Gid de cristale

Love Grid – Merkaba Ingrediente: – 1 sfera cuart roz – Cristalul Maestru – 3 sfere cuart roz – 3 sfere cuart – 1 grila de cristale din cuart roz – 1 bagheta activatoare – laser lemurian

Se spune ca gridurile/retelele de cristale sunt facute pentru a convoca ghizi spirituali și ingerii, in scopul de a ne sprijini in atingerea obiectivelor.
Se pozitioneaza diferite pietre semipretioase de diferite forme, culori si dimensiuni în modele geometrice (de exemplu: merkaba, hexagon, pentagrama, circular, spirala, semnul infinitului etc.) si apoi se incarca folosind energia din aura corpului sau dintr-o chakra. Energia cu care se incarca cristalele ar trebui sa contina intentiile legate de obiectivul personal. In cazul nostru intentiile sunt legate de iubire.

 

Exemple de intentii:

Vindecare emotionala – iertare
Atragerea pertenerului optim
Vindecarea relatiei
Armonizarea energiilor din casa intre membrii familiei

– Poti trimite iubire pentru cineva care are nevoie, si intentia in acest caz trebuie sa fie pentru binele lui cel mai inalt in acord divin. In acest fel nu incalci liberul arbitru al persoanei, eventual ii ceri permisiunea.

 

Voi stiti mai bine care sunt nevoile/obiectivele voastre, noi doar va sugeram cateva idei ca sa stiti de unde puteti porni.
Puteti canaliza tot ceea ce doriti* prin grila de cristale, si in conformitate cu fizica cuantica, universul se va alinia in functie de intentia si de energia emanata de voi si cristalele voastre, astfel incat dorintele sa devina realitate! Eficacitatea grilei depinde de modul in care aranjati, curatati si intentionati gridul de cristale.
doriti* = cu acord divin, pentru binele tau surperior si a celor implicati.

Ar fi bine sa aveti un “cristal maestru”, care este amplasat in centrul grile; restul pietrelor aranjandu-se injurul cristalului maestru.

 

Cum se realizeaza o grila de cristale?

 

 Love Grid – Hexagonul Ingrediente: - 1 sfera cuart roz – Cristalul Maestru - 6 sfere cuart roz - 3 merkabe cuart roz - 3 merkabe ametist - 6 merkabe cuart - 12 lasere lemuriene - 1 bagheta activatoare – laser lemurian

Love Grid – Hexagonul
Ingrediente:
– 1 sfera cuart roz – Cristalul Maestru
– 6 sfere cuart roz
– 3 merkabe cuart roz
– 3 merkabe ametist
– 6 merkabe cuart
– 12 lasere lemuriene
– 1 bagheta activatoare – laser lemurian

 

1. In primul rand trebuie sa decideti in ce scop va fi folosita grila de cristale. Apoi, va concetrati mental si energetic pe tot parcursul crearii gridului. Intentia este cea ce se va folosi pentru a încarca cristalele. Amintiti-va ca mineralele absorb energia, daca intentiile sunt neclare, atunci la fel va fi si efectul cristalelor.

 

2. Ajuta daca aveti o reprezentare vizuală a obiectivelor (de exemplu, stare buna de sanatate, dragoste, armonie, iertare etc.). Scrie intenția pe partea din spate a unei fotografii sau, daca nu aveti o fotografie doar scrieti pe o bucata de hartie pe care o puteti pune langa grid sau sub Cristalul Maestru.

 

3. Creati un spatiu in care sa nu fiti deranjati in timp ce faceti grila si curatati-l. Puteti utiliza sare, arde salvie, palo santo, tamaie, apa sfintita sau puneți amplasa un cluster de cristal in camera pentru a o curata. Puteti folosi, de asemenea, flori, muzica, lumanari pentru a spori linistea zonei.

 

4. Incepeti prin a aranja cristalele in forma geometrica aleasa.

 

5. Cristalul Mestru se amplaseaza ultimul in mijlocul gridului, il tineti in mana si va luati un moment de liniste sa il incarcati cu intentia stabilita.

 

6. Calmati-va mintea si emanati intentii pozitive si imaginati-va ca tot ceea ce va doriti s-a intamplat deja. Este important sa aveti o atitudine pozitiva si sa va exprimati recunostiinta cu privire la aceasta.

 

7. Dupa amplasarea Cristalului Maestru, folositi bagheta de activare pentru a trasa linii imaginare pe forma geometrica aleasa. Porniti de la Cristalul Mestru catre celelalte cristale din grid, cu intentia de a activa gridul.

 

Doar amintiti-va ca acest proces nu este o teza despre fizica particulelor asa ca fiti creativi si bucurati-va! Odata ce sunteti complet decisi asupra a ceea ce vreti, atunci nu exista spatiu pentru erori – consistenta face intentiile mai clare.

 

N.B. Nu uitati grila sa activeaza cu bagheta in fiecare zi, fizic sau mental si proiectul trebuie urmarit in timp.

 

 Love Grid – Infinitul Ingrediente: - 1 inima din cuart roz – Cristalul Maestru - 6 opale roz - 6 aventurine - 1 bagheta activatoare – laser lemurian

Love Grid – Infinitul Ingrediente:
– 1 inima din cuart roz – Cristalul Maestru
– 6 opale roz
– 6 aventurine
– 1 bagheta activatoare – laser lemurian

 

Aceste Griduri le-am facut in parteneriat cu prietenii mei de la Magazinul de Cristale – Concept Tropic

Marilu

Descriere Cristale: 

Cuartul roz

Sunt o piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite. Purific si deschid inima pe toate nivelele si te conduc la o vindecare profunda si la iubirea de sine. In situatii de criza sau traumatice, te calmez si iti confer siguranta. Te mai pot ajuta sa atragi iubirea in viata ta, daca ma porti sau daca ma asezi langa pat sau in coltul relatiilor(sud-vestul casei). In cadrul relatiilor existente, restabilesc increderea si armonia si incurajez iubirea neconditionata. Alung cu blandete energia negativa si o inlocuiesc cu o vibratie plina de iubire, lucrand pe chakra inimii.

Cuartul

Sunt cel mai puternic cristal vindecator si amplificator al energiei de pe planeta. Absorb, stochez, eliberez si reglez energia, si sunt ideal pentru deblocarea acesteia.
Daca ma tii in mana, iti dublez campul biomagnetic. Purific si stimulez organele si corpurile subtile. Actionez ca un purificator profund al sufletului si conectez mintea cu dimensiunea fizica. La nivel spiritual, ridic energia pe frecventa cea mai inalta de vibratie.

Laser Lemurian

Am puterea de a genera sentimente puternice in jurul meu. Te pot ajut sa rezolvi probleme din trecut, atat din existenta asta cat si din cele trecute. Sunt un vindecator care iti imbunatateste viata. Impreuna cu cristalele care au o puternica vibratie a iubirii, si nu numai, amplific vibratiile pozitive. Lucrez cu si prin chakra coroanei si ajut mult in timpul meditatiei

Ametistul

Sunt o piatra protectoare care transmuta energia in iubire. Am mari puteri vindecatoare si purificatoare si ajut la trezirea constiintei spirituale. Ajut la depasiera blocajelor si te pot linisti in perioade de stres si te ajut sa te linistesti la nivel mental. Cand ai insomnii ma poti lua langa tine pentru a te linisti si a te proteja de cosmaruri. Echilibrez excesele emotionale si te centrez. Elimin mania, furia, teama si anxietatea. Iti alin tristetea si durerea sufleteasca. Trezesc intuitia si amplific darurile psihice. Putem medita impreuna dar sa nu ma pui la Soare pentru ca imi pierd din culoare.

Opalul Roz

Sunt o piatra a iubirii, si a atractiei fizice si a pasiunii, a erotismului, dar sunt in acelasi timp si o piatra spirituala si magica. Confer stabilitate si am o functie protectoare care se manifesta pe toate planurile. Mentine fidelitatea si loialitatea in cuplu. Te pot ajuta sa-ti cresti increderea in propria persoana si capacitatea de seductie. Te apar in egala masura de influetele astrale negative, precum si de cele telurice sau de deochi si reprezint o pavaza si impotriva afectiunilor generate de traume si infectii, fiind in acelasi timp benefic pentru vaz, auz si impotriva durerilor de cap.

Aventurin

Sunt o piatra a prosperitatii si am conexiune puternica cu lumea naturii. Promovez compasiunea, empatia si perseverenta. Te conduc in trecut pentru a gasi cauzele reale ale dezechilibrelor. Stabilizez starea mentala, stimulez perceptia si sustin creativitatea. Creez o rezonanta mai buna intre corpul intelectual si cel emotional. Calmez mania si starea de iritare. Stimulez recuperarea emotionala si incurajez viata traita la nivelul inimii.