Art by Cameron Gray

Art by Cameron Gray

Ai grija cu cine iti imparti energia…
Care e motivatia? Care e scopul?

Cu greu am vazut si am acceptat ca in anumite proiecte am fost folosita. Punctul meu vulnerabil fiind ca eu credeam intr-o lume mai buna si pentru asta eram dispusa sa fac orice sacrificiu personal pentru un bine mai inalt. Pentru ca vroiam sa creez ceva nou si sa deschid inimi si minti.
Fiind foarte dedicata visului meu, nu am fost atenta la faptul ca am fost folosita. Si acum platesc lectia naivitatii mele. Ce nu stim multi dintre noi este ca sunt si alte forte care nu doresc ca anumite lucruri sa se intample sau doresc sa se intample ca sa se hraneasca cu energia generata de ele. Este un dans al luminii si intunericului care are rolul sa ne trezeasca. Doar ca acum dansam si cu alte forte despre care nu stim prea multe sau ne este frica sa vorbim, sunt cei care stau in umbra si dirijeaza lucrurile.
Sesisez ca sunt multe blocaje in viata celor care au misiuni mari. Simt ca persoanele cu influenta sunt atacate si deja parca nu mai sunt ei si este cineva in locul lor care a preluat controlul. Nu prea mai stii in cine sa ai incredere. Si cei care au inceput sa vada ce se intampla le este frica sa vorbeasca despre asta.
Scriu acesta postare poate pentru ca tu te afli in aceasta situatie acum. Si simti ca incepi sa faci multe compromisuri luptand impotriva vantului. Verifica unde ti-ai dat puterea si de ce. Care sunt punctele tale vulnerabile? Pentru ca ele sunt usi pentru aceste energii. Simptomele sunt multe…. cheia este reintoarcerea la Sursa.

PS: Frica si gandurile negative…. hranesc aceste energii…
PS2: Chei: Iubirea, Iertarea, Rugaciunea, Impamantarea, Curatarea de implanturi, Constientizarea, Transmutarea Fricilor, Credinta.
PS3: Cu cat ce vrei sa manifesti este mai important si plin de lumina si in serviciul celorlalti, cu atat atragi atentia. In aceste vremuri iti trebuie mult Curaj sa ramai in adevar si lumina!
PS4: Aceasta postare nu este despre ego si sindromul salvatorului sau despre misiuni:) citeste printre randuri!
PS5: In cazul meu, ca si canal de frecventa si expresie de sine, nu am fost bruiata, ce s-a intamplat este ca se alimentau din ce am creat, se foloseau de lumina si munca mea ca sa isi alimenteze cunoasterea si acea energie – ca un vamipirism energetic.

Marilu