Trezirea din limitari

Trezirea din limitari

Daca ai in viata ta o persoana care:
– iti spune ca te ajuta cu orice si rezolva tot pentru tine;
– a ajuns sa iti creeze dependenta – adica ti-a luat din putere si ai inceput sa te bazezi pe ea si sa ii pasezi din lucrurile pe care alta data le faceai singur;
– daca pleaca din viata ta, te intrebi ce te faci fara?
– la nivel intelectual si energetic sunt sub tine;
– deodata incepe sa se comporte ca si stapanul tau.

Inseamna ca ai in viata ta un “prieten” care te suge de energie.

Adica ei vaneaza persoane puternice pe care le admira si apoi se fac “asistentul” lor.
La inceput se prezinta ca fiind foarte draguti si serviabili, manifestand o mare admiratie fata de tine si ce faci tu. Si in functie de vulnerabilitatea ta, ei se infiltreaza usor usor in viata ta.
Cand ajung in punctul in care ti-au creat dependenta fata de ei, acela este punctul in care incep sa te faca pe tine sa te simti mic si neputincios fara prezenta lor.
Lor le creste ego-ul pentru ca prin asociere cu tine sunt “cineva” si pe tine te fac sa crezi ca esti “cineva” datorita lor

Daca esti atent, incepi sa vezi si sa simti in ei o ura fata de tine amestecata cu admiratie, pentru ca de fapt vor sa fie ca tine.

Am identificat astfel de persoane langa cei care sunt destul de cunoscuti si care acum tin workshop-uri, langa cei care fac proiecte mari precum un festival sau o adunare mare de oameni, persoane publice etc.

Punctele vulnerabile:
– frica;
– neincrederea;
– nevoie de confirmare;
– nevoia de a fi recunoscuti;
– egoul spiritual;
– etc.

Astfel de entitati vor de fapt sa aiba acces la mase de oameni. De aceea multe din curentele New Age nu sunt curate. (Oricum asta se aplica si in politica, petreceri, festivaluri – adunari de oameni)

PS: Este o lectie co-creata. Nu intra in vinovatie.
Iarta, iarta-te, multumeste, accepta si constientizeaza ce din tine a creat acea realitate. Supararea vine din faptul ca nu poti sa accepti ca ai atras asta….dar nu se manifesta daca tu nu aveai ceva de invatat.

Pace voua!

Marilu

sursa imagine: pinterest.com