului sau, intr-un spatiu de lumina in care descopera pacea interioara. Descopera si se reconecteaza cu adevarata sa natura, prin a da drumul la tot ce este superficial in viata sa. Reflecteaza asupra trecutului si acum poate sa vada ce este adevarat si ce este fals, ce este real si ce este iluzie. In linistea din inima ei aude o soapta, un mesaj al iubirii. Inima ei este fericita pentru intoarcerea acasa. In ultimele luni te-ai indepartat de pe calea ta. Incet-incet, ai uitat ce este important pentru tine. Fara sa iti dai seama, ai pierdut contactul cu cine esti tu cu adevarat. A sosit momentul sa te reconectezi si sa-ti redescoperi adevarata esenta si copilul interior. Opreste-te din a cauta in exteriorul tau. Uita-te inauntru si o sa redescoperi magia si frumosul.

Afirmatii utile:
– Sanctuarul meu este un spatiu al luminii, situat in interiorul inimii mele.
– In interiorul meu imi gasesc pacea si multumirea.
– Inima mea imi reveleaza adevarul.
– Inima mea reflecta cine sunt eu cu adevarat.
– Inima mea ma ghideaza.

 

 

Evolutie – Schimbarile Pamantului, Schimbarile Climatice, Transformarea.

Evolutie – Schimbarile Pamantului, Schimbarile Climatice, Transformarea.

Arhetipul Preotesei/Inteleptei/Magicienei/Initiatoarei
– Arhetipul Magicianului

Faza ciclului: menstruala
Elementul: Aer
Tema lunii pentru tine: Evolutie – Schimbarile Pamantului, Schimbarile Climatice, Transformarea.

Este un moment important in evolutia sufletului tau. Asa cum Pamantul si clima se schimba, asa si noi, oamenii, trecem prin transformari. Conecteaza-te cu natura, cu Mama Pamant si cere-i sustinere pentru a integra noul tu. In aceasta luna o sa treci prin multe experiente care o sa te ajute in evolutia ta.
Teama ne tine inapoi mai mult decat orice alta forta sau obstacole. Teama de necunoscut, frica de schimbare, frica de acceptare, frica de judecata. Daca toata lumea ar putea vedea abundenta nelimitata, iubirea infinita, fara o umbra de indoiala, lumea ar fi un loc foarte diferit. Incearca in aceasta luna sa te lasi pe flow si sa accepti ce vine spre tine, fara frica.

Afirmatii utile:
– Totul se desfasoara cu dragoste prin timp si spatiu.
– Viata se transforma in mod constant, dar in esenta nimic nu se schimba.
– Nu este nimic de care sa te temi, exista doar iubire.
– Sunt una cu universul si stelele.
– Iubirea este ghidul meu.

 

 

Perceptia – Priveste dincolo de valul iluziei.

Perceptia – Priveste dincolo de valul iluziei.

Mesaj de la Divinul Feminin pentru toate arhetipurile.

Tema lunii:  Perceptia – Priveste dincolo de valul iluziei.

Femeia din aceasta imagine se uita direct la observator. Radiaza iubire si intelepciune, stand ferma in adevarul ei. Din acest spatiu ea poata sa vada dincolo de valul iluziei. A aparut ca sa-ti reaminteasca ca si tu ai aceleasi calitati. Sfatul cartii este sa ramani in adevarul tau si sa nu te lasi influentata de opiniile celorlalti. Daca simti ca ceva nu este ok, atunci nu este; ai incredere in intuitia ta si onoreaza-ti adevarul. Poti sa respecti punctul de vedere al celuilalt, fara sa-ti schimbi propriul sistem de valori. Daca ceva nu se aliniaza cu valorile tale, atunci nu accepta.

Afirmatii utile:
– Onorez adevarul celuilalt, dar stau ferma in adevarul meu.
– Sunt confortabila cu cine sunt.
– Imi pastrez inima si mintea deschise.
– Ma simt puternica cand imi onorez valorile.
– Atunci cand ma onorez pe mine, ii onorez si pe ceilalti.

 

 

 

Copacul vietii – Fertilitate, Creativitate, Destin, Binecuvantari.

Copacul vietii – Fertilitate, Creativitate, Destin, Binecuvantari.

Mesaj de la Mama Pamant – Cheia (rezultatul) energiei generale al lunii iulie: Copacul vietii – Fertilitate, Creativitate, Destin, Binecuvantari.

Acest copac este simbolul calatoriei vietii. S-a maturizat si a crescut puternic, trecand prin schimbarea anotimpurilor si a ciclicitatii vietii. Acum el a atins un moment de creativitate si abundenta. Energia acestei luni ne spune ca pana acum am lucrat la impamantarea radacinilor noastre intr-un pamant fertil si ca acum suntem pregatiti sa ne manifestam visele si proiectele. Acum incepe un nou ciclu creativ. Un ciclu infuzat cu iubirea si intelepciunea pe care am acumulat-o pana in acest moment. Lupta s-a incheiat, de acum inainte vom atinge rezultate mai mari decat pana acum; si o sa le atingem cu gratie si usurinta. Toate experientele din trecut, toata cunoasterea pe care am acumulat-o si toata munca vin impreuna, pentru a servi unui scop mult mai mare. Este o perioada in care suntem, cu adevarat, maestrii destinului nostru; un timp in care orice iti doresti cu adevarat sa atingi sau sa creezi, este posibil.

Afirmatii utile:
– Sunt maestrul destinului meu.
– Tot ce imi doresc cu adevarat, pot sa creez.
– Tot ce creez, creez cu iubire.
– Tot ce creez este pentru binele cel mai inalt al tuturor.
– Sunt binecuvantata si recunoscatoare pentru toata abundenta din viata mea.

 

Numai zambete!
Marilu Romedea

 

Etalare Gaia Personalizata

Daca doresti o Etalare Gaia Personalizata, ma poti contacta la: marilu@moonsister.ro